Testápolás

Intim higiénia. Gyakran halljuk a kifejezést, de ha mindenki őszintén a szívére tenné a kezét, kevesen lennének, akik ilyenkor többre gondolnának a nemi szervek általános tisztán tartásánál, amit egy rutinszerű zuhanyzás során meg lehet ejteni, esetleg az intim szőrtelenítésnél. Pedig az intim higiénia, az intim testápolás ennél sokkal többet takar!

A hajunkat, az arcbőrünket például különleges bánásmódban részesítjük, figyelembe véve alkatunkat, adottságainkat és speciális igényeinket. Az intim testrészeink épp ilyen odafigyelést és törődést igényelnek.

 
  • Erotikus testápolás, intim tisztálkodás - Vágyaim.hu szexshop
  • Vágyaim.hu tipp

    Válts menstruációs kehelyre!

    Cseréld le a tampont egy olcsóbb, kényelmesebb, egészségesebb és környezetbarátabb megoldásra!

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim.hu szexshop

 


 

Ez is a tested része, figyelj oda rá!

 

Az intim testápolás nagyon sokrétű. A higiéniának ez a fajtája nem csupán általános tisztán tartást jelent, hanem magában foglalja a speciális fertőtlenítést aktus előtt és után, a nemi szervek, illetve azok környékének esztétikai gondozását, a speciálisabb problémák kezelését, a szőrtelenítést, és még rengeteg egyéb eljárást. 

 

Csak azért, mert ezek a területek általában el vannak rejtve a tekintetek elől, a karbantartásuk még nem válik másodlagossá, hiszen a szexuális kapcsolataink alapja az önbizalom, ehhez pedig elengedhetetlen a szégyenérzet leküzdése! Ahhoz, hogy büszkén vállalhassuk azokat a részeinket, amiket a ruhák, s főként a fehérneműk egyébként elfednek, gondos ápolásukra van szükség.

 

Intim higiéniai kellékek - Vágyaim szexshop

 

A Vágyaim szexshop Testápolás kategóriájában egytől-egyig olyan termékeket találsz, melyek használatával gondoskodhatsz róla, büszkén tudd vállalni a testedet, hogy mindig minden egyes porcikád ápolt, igényes, tiszta, és persze vágykeltő hatású legyen. De hogy milyen jellegű termékeket találsz itt pontosan?

 

Fertőtlenítés az intim részeken

 

Ideális esetben elegendő lenne a hagyományos tisztálkodás is ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, elkerüljük a fertőzéseket. Ám még egy stabil, monogám párkapcsolat esetében is előfordulhat, hogy önhibánkon kívül kisebb-nagyobb kellemetlenségek érnek minket azokon a részeken (akár csak egy nyilvános wc jóvoltából is). 

 

Mivel nagyon érzékeny területekről beszélünk, fontos, hogy mindig gondoskodjunk a fertőtlenítésről, főleg, ha néha egy-egy szexjátékszer is előkerül. A legtöbb speciális fertőtlenítő csak a termékek karbantartására alkalmas, azonban itt találsz olyan fertőtlenítőszereket is, mint például a Clean Safe spray, ami az intim testrészeken is bátran használható. A különböző kivitelezésű intim mosó eszközök gondoskodnak róla, hogy belül is pont olyan tiszta legyél, amilyennek lenni szeretnél. 

 

Ellenállhatatlan megjelenés mindenütt

 

A bőrünk néha kegyetlenül árulkodik az évek múlásáról, idővel minden nő (és sok férfi) bőre különleges kezelésre szorul. De nem csak a szemek körüli ráncot, a kézfej öregedő bőrét kell kezelésbe venni! Hagyományos, de extra vágykeltő illatú testápolóink mellett itt kifejezetten az intim részek gondozására szánt készítményeket is megkapsz. A mell- és popsifeszesítő krémek mellett egyre népszerűbbek az anál- és intim fehérítők is, amik segítségével visszanyerhető a fiatalos megjelenés odalent is. 

 

Szintén fontos tényező az intim higiéniában és megjelenésben a szőrzet, mely ugyancsak speciális gondozást igényel. Erre jelentenek megoldást az itt található intim szőrtelenítő készítmények, borotvák és eszközök.

 

De az együttlétek minőségén javító készítmények is helyet kaptak ebben a kategóriában: a hüvelyszűkítők segítenek visszaállítani a hüvely falának rugalmasságát, míg a hüvelyszárazság elleni szerek hosszú távú hatást képesek elérni a nedvesedés terén.

 

Extra élmény fürdéshez 

 

Persze a hagyományos fürdés élményéről nem kell lemondani, sőt, fel is lehet dobni egy kis extrával! Tegyétek feledhetetlenné az estéket egy közös, forró fürdővel, a fürdővizet pedig dobjátok fel az érzékeket felfokozó fürdősó, habfürdő vagy fürdőbomba segítségével. Az illatok azonnal meghozzák a kedvet egy romantikus, szenvedélyekkel teli éjszakához.

 

Kellékek erotikus fürdőzéshez - Vágyaim.hu szexshop

 

Afrodiziákum az orrnak

 

Vannak ételek, melyek fogyasztásával növekszik a vágy, miért ne lennének hát illatok, amik ugyanezt a hatást érik el? Az izzadságban található szexuális illatanyagok, azaz a feromonok a napi tisztálkodások, a parfümök és izzadásgátlók miatt a háttérbe szorulnak, ám egy fermonos parfüm vagy testpermet segítségével ismét bevetheted a csábítás eszközeként. 

   

Nehéz napokra

 

Egy átlagos nő élete során 35 éven keresztül, havonta 4 napon keresztül kénytelen elviselni a menstruációval együtt járó gondokat és nehézségeket. Ezek közül csak egy, a költséges, körülményes és cseppet sem környezetbarát tamponok és betétek használata, amire olcsó és környezetkímélő, praktikus megoldás a menstruációs kehely, más néven intim tölcsér használata.

 

Szintén a nők menstruációs napjait könnyítik meg a puha tamponok is, melyek segítségével nem kell lemondani az úszásról, a szaunáról, de még a szexről sem!