Termékek Menü
0

Womanizer Csiklóizgató

A Womanizer egy forradalmian új találmány, mely hatalmas szenzációt váltott ki azzal, hogy intenzív orgazmust okoz akár 50 másodpercen belül! A womanizer csiklóizgató működése nem hasonlít semmilyen másik örömszerzőhöz. Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! 

"olyat tud, amit mi, hímek csak a legritkább esetben" -  Life.hu
"Hatásosan működött a gép, én azt mondom hogy minden pénzt megért" -  Velvet.hu
"Az orgazmusok pedig olyan bődületesen gyorsan jönnek, hosszan tartóak és hatalmas utazások" -  Player.hu

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Raktáron
59.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Raktáron
59.990 Ft

Womanizer csiklóizgatók

Hogyan írnánk le három egyszerű, ám annál sokatmondóbb jelzővel egy Womanizer terméket?

Gyors, hatékony és formás. Szerelem az első látásra. Garantáltan a kedvenc játékszered lesz!

A szexuális segédeszközök piacán is éppúgy fontos a folytonos megújulás és változatosság, mint bármilyen más termék esetében. Mivel a világ változik, és vele együtt változnak az igények is, így manapság is akadnak olyan termékek a szexjátékszerek palettáján, amik már ósdinak, unalmasnak számítanak.

A kreativitást és igényességet nélkülöző eszközöket mi sem emelnénk le szívesen a polcokról.

A Womanizer eszközökről sok minden elmondható , ám ezek a dolgok biztosan nem: azok, akik már kipróbálták esküsznek rá, hogy valóban újszerű élményt képesek nyújtani. Nemcsak több divatszínben kaphatóak ezek a már-már cukinak is mondható, inkább ékszerdobozra, mintsem szexuális segédeszközre hasonlító, örömszerző kütyük, de többet is ígérnek, mint rongyosra használt elődeik: képesek intenzív orgazmust okozni akár 1 percen belül és akár több ízben is .

A Womanizer sajátossága , hogy a tojás alakú szerkezeten van egy szívófejhez hasonlító dolog, amit a klitoriszra kell helyezni, majd a fokozatokat lehet állítgatni rajta addig, míg gyönyört nem okoz. Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztetik a csiklót és ennek köszönhetően garantált az orgazmus, akár egymás után több ízben is.

Szexshopunk számos változatát kínálja a Womanizer csiklóizgatóknak , a szivárvány minden színében, több méretben, dizájnban, sőt még vízálló verzióban is megvásárolhatóak nálunk.

Mivel ezek a kis csodaeszközök kifejezetten a csikló izgatására lettek tervezve, ezért teljesen más érzést nyújtanak, mint amikor a csiklót egy vibrátorral próbálnánk izgatni…

Nyaraláshoz, utazáshoz keresel egy kompakt méretű, ám annál hatékonyabb csiklóizgatót, esetleg valami olyanra vágysz, amit bárhova magaddal vihetsz még egy kézitáskában is?

Ha igen, akkor a Womanizer Starlet et imádni fogod. Ez tulajdonképpen a Womanizer léghullámos csiklóizgató kicsinyített mása. Ebben az esetben (sem) a méret a lényeg, hiszen bármennyire is kicsi, hatékonyságából semmit sem veszít. Minden Starlet eszköz vízálló , így bátran használható kádban, pezsgőfürdőben vagy medencében is.

Az új Womanizer 2GO mérete és formája se tévesszen meg, ugyanis a kívülről elegáns rúzsra hasonlító eszköztől is éppúgy megáll az eszed és elakad a lélegzeted… A különösen letisztult, ám rejtőzködő dizájnnak hála akkor sem kell zavarba jönnöd, ha egy óvatlan pillanatban kiborulna a táskád tartalma az iroda közepén: ez a típusú csiklóizgató valóban egy nagyobb méretű rúzshoz hasonlít, így nincs miért belepirulnod.

Szereted a luxustermékeket, és bármikor képes elvarázsolni néhány strasszkő és egy kis csillogás? A Swarovski Crystal a Womanizer luxus változata , több száz csillogó SWAROVSKI® ELEMENTS kristállyal van díszítve. A vezérlőgomb hatalmas SWAROVSKI kristálya teszi igazán különlegessé és fényűzővé ezt a terméket, ami ráadásul maximálisan bőrbarát anyagból készül.