Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Korbácsok, paskolók, fegyelmezők

Aki a szadomazo játékokban az uralkodó szerepet játssza, annak elengedhetetlen kelléket jelent egy fegyelmező eszköz:  korbács, ostor, fenekelő, vagy paskoló. Uralkodj kedvesed felett, és hagyd, hogy teljesen átadja magát Neked!

 •  
 • Rendezés:

Bedroom Fantasies

Bedroom Fantasies - ágyhoz kötöző szett (fekete)

  16.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Bad Kitty

Klasszikus szilikonpálca - fekete

  4.290 Ft

Légy az első, értékeld!

Bad Kitty

Bad Kitty - Fetish szett - fekete

  14.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Bad Kitty

Bad Kitty - Paskoló

  6.990 Ft

Értékelés: 5 (2)

 • 100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

   


  Milyen BDSM eszközöket válassz? A Vágyaim.hu szexshop válaszol!

   

  Merülj el a BDSM világában és fedezd fel a korbácsok, paskolók és fegyelmező eszközök izgalmas kínálatát, amelyek új dimenzióba emelik az erotika és az uralom játékát. A megfelelő eszközök kiválasztása és használata azonban sokkal többet jelent, mint egyszerű választás az érzéki élvezetekhez. Itt van néhány tanács, hogy biztonságosan és élvezetesen merülhess el ebben az intenzív világban.

   

  Először is, ismerd meg a kiválasztott eszközök anyagát és szerkezetét. Legyen szó bőr, szilikon vagy más anyagokról, fontos, hogy meggyőződj róla, hogy minőségi és biztonságos termékeket választasz. Kerüld az olcsó, gyenge minőségű eszközöket, amelyek sérülést okozhatnak.

   

  Másodszor, mindig legyen kommunikáció a partnereddel. Fontos, hogy mindkét fél kényelmesen érezze magát az élmények során, és egyetértésben legyenek azokkal a határokkal és kívánságokkal, amelyeket átlépnek. A bizalom és a tisztelet alapvető fontosságú a BDSM játékokban.

   

  Harmadszor, kezdd lassan és óvatosan. Mindenki más szinten van az érzékenység és a tolerancia tekintetében, ezért fontos, hogy fokozatosan építsd fel az intenzitást és figyelj a partnered reakcióira. A korbácsolás vagy paskolás csak akkor élvezetes, ha mindkét fél jól érzi magát vele.

   

  Végül, ne feledkezz meg a biztonságról. Használj szilárd rögzítéseket és eszközöket, és mindig tartsd szem előtt a testi és lelki egészséget. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat tapasztalsz, azonnal állj meg és kommunikálj a partnereddel.

   

  Fedezd fel kínálatunkat most, és merülj el a BDSM világában, miközben mindig ügyelve a biztonságra és a kényelemre!

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés