Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

2024 Tavaszi Glamour-napok a Vágyaimon!

Ismét itt a tavasz kihagyhatatlan shoppingünnepe, a Glamour-napok

 

2024 tavaszi Glamour-napok a Vágyaim.hu-n

Ahogy eddig minden évben, a Vágyaim.hu most sem marad ki a Glamour-napok kedvezményeiből! Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogyan tegyétek izgalmasabbá az erotikus pillanatokat, most itt a remek alkalom, hogy kedvezményesen vásárold meg legújabb erotikus játékszereidet!

A kedvezményre jogosító kuponokat megtalálod a márciusi-áprilisi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban!

2024. április 16-ig a Vágyaim.hu oldalán is 20% kedvezménnyel vásárolhatsz az alábbi kuponkód segítségével, ráadásul online, sorbanállás nélkül!

GLAM24VAO

 

Személyesen szeretnél vásárolni? Látogass el üzletünkbe ezúttal akár április 13-án szombaton is, ahol 9:30 és 18:00 között extra nyitvatartással várunk!

A kuponfelhasználás menetéről ITT olvashatsz!

Összeszedtük, hogy mire érdemes lecsapni idén a Vágyaim.hu-n!

LELO luxus vibrátorok

A LELO termékek kimagasló minőségűek és emellett design-nyertesek. Minden termék Li-ionos akkuval működik, extra halk, használata egyszerű és könnyed. 

2003-ban, amikor a LELO márka megszületett, még teljesen úttörő gondolatnak számított, hogy a vibrátorok és egyéb szexuális játékszerek lehetnek akár olyan szépek, olyan luxus kivitelezésűek is, mint azok az egyéb használati tárgyaink, amiket egyébként olyan nagy örömmel mutatunk meg a barátainknak, amikkel szívesen büszkélkedünk. Márpedig a LELO három alapítója épp ezzel az elképzeléssel a fejében találkozott Stockholmban, és hamarosan jelentkeztek is első alkotásaikkal, amik a szemet és a testet, főként az intim részeket egyaránt kényeztették.

Bár első pillantásra úgy tűnhet, a LELO vibrátorok nem olcsó választások, a rendelés után hamar rájövünk, megérik az árukat. A luxus megjelenés ugyanilyen magas színvonalú minőséggel párosul, így ez valójában egy hosszú évekre, évtizedekre szóló befektetés, hiszen ezeknél a vibrátoroknál nem kell attól tartanunk, hogy hamar elhasználódnának.

Nézd meg LELO luxus vibrátor kínálatunkat!

Fleshlight és Fleshjack maszturbátorok

Ha picit is jártas vagy a szexkellékek világában, már egészen biztosan hallottál a Fleshlightról, de a szó akkor is ismerősen csenghet, ha az angol órán tanult zseblámpa szóra (Flashlight) gondolsz. Az áthallás pedig nem véletlen… 

1998-ben jelent meg a szexuális játékszerek piacán a Fleshlight gyártó, aminek nem kisebb célkitűzése volt, mint hogy a valódi behatolás érzését nyújtsa maszturbátorai segítségével, de diszkrét és könnyen kezelhető módon tegye ezt. Az általuk kifejlesztett és szabadalmaztatott Superskin anyag valóban olyan, mintha egy hüvely ölelné körül a péniszt, ezért a név egyfelől a „flesh-like”, azaz „hús-szerű” kifejezésből származik. 

Ugyanakkor ezek a kényeztetők egy visszafogott, stílusos, de diszkrét tokban kapnak helyet, melyre ha ráteszed a zárókupakját, egy nagy méretű zseblámpa formáját ölti, innen pedig a flashlight szóval való játék a névben. A fejlesztés olyannyira sikeres, hogy immár két évtizede a Fleshlight az egyik legmeghatározóbb szereplője a szexuális eszközök cégeinek, eddig több, mint 12 millió terméket értékesítve világszerte.

A Fleshlight időről időre jelentkezik új fejlesztésekkel és szériákkal, csak a Vágyaim.hu szexshop oldalán több, mint 60 féle Fleshlight maszturbátor közül választhatsz, melyeket akár egy nappal a rendelés leadása után kézhez is kapsz Magyarországon belül. Már csak az a kérdés, melyiket szeretnéd… először.

Csapj le még ma a Fleshlight és Fleshjack maszturbátorokra!

Óvszerek, síkosítók, vágyfokozók és potencianövelők

A Vágyaim.hu szexshop nem csak vibrátorok, dildók és maszturbátorok széles választékából áll! Webshopunkban kiemelt figyelmet fordítunk az olyan termékekre, melyek segítik az egészséges, biztonságos és gördülékeny, élvezetes szexuális együttlétek létrejöttét. Itt nem kifejezetten játékszereket találsz, hanem kiegészítőket, amiknek használatával még élvezetesebbé válhat a szex! 

Szerezd be ezeket a kihagyhatatlan drogériai termékeket a Glamour-napok alatt!

Szex társasjátékok

Ha a legjobb szórakozást keresed, amely izgalmakkal, intim élményekkel vár, és mindig képes felforrósítani a hálószoba hangulatát is. Nem is kétség, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer: a szextársasjátékok. Pajzán és vágykeltő szextársasjátékaink egész estés kikapcsolódást ígérnek a forró pillanatok kedvelőinek, de fontos, hogy a játékszabályokat midig be kell tartani vagy tartatni, hiszen az élmény és a szórakozás így lesz garantált.

Régóta együtt vagytok, és szeretnétek egy kis erotikus izgalmat vinni az estékbe? Szükségetek van valamire, amivel feldobhatjátok a szerelmi életeteket? Ne aggódjatok, idővel minden pár szembesül ezekkel a kérdésekkel, és a megoldás nem is olyan bonyolult. Esetleg még friss pár vagytok, és szeretnétek jobban megismerni egymást, testileg és lelkileg egyaránt? Sőt, talán még önmagatokkal kapcsolatban is vannak felfedezésre váró területek? A legjobb, ha mindezt szórakoztató módon teszitek!

Mutasd azokat az izgi társasjátékokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés