Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

We-Vibe vibrátorok

A We-Vibe világszerte ismert és népszerű vibrátormárka, mely egyaránt sikert arat az egyedülállók és a párkapcsolatban élők között.  A We-Vibe alkotta meg az első olyan párvibrátorokat, melyek különlegessége abban rejlik, hogy a rezgéseit nem csak a nők élvezhetik. Sőt, kifejezetten mindkét fél örömét szolgálják aktus közben.

Különleges örömszerzőik tervezésekor nagy gondot fordítanak az igények felmérésére és az emberi test, valamint a szexualitás sokszínűségére. Ennek köszönhetően mára a We-Vibe vibrátorok sora is jelentősen kibővült, és minden típusú kényeztetéshez szolgáltatnak rezgő, prémium minőségű kiegészítőket.

 
 • Vágyaim.hu tipp

  Melyik vibrátort válasszam?

  Találd meg a Neked való tökéletes vibrátort a Vágyaim.hu Vibrátor tanácsadónk segítségével!

 •  
 • Rendezés:

Womanizer

Womanizer Silver Delights - léghullámos vibrátor szett (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Utolsó 1 db raktáron

  99.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Chorus - akkus, okos párvibrátor (narancs)

Légy az első, értékeld!

 • Utolsó 1 db raktáron

  85.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Rave - Okos akkus G-pont vibrátor (lila)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  44.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Sync - okos, akkus, rádiós párvibrátor (lila)

Légy az első, értékeld!

 • Utolsó 1 db raktáron

  58.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Nova 2 - akkus, okos, vízálló csiklókaros vibrátor (lila)

Légy az első, értékeld!

 • Utolsó 1 db raktáron

  62.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Tango X - akkus, vízálló rúdvibrátor (korall)

Értékelés: 5 (1)

 • Utolsó 1 db raktáron

  47.990 Ft
%
We-Vibe

We-Vibe Date Night - páros vibrátor szett (2 részes)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

76.990 Ft-15% 65.495 Ft
%
We-Vibe

We-Vibe Bloom - akkus gésagolyó cserélhető súlyokkal (narancs)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

49.990 Ft-20% 39.995 Ft
We-Vibe

We-Vibe Ditto - akkus anál vibrátor (lila)

Légy az első, értékeld!

 • Utolsó 1 db raktáron

  46.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Ditto - akkus anál vibrátor (türkiz)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  46.990 Ft
We-Vibe

We-Vibe Chorus - akkus, okos párvibrátor (pink)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  83.690 Ft
 • Párban az igazi

   

  A kifejezetten páros élvezeteket elősegítő, illetve azokat még magasabb szintre emelő vibrátorok terén nincs párja a We-Vibe vibrátorok kínálatának. A főként párvibrátorairól elhíresült cég készülékeit nem egyszerűen mérnökök és ipari tervezők alkotják meg. Munkájukban szorosan együttműködnek a szexuális wellness szakértőivel, orvosokkal és szexuálpszichológusokkal, de a legfontosabb személyeket, a vásárlókat sem hagyják ki a tervezés folyamatából.

   

  A We-Vibe vibrátorok célja, hogy használatuk során az emberi testtel szinkronban működve kényeztessék a használóikat. A Womanizer vibrátorokat is előállító WOW Tech Grouphoz tartozó We-Vibe prémium minőségű, egészségügyileg biztonságos anyagokból és környezetbarát módon készülő termékei a hazai vásárlók között is felettébb népszerűek. 

   

   

  A We-Vibe párvibrátorok 2008 óta világszerte visznek színt a kapcsolatokba, szexuális együttlétekbe, mára nemzetközi szinten több mint hatmillió példányt adtak el belőlük. 

   

  Megjelenésük előtt nem létezett olyan vibrátor, melyet közösülés közben bármelyik pár könnyedén használhatott volna, olyan, ami a behatolás során egyszerre kényezteti mindkét felet. A We-Vibe párvibrátorok koncepciója és használata meglepően egyszerű: a vibrátor egyik szára aktus közben a hüvelyfal és a pénisz közé illeszkedik, míg a másik a csiklóra fekszik rá, s a két szár együttes rezgése a férfit és a nőt egyaránt kényezteti. 

   

  Gyártmányaik kiemelkedő minőségét mi sem példázza jobban, hogy már indulásuk után egy évvel halmozni kezdték a legnevesebb díjakat, illetve az Amerikai Filmakadémia hivatalos ajándékai közé tartoztak vibrátoraik az Oscar-díjátadón.

   

  Manapság a We-Vibe által kifejlesztett C-formájú párvibrátorok már a „klasszikus” párvibrátornak számítanak. A legkeresettebb We-Vibe 4 és We-Vibe Unite is erre a koncepcióra épülve készült el, ám a cég azóta is rengeteg, immár más típusú szexuális örömszerző eszközzel is előállt.

   

  A We-Vibe Verge például a jól ismert vibrációs péniszgyűrűk formavilágát gondolta kissé újra, hogy használata során ne csak a péniszt ölelje körül, hanem a csiklóra is a lehető legnagyobb mértékben ráfeküdjön.

   

  A We-Vibe párvibrátor mindig tud meglepést okozni, hiszen állandóan fejlesztésekkel és technológiai újításokkal jelentkeznek. Ma már a legtöbb We-Vibe vibrátor okostelefonnal is vezérelhető a We-Connect applikáció segítségével, ami a saját ízlésünknek megfelelő rezgésminták létrehozását is lehetővé teszi. 

   

  Az érintésszenzorral ellátott We-Vibe Chorus még tovább megy: ennek a párvibrátornak a vezérlésénél már a tudatos váltogatásra sincs szükség. A hozzá tartozó távirányítóban található érzékelőknek köszönhetően pusztán a kezed összeszorításával is növelheted a rezgés intenzitását.

   

  Nem csak pároknak

   

  A We-Vibe Wand a klasszikus wand típusú, masszírozó vibrátorok kategóriáját képviseli. Vízálló, intelligens, variálható feltétekkel érkezik, és a Smart Silence technológiának köszönhetően a testtől eltávolítva leáll, így nem hívja fel magára feleslegesen a figyelmet. 

   

  A We-Vibe Nova 2 tökéletes választás azoknak a nőknek, akik csak a hüvely és a klitorisz párhuzamos izgatásával képesek a csúcsra jutni, ám a csiklókaros vibrátorok nem passzolnak az intim részeikhez. Ennek a vibrátornak a csiklóhoz illeszthető szára egyedi elvárások, igények alapján formálható, így garantáltan ott kényeztet, ahol szükség van rá.

   

   

  A We-Vibe Vector az anális örömök kedvelőinek, s főként a prosztatamasszázsra vágyó férfiaknak készült. A már megszokott magas minőségben készült análvibrátor ráadásul szintén intelligens, így az applikáció segítségével távolról is egyszerűen irányítható. 

   

  A We-Vibe Bloom kifejezetten a mélyizomzat erősítésére, fejlesztésére tervezett rezgő funkcióval ellátott gésagolyó. A cserélhető súlyoknak köszönhetően könnyedén az edzéstervben elért szintnek megfelelően alakítható, de természetesen szexuális játékokhoz is ideális.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés