Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Orvos és Elektro szex eszközök

A BDSM játékokban haladó felhasználóknak ajánlott orvos és elektro szextermékek, dilátorok, hüvelykacsák, húgycsőtágító vibrátorok és húgycsőtágító dildók változatos méretkínálatban, prémium anyagokból. Hegyes tüskékkel borított ingerkerekek az érzékek felcsigázására.

 •  
 • Rendezés:

fetish Collection

Ingerkerék - krómozott

  6.790 Ft

Légy az első, értékeld!

mystim

mystim - Öntapadó elektródák

  6.190 Ft

Légy az első, értékeld!

Sextreme

Hüvelykacsa - acél

  11.490 Ft

Értékelés: 1 (1)

 •  


   

  Az Orvos és Elektro Szex kategória a BDSM szférájába tartozik, és olyan eszközöket kínál, amelyek izgalmas és egyedi élményeket nyújtanak azoknak, akik készek felfedezni az érzéki határokat és mélyebbre hatolni a szexuális játékok világában. Ebben a kategóriában megtalálhatóak olyan termékek, mint dilatátorok, hüvelykúpok és egyéb elektromos készülékek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különféle érzéki élményeket éljenek át.

   

  A dilatátorok és hüvelykúpok olyan eszközök, amelyek segítségével a felhasználók kontrollálhatják és módosíthatják az intim területek stimulációját, így azok egyedi és intenzív élményeket nyújthatnak. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak a kísérletezésre és az intenzív érzések felfedezésére, segítve ezzel a szexuális fantáziák és vágyak kielégítését.

   

  Az elektromos készülékek pedig egy új dimenziót hoznak a szexuális játékok világába, mivel elektromos impulzusokat használnak a stimulációra. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedül vagy partnerrel együtt éljék át az érzéki élményeket, és szabályozhatják az intenzitást a saját igényeik szerint.

   

  A Orvos és Elektro szex kategória leírása azokat a vásárlókat célozza meg, akik keresik az új és izgalmas élményeket a szexuális játékok terén, és érdeklődnek a BDSM világa iránt. Azoknak, akik nyitottak az érzéki felfedezésekre és szeretnék felfedezni a határaikat a biztonságos és örömteli szexuális kalandok során.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés