Első játékszereim

Egy kis segítség a Vágyaim.hu szexshop tárházából

Ha azt sem tudod, eszik-e vagy isszák, nem kell kétségbeesni! A szexuális segédeszközök tárháza szinte végeláthatatlan, nap mint nap érkeznek az újdonságok, így nekünk is állandóan tanulnunk kell. Nem csoda hát, ha friss érdeklődőként azt sem tudod, merre indulj. Épp ezért állítottuk össze az Első játékszereim kategóriát, amiben minden terület legjavát megtalálhatod!

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

 


 

Hol is kezdjük?

 

Az első lépést már megtetted, hiszen meghoztad a döntést, hogy valami kis extrával izgalmasabbá teszed a szexuális életed. Most itt az ideje, hogy felmérd a terepet, nézelődj: a jobb szexért tippek, eszközök és praktikák szinte végtelen tárháza vár rád. De ne aggódj, a szex nem bűn és nem is szégyen!

 

Vibrátor kezdőknek, első dildó választása - Vágyaim sexshop tippek

 

Sajnos a „szexuális segédeszköz” kifejezés negatív felhangja miatt sokakból rossz érzést vált ki, mintha valamiben segítségre szorulnánk, ha ilyet használunk. Pedig a teljesen egészséges szexuális élet esetében is felmerül idővel az igény a változatosságra, de akár egy friss kapcsolatnál is jót tesz a játékosság az intimitásnak. Épp ezért mi jobban szeretjük az intim kellék, de még jobban a szexuális játékszer kifejezést, hiszen ebben a negatív üzenetet a játékosság váltja fel, ami megfűszerezi, megújítja a kapcsolatokat, az együttléteket. 

 

Hogyan kerül szóba a szexuális játékszerek használata egy kapcsolatban? 

 

Az a ritkább eset, amikor ez teljes természetességgel történik. Ennél sokkal gyakoribb, hogy a párok előbb megbeszélik, mire vágynak. A témát ugyanakkor sokaknak nehezükre esik felhozni, pedig a legtöbbször az derül ki, hogy mindkét fél nyitott az újításokra.  

 

Persze sokszor nem tudjuk, milyen szexjátékot lenne érdemes kipróbálni, tapasztalat nélkül pedig nehéz döntést hozni. Ezért azt javasoljuk, üljetek le külön-külön, majd együtt is, és böngésszétek végig a Vágyaim szexshop kínálatát, de ha esetleg nincs ötletetek, merre induljatok, ebben a kategóriában mindenből kaptok egy kis ízelítőt. Nézzétek át, milyen lehetőségek vannak, és beszéljétek meg! 

 

Nem baj, ha icipici lépesekkel kezditek a dolgot: a bordázott falú, rücskös vagy ízesített óvszerek úgy teszik pikánsabbá a szexet, hogy semmiféle lényegi változást nem fogtok tapasztalni, mindössze intenzívebb örömöket élhettek át. 

 

A csábítás minden intim kapcsolatnak a része kell, hogy legyen, és bizonyára nálatok is volt már olyan, hogy egy szexibb ruhába bújva próbáltátok a párotokat az ágyba csábítani. Itt olyan erotikus fehérneműket is találtok, amik azonnal lázba hozzák viselőiket és párjaikat is. 


Reméljük, köztudott, hogy fontos az előjáték, miért ne tehetnétek hát még változatosabbá? Egy érzéki masszázsolaj, egy ehető síkosító, egy érzékeket kiiktató és egyben felfokozó bondage sál szinte erőbefektetés nélkül emeli új szintre az intimitást. 

 

Melyik vibrátor jó kezdőknek? Vágyaim sexshop

 

Nem muszáj ezen a szinten megállni. Számos kényeztető vár férfiakra, nőkre és párokra is. Egy olyan erotikus párjáték, mint például a Monogamy, vagy az AVK: Adsz vagy kapsz? tökéletes módja annak, hogy megismerjétek párotok vágyait… no, meg persze a sajátjaitokat is. 

 

Fedezd fel önmagad a Vágyaim sexshop segítségével!

 

Utóbbi nagyon fontos feladat! Mert még ha párkapcsolatban is élsz, nem szabad megfeledkezned önmagadról! Az örömöd fokát csak a saját fantáziád és a tested fizikai adottságai szabják meg. Nagyon fontosak az új ötletek, hogy ne váljon az együttlét rutinszerűvé, mert az a későbbiekben unalmassá teszi a kapcsolatot.

 

A legtöbben nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos az önkielégítés, mind a nő, mind a férfi esetében. Rengeteg előnye van! A maszturbáció megtanít szexuális reakcióid megértésére, segít felfedezni szexualitásodat. Minden egyes pici tapasztalat a későbbiekben segíteni fog. Az érzékiség felfedezése, ahogy testünk reagál a simogatásra, az izgatásra, minden embernél korán kezdődik, az pedig egyénileg változik, hogy kinél milyen szintig fejlődik.

 

Az itt található szexuális játékszerek mind-mind segítenek abban, hogy közelebb kerülj saját szexualitásodhoz, ezáltal pedig elmerülj a pároddal való intimitásban.