Barion Pixel

Multifunkcionális vibrátorok

klitoriszkaros vibrátor  jellemzője, hogy a hüvely és a klitorisz (csikló) kombinált izgatásával okoz egészen különleges élményt használójának. Tulajdonképpen kívül és belül is „dolgozik”, ezért nevezhetjük multifunkciós kényeztetőnek. A csiklóban és a hüvelyben is rengeteg idegvégződés található, ezért a dupla ORGAZMUS élménye válik elérhetővé! Tehát dupla élvezet mindenek felett! Válassz a klitoriszkaros vibrátoraink közül, hiszen ez nyújtja a legnagyobb élményt!

 
 • Vágyaim.hu tipp

  Melyik vibrátort válasszam?

  Találd meg a Neked való tökéletes vibrátort a Vágyaim.hu Vibrátor tanácsadója segítségével!

 •  
 • Rendezés:

 •  


   

  A változatosság gyönyörködtet


  Ezeket a vibrátorokat hívják még „rabbit”, azaz nyuszi vibrátornak is, mert a klitoriszt izgató kis része felettébb emlékeztet egy nyuszi füleire, sőt, sok esetben valóban nyuszifejet formáz.

  Sokszor az egyszerűség a boldogság kulcsa… de ha vibrátorokról van szó, néha nem árt, ha szélesebb skálán próbálkozunk! A szexuális örömszerzés ugyanis nem olyan dolog, ahol ami egyszer bevált, ahhoz örök életünkben hűen ragaszkodunk Itt hatványozottan igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet.

   

  Persze mielőtt bárki megijedne, nem azt mondjuk, hogy cseréld le a partneredet, még ha maximálisan elégedett is vagy a teljesítményével! Sokkal inkább azt javasoljuk, hogy válassz egy olyan szexuális játékszert, ami – akár egyedül, akár közösen használva – mindig újabb és újabb meglepetéseket tud okozni! 

   

   

  Hiszen az is állandóan változik, hogy épp mire vágyunk. Gyengéd simogatásra? Vad szexre? Anális örömökre? Ha alapos mérlegelés után jól döntesz, olyan vibrátorral gazdagíthatod a játékszereid tárházát, mely mindegyikre képes, akár még egyszerre is!

   

  Még a leghatékonyabb léghullámos csiklóizgató sem képes a behatolás élményét nyújtani, ha csak  külső stimulációra tervezték. És fordítva is igaz: egy klasszikus vibrátor fantasztikus dolog, de ha másra is vágynál mellette, már elő kell venned egy újabb eszközt a hálószobai szekrényből.

   

  Mi a megoldás? A multifunkcionális vibrátor!

   

  Ide sorolunk minden olyan szexuális játékszert, ami nem csak egy fronton támad, vagy nem csak egy módszerrel kényeztet. A legismertebb multifunkciós vibrátor az úgy nevezett „nyuszis” vagy más néven klitoriszkaros vibrátor. Ez a típus a hüvelybe helyezhető, vastagabb kar mellett rendelkezik egy vékonyabbal is, mely íveltségének köszönhetően használat közben a hüvelyre hajlik, s míg belül a hüvely falát, kívül a csiklót és környékét stimulálja. 

   

  A belső kar célozhatja kifejezetten a G-pontot, rejthet magában forgó, rotáló gyöngyöket az intenzívebb érzésért, míg a külsőnél találkozhatunk léghullámos, vagy hagyományos rezgő technológiával. 

   

  De olyan vibrátor is kapható, ami még egy extra, anális örömszerzésre kifejlesztett résszel is meg lett áldva! Így ezek a vibrátor fajták nem állítanak minket az elé a kérdés elé, hogy melyik kényeztetésre vágyunk, egymagukban képesek mindről gondoskodni! 

   

  Tippek a nyuszis vibrátor használatához

   

  Csak szép lassan

   

  Lehet, hogy nem ez az első játékszered, de érdemes eleinte „kicsiben” kezdeni. Ne kapcsold rögtön a legnagyobb sebességre, inkább válaszd a fokozatosságot! A mai vibrátorok rengeteg rezgésmintával és intenzitással rendelkeznek, lehet, hogy a bevezető funkciók között is megtalálod, ami épp tetszik. 

   

  Fedezd fel a tested!

   

  Bár a klitoriszkaros vibrátoroknál látszólag mindennek megvan a nagyon is konkrét helye és felhasználási módja, érdemes kísérletezni. A vibrálás a különböző erogén zónák kényeztetésében is remek szolgálatot tehet. Érintsd a melledhez, nyakadhoz, lábfejedhez, vagy ahová csak szeretnéd! 

   

  Próbálj ki új pózokat

   

  Biztos neked is megvannak a bevált pózok, amiket előszeretettel veszel fel vibrátorral maszturbálás közben. Ám épp mint a szexben, itt is érdemes új testhelyzeteket kipróbálni, hiszen a vibrátor egyes részei olyankor más módon és erővel stimulálják ugyanazokat a területeket.

   

   

  Használj különleges síkosítókat!

   

  Bízunk benne, hogy azt már te is tudod, hogy a vibrátor használata megköveteli a síkosító használatát is. Ám ha szeretnél még egy kis extrát vinni az önkielégítésbe, legközelebb próbálj ki egy különleges síkosítót, például melegítő hatásút! Figyelj rá, hogy a szexuális játékszerek nagy része csak vízbázisú készítményekkel használható!

   

  Oszd meg az örömöd!

   

  Igaz, hogy a vibrátorokat leginkább önkielégítéshez használjuk, de még számos lehetőség rejlik bennük. Nemcsak a nőknek okozhatnak örömet a maszturbáció során, de az együttléteket is feldobhatják, izgalmasabbá tehetik. Akár csak az előjáték részeként is megfűszerezheti a szexet, ha például átengeded az irányítást a párodnak, de ha nyitottak vagytok rá, a férfi test kényeztetéséből is kiveheti a részét.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés