Análjátékok

Análtágításhoz elengedhetetlen análballonok, anális dildók, análplugok széles méretskálával, kezdőknek haladóknak egyaránt. A stimuláló felszínnel ellátottakkal a végbélfalon ide-oda mozgatáskor fokozhatod a gyönyört! A pumpálható változatok elengedhetetlenek fokozatos tágításhoz. Rugalmas, szilikon, vagy akár üveg análbotok, melyek műalkotásnak is beillenek. Az intenzívebb análszex élményhez válassz análgyöngysort, mely a stimuláló felszínének köszönhetően különleges masszázzsal kényezteti ánuszod!

Főbb tudnivalók az anál dildók használatáról és az análtágítás-ról.

 
  • Így használd az análtágítót - Vágyaim sexshop
  • Vágyaim.hu tipp

    Így használd az análdildót

    Cikkünkben bővebben olvashatsz az anál dildók használatáról és az anál tágítás-ról.

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim sexshop

 


 

Análjátékok

 

Az anális szex izgalmas téma, ugyanakkor rendkívül megosztó, az interneten fellelhető írások pedig nagyon eltérő élményekről, véleményekről szólnak. Ezzel nincs semmi gond, hiszen mindannyiunknak mások a tapasztalatai és vágyai, az alapvető ismeretek megléte azonban elengedhetetlen azok számára, akik szeretnék kipróbálni magukat ezen a területen is. Webshopunkban minden szükséges segédeszközt megtalálsz, mi azonban ennél többet szeretnénk nyújtani neked, ezért az alábbiakban bemutatjuk, mi kell ahhoz, hogy az anális szexben valóban örömed lelhesd!

Anál dildó választék a Vágyaim.hu szexshop kínálatában

Az anális szex alapjai

 

Bár a téma ma megosztó, ez nem volt mindig így: az ókorban az anális szexet, vagy egyszerűen a férfiak közötti szerelmet teljesen természetes dolognak tekintették. Ez tehát nem a modern kor származéka, ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs szükség a megfelelő tudásra és előkészületre.

 

Az análszexhez tömérdek „aranyszabály” található az interneten: figyeljünk oda az alapvető higiéniára, semmit ne erőltessünk, hiszen mindkét félnek akarnia kell, gondoskodjunk bőséges síkosításról, lazuljunk el, kerüljük a popsi és a vagina váltogatását, legyünk türelmesek és ne feledkezzünk meg az aktus előtti felkészülésről, simogatásról és ingerlésről. 

 

Ezek nagyon fontos tudnivalók, azt azonban egyetlen oldal sem taglalja, hogy mit is kell tudnod ahhoz, hogy az anális szexben örömöd legyen. A szexuális együttléteknek azonban ez az elsődleges célja, így ezt a hiányosságot az alábbiakban pótoljuk.

 

Az izmok működése

 

A végbél záróizmai – természetesen mindkét nem esetében – két részből, egy belső és egy külső izomgyűrűből állnak. A külső záróizom tudatosan használható, így tornáztatható, összeszorítható és ellazítható, ezt a mindennapi életünkben mindannyian nap mint nap megtapasztaljuk. Ami témánkat illetően érdekesebb, az a belső izom, amely tudatosan nem működtethető, nem edzhető, hiszen reflex-szerűen működik. 

 

Amennyiben ez az izom megsérül, komoly problémák merülhetnek fel akár a széklettartással is, nem szabad tehát azt gondolni, hogy az anális szexhez semmilyen felkészülés nem szükséges. Erre figyelemmel nélkülözhetetlen az ellazult állapot, a nyugalom és a türelem. Nem szabad tehát sürgetni a dolgot csupán azért, mert a férfinak erekciója van: ha ez alábbhagy, újra izgalomba lehet hozni, egy elkapkodott aktus azonban maradandó problémákhoz vezethet, élvezzen tehát elsőbbséget a biztonság.

 

A hüvely és az ánusz kettőssége

 

A hüvellyel szemben támasztott “elvárás” az, hogy legyen izmos és feszes, a néhány centivel odébb található ánusztól viszont éppen azt várjuk, hogy legyen laza és ernyedt. Ez egy furcsa kettősség, mellyel az anális szex esetében bizony számolni kell!  Ha tehát ezen aktust követően – természetesen óvszercsere után – vaginálisan is szeretnétek együtt lenni, fel kell készülnötök arra, hogy a női nemi szerv laza és ernyedt érzést kelthet, így nem feltétlenül tudja megfelelő intenzitással stimulálni a péniszt, ennek következtében pedig az erekció alább is hagyhat. Ekkor a gyengébb stimulációt intenzívebb mozgással tudjátok kompenzálni, esetleg keressetek egy olyan pózt, melyben a vagina feszesebbnek érződik.

 

Soha ne feledkezzetek meg az előjátékról!

 

A megfelelő ráhangolódás természetesen mindig fontos, nincs ez másként az anális közösülés esetén sem. Sokan nem tudják, de mind a nőknek, mind a férfiaknak különös élvezetet okozhat az ánusz izgatása, ez azonban csak akkor igaz, ha ez a tevékenység a fokozatosság és odafigyelés jegyében történik. Ez a szabály kezdők és gyakorlottak számára is ugyanúgy érvényes!

 

Amire mindenképp figyelned kell anális szex során, az a bőséges síkósítóhasználat. Ezen a területen ugyanis nincs természetes váladék, ami a nedvességet biztosítaná, erről tehát neked kell gondoskodnod. Érdemes kifejezetten anális síkosítót használni, ha pedig valamilyen játékszert is igénybe vesztek, figyeljetek arra is, hogy az eszköz anyagának megfelelő síkosítót válasszatok

 

Ne felejtsétek el, hogy az igazi élvezetet meg kell, hogy előzze a megfelelő anál tréning, így biztosan nem lesz részetek semmilyen kellemetlen élményben.

 

Análjátékok a Vágyaim szexshop kínálatában

 

Az anális szex tehát természetesen lehetséges a hagyományos módon, a pénisszel történő behatolással, ma azonban számos olyan eszköz is kapható, melyek segítségével fokozatosan haladva ismerhetitek meg a szexualitásnak ezt az új területét. Női erotikus eszköz kínálatunkban mindenki megtalálhatja a szintjének megfelelő méretű és kialakítású anális kényeztetőt – análkúpot, anál horgot, análgyöngyöt, prosztatadildót esetleg anál pálcát –, ha pedig egy kis extra stimulációra vágysz, nézz körül az anál vibrátor kategóriában is!

 

Az anál dildó

 

Az anális szex nem kizárólag behatolásból áll – ide sorolhatjuk a nyelvvel, ujjal, hímvesszővel, esetleg szexuális játékszerekkel való ingerlést is. Ezek az eszközök hasznosak lehetnek akkor, ha az ember magányosan tölti az estét, de párok számára is kiváló lehetőséget biztosítanak, ha valami újat szeretnének kipróbálni. 
Azt fontos tisztázni, hogy az análdildó nem a kezdők játékszere: ha tapasztaltak vagytok, bátran belevághattok, első alkalommal azonban próbálkozzatok az ujjatokkal, majd következhetnek a kisebb anál játékok, végül pedig maga a hímvessző.

 

Az anális dildók számos színben, formában és anyagban – alumínium, szilikon, üveg – elérhetőek, így közöttük bárki megtalálhatja a számára tökéletes darabot. Egy megfelelő kialakítású, kezdőknek való anális dildó segíti az izmok ellazítását, a behatolás kellemes érzés, viselése pedig teljesen komfortos: ha ezt már biztonságosan és jó érzéssel használjátok, bátran válthattok egy kicsit extrább változatra is. A keresgélés közben arra figyeljetek, hogy az análdildó esetében minden az átmérőn múlik, a behelyezhető hossz alig-alig befolyásolja a szerzett élményt.

 

Az anál tágítók

 

Az anális szex az orgazmus forrása lehet, ha azonban elkapkodjátok, könnyen igazi rémálommá válhat, az ismétlés esélye pedig garantáltan elszáll.

 

Amennyiben úgy döntötök, hogy kipróbálnátok az anál tágítót, elsőre mindenképp egy korong végű, karcsú, de legalábbis átlagos vagy kisebb méretet válasszatok. Ha először használtok ilyen eszközt, akkor figyeljetek arra, hogy az ne rezegjen és legyen sima felületű. 

 

Válaszd a Vágyaim.hu szexshop termékeit!

 

A Vágyaim.hu szexshopban minden termék gondosan kiválasztott és tesztelt, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink számára. A vágyfokozó termékek, segédeszközök diszkrét csomagolásban érkeznek, így a vásárlás teljesen privát marad. Nézz szét a kategóriánkban, és válassz a számos különleges termék közül, hogy felfedezd és élvezd a szexuális élmények új dimenzióit.