Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Vibrációs tojások

A vibrációs tojás a kényeztetés felsőfokát jelenti. Könnyen elrejthető eszköz, mely maximális élvezetet nyújt számodra akár séta, vagy munka közben, de akkor is, ha csupán pároddal lazítasz. Vezetékes és már teljesen diszkrét, vezeték nélküli távvezérléssel is.

 •  
 • Rendezés:

%
Lovense

LOVENSE Lush 3 - okos vibrotojás

Értékelés: 5 (10)

 • Raktáron

69.990 Ft-4% 67.440 Ft
You2Toys

You2Toys - Silver Star vibrotojás

Értékelés: 5 (3)

 • Raktáron

  4.190 Ft
%
Lovense

LOVENSE Lush 2 - okos vibrotojás

Értékelés: 5 (16)

 • Raktáron

62.990 Ft-8% 57.850 Ft
%
Cotoxo

Cotoxo Krila - akkus, rádiós vibrációs tojás (fekete)

Értékelés: 5 (1)

 • Raktáron

18.990 Ft-41% 11.295 Ft
You2Toys

You2Toys - Piros vibrotojás

Értékelés: 5 (6)

 • Raktáron

  1.790 Ft
%
Aixiasia

Aixiasia Ido - akkus, rádiós nyelv vibrátor (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

16.990 Ft-44% 9.595 Ft
%
Cotoxo

Cotoxo Krila - akkus, rádiós vibrációs tojás (piros)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

18.990 Ft-41% 11.295 Ft
You2Toys

You2Toys - Rádiós vibrotojás - lila (10 fokozatú)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  13.490 Ft
%
DORCEL

Dorcel Secret Vibe - akkus, rádiós vibrációs tojás (pink)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

15.990 Ft-25% 11.995 Ft
Bad Kitty

Bad Kitty - Rádiós vibrotojás - 10 fokozatú

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  7.990 Ft
%
DORCEL

Dorcel Divine Balls - akkus, rádiós, vibrációs gésagolyó (pink)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

23.990 Ft-20% 19.195 Ft
%
SHOTS

Shots Toys - minivibrátor (lila)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

3.990 Ft-30% 2.795 Ft
 • Kicsi, de játékos

   

  A vibrotojások szerény méretűek, de ez semmit nem vesz el az értékükből, sőt! Épp ebben rejlik az erejük. Könnyen felhelyezhetők, és pont oda illesztheted őket, ahová szeretnéd. És ha már erő: attól sem kell tartanod, hogy az apró kivitelezés esetleg gyengébb rezgéssel jár együtt. Megnyugtatunk, mindenre képesek, amire a nagyobb testvéreik, ráadásul koncentrált verzióban.

   

  De kezdjük az elején: mire jó egy vibrációs tojás? Ez rögtön a legjobb rész, hiszen igazán sokoldalú társunk lehet. Maszturbálás vagy akár aktus során a csiklóra helyezve könnyen a csúcsra juttathat, hiszen pont ott rezeg, ahol arra a legnagyobb szükség van. A hüvelybe is helyezhetjük, hogy a G-pont környékén fejtse ki kényeztető hatását, a fogózsinórnak köszönhetően pedig nem kell attól félni, hogy használat után nem tudjuk eltávolítani. 

   

   

  Igazi kalandorok pedig akár anális örömök eléréséhez is elővehetik, így aztán kijelenthetjük, hogy egy vibrációs tojás nőknek és férfiaknak is egyaránt kifizetődő választás. 

   

  Meghoztuk a kedved? Akkor már csak választani kell! Bár ez nem is olyan egyszerű feladat, hiszen rengeteg féle vibrációs tojás létezik! 

   

  Milyen vibrációs tojások vannak? És melyik a legjobb vibrotojás?

   

  Rögtön leszögeznénk, hogy második kérdésre nem tudunk válaszolni, mivel ez sok mindenen múlik: azon, hogy mire szeretnéd használni, azon, hogy milyen anatómiai adottságokkal rendelkezel, de még azon is, hogy mi a kedvenc színed! Azt viszont el tudjuk mondani, hogy a vibrotojások egyes típusai mit tudnak, és mikor érdemes azokat választani.

   

   

  Klasszikus szerelemtojás

   

  Bár formában kissé eltérőek lehetnek, valójában pont az, amit a neve is sejtet: kis méretű, kerekded vibrátor, ami a hüvelybe helyezhetőség (és onnan kivehetőség) kedvéért egy fogózsinórral is rendelkezik. 

   

  Ennek a típusnak a vezérlő része is magán a tojáson található, ami azt jelenti, hogy előbb be kell kapcsolni, majd felhelyezni, és csak a kivétel után lehet újra kikapcsolni. 

   

  Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik még csak ismerkednének a vibrációs tojások nyújtotta örömökkel, és kizárólag csak otthon vennék igénybe. 

   

   

  Vezetékes vibrotojás

   

  Nagyban hasonlít az előző kategória képviselőire, van azonban egyetlen, jelentős különbség: a tojást egy vezeték összeköti a vezérlőpanellel, így nem kell az irányításához kivenni a hüvelyből.

   

  A vezeték hosszától függően a vibrátor irányítását akár a partnerednek is átengedheted. 

   

  Kiknek ajánljuk? Kísérletező szellemű pároknak, akik szeretnének valami újat, mégis diszkrétet kipróbálni a hálószobában. 
   

   

  Távvezérlésű tojások

   

  Ismét csak egy apró, ám annál fontosabb változtatás az előző kategóriához képest! Ebben az esetben a vibrotojás ezúttal egy vezeték nélküli távirányító eszközzel irányítható. A vibrátor és vezérlő kapcsolatától függően pedig a hatótávolság is változhat. 

   

   

  A pár méteres hatótávolságú, rádiós vagy bluetoothos vibrációs tojások mellett ma már intelligens verziók is elérhetőek, aminek használatához még fizikai közelségre sincs szükség. Ezek a vibrotojások ráadásul az otthon falait elhagyva is izgalmas, de feltűnésmentes élvezeteket nyújthatnak.

   

  Kiknek ajánljuk? Mindenkinek! Egyedülállóknak az izgalmasabb maszturbációhoz. Kíváncsi pároknak a hálószobai játékok színesebbé tételéhez. És igazán bevállalós pároknak, hogy akár a közös bevásárlást is feltüzelve intézzék el. 

   

  Mire érdemes figyelni a vibrációs tojás használata során?

   

  ► Mint minden szexjáték esetében, itt is nagyon fontos a higiénia! Használat előtt és után egyaránt tisztítsd el, ehhez nem árt, ha speciális fertőtlenítőszert is alkalmazol. Soha ne helyezd egyik nyílásból a másikba fertőtlenítés nélkül.

  ► Mindig használj síkosítót! Figyelj oda, mert a legtöbb felnőtt játékszer csak vízbázisú síkosítóval használható!

   Ne hagyd bent túl sokáig! Épp azért, mert kicsi, a tested, izmaid könnyen hozzászoknak. Minél hosszabban nagyobb magadban, annál inkább csökken a hatása, azaz a szexuális izgatottságod, így a nedvesség szintje is. Lehet, hogy ez nem kényelmetlen, amíg a tojás benned van, a kivételnél viszont lehetnek kellemetlen pillanataid. 

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés