Megoldásaink

100% diszkréció

Mennyire diszkrét a feladott csomag?
100%-os DISZKRÉCIÓT vállalunk! 18 éves szakmai tapasztalatunk és 600.000 feladott csomag után tudjuk, hogyan kell diszkréten csomagolni.

Látszik-e, hogy honnan rendeltem?

Semleges feladó: A csomagokon sem a webáruház nevét, sem a csomag tartalmát illetően nincs semmilyen utalás. A feladó a Webshop Logisztika Kft. vagy egyszerűen csak webáruház. Nagy futárcégekkel dolgozunk együtt (GLS, Foxpost, ExpressOne), melyek más cégeknek is szállítanak az ország egész területén, így elkerüljük a feltűnést. Kollégáink külön oktatásban részesülnek a minél magasabb diszkréció megőrzéséről és az adatok bizalmas kezeléséről.

Látszik-e, hogy mit rendeltem?

A csomagoláshoz erős kartonpapírt használunk, melyet kompresszoros tűzőgéppel, 3 cm széles fém kapcsokkal zárunk le.

 • Nem látszik át
 • Nem tapintható ki a csomag tartalma
 • Nem bontható fel nyom nélkül

Ilyen diszkrét csomagolásban kapod a csomagod - Vágyaim.hu szexshop

 

Ha bankkártyával fizetem ki a rendelésemet akkor látszik honnan rendeltem?
Kártyás fizetésnél is oda figyelünk a diszkrécióra! Ezért a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét (Webshop Logisztika Kft.), a dátumot és a tranzakció számot fogod látni.

Azt kapom, amit rendeltem?
Minden rendelés dupla ellenőrzésen esik át! A rendeléseket saját fejlesztésű, vonalkódos PDA rendelés-összekészítő rendszerrel szedjük össze, majd második körben, a csomagolásnál is ellenőrizzük a számlán szereplő termékek helyességét és megfelelő darabszámát vonalkód olvasó segítségével.

 

30 napos elállási jog

Szeretnénk, ha Téged is elégedett vásárlóink között tudhatnánk. Biztosak vagyunk benne, hogy amennyiben nálunk vásárolsz, elégedett leszel. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint a 30 napos terméktől való elállási jog.

Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy ha a weboldalon található leírás/képek alapján másra számítottál, vagy nem megfelelően működik a motoros termék, akkor küldd vissza 30 napon belül a számlával együtt és visszafizetjük az árát.

Olyan, zárt csomagolású termék esetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. a szexuális segédeszközök, kozmetikai termékek, krémek, masszázsolajok), a termékek visszavétele az Eladótól nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel, vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai, vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

 

Ingyenes kiszállítás

Rendelj 21.999Ft felett és átvállaljuk a szállítási díjatadat!

A Vágyaim.hu 1 munkanapos szállítási határidőt garantál Magyarország területén belülre, HA:

 • a Prémium házhozszállítást (GLS) választod;
 • rendelésedet hétköznap 17:00-ig leadod az interneten;
 • a termék(ek) raktáron van(nak);
 • telefonszámod helyesen rögzítetted;
 • és az általad megadott szállítási címen elérhető vagy.

Külföldre is szállítunk! Nézd meg, hogy hová! »

Kézbesítési díjazás:

GLS - Vágyaim.hu

Prémium házhozszállítás (GLS)

Rendelésedet a következő munkanap 8-17h között szállítják ki (17 óráig beérkezett rendelések esetén). A futárszolgálat SMS-t küld a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

 • 1 munkanap
 • 1499 Ft (0-21.999 Ft rendelés összeg)
 • INGYENES (22.000 Ft rendelés végösszegtől)

 


 

GLS - Vágyaim.hu

GLS csomagautomata

Már több mint 1500 db GLS automata közül választhatsz országszerte! Az általad választott GLS csomagautomatába szállítjuk. A csomag átvételére legfeljebb 5 munkanap áll rendelkezésre! FONTOS, hogy az utánvéttel leadott rendelésedet csak bankkártyával történő fizetéssel egyenlítheted ki.

 • 1-3 munkanap
 • 999 Ft (0-21.999 Ft rendelés összeg)
 • INGYENES (22.000 Ft rendelés végösszegtől)

 


 

Foxpost - Vágyaim.hu

FOXPOST csomagautomata

A legdiszkrétebb átvételi mód! Teljes diszkréció! Országszerte több mint 1000 FOXPOST csomagautomata közül választhatsz. Az automaták a legismertebb bevásárlóközpontokban is hozzáférhetőek. Utánvét esetén a csomagautomatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni!

 • 1-3 munkanap
 • 999 Ft (0-21.999 Ft rendelés összeg)
 • INGYENES (22.000 Ft rendelés végösszegtől)

 


 

MPL - Vágyaim.hu

PostaPont csomagátvétel (MPL)

Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogyan kényelmes. A csomag átvételére 10 munkanapod van. A Posta az átvételkor kérheti a személyazonosságod igazolását.

 • 1 - 2 munkanap
 • 1299 Ft (0-21.999 Ft rendelés összeg)
 • INGYENES (22.000 Ft rendelés végösszegtől)

 


 

Személyes átvétel

Budapest 9. kerület, Ecseri út 14-16. Rendelésed nyitvatartási időben 60 perc múlva már átvehető. Ha épp nem érsz rá, 5 munkanapig tároljuk. Boltunkban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz! A boltunkban megtekintheted a terméket mielőtt kifizeted, és módosíthatsz rajta. Személyes adataid megadása nem kötelező, becenéven is rendelhetsz. Nyitvatartás

 • akár már aznap (munkanap)
 • INGYENES

 

Fizetési lehetőségek:

 • Barion bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Am Ex kártyákat fogadunk el). Diszkrét fizetés: a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét, a dátumot és a tranzakció számot fogod látni. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
 • Bankkártya online (OTP Simple) (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kártyákat fogadunk el) – Diszkrét fizetés: a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét, a dátumot és a tranzakció számát fogod látni.
 • Banki átutalás (OTP) – saját számládról az OTP Simple-nek utalsz teljesen diszkréten. A „Megrendelem” gomb megnyomása után e-mailben küldjük el az utalási adatokat.
 • Utánvét – rendelésed értékét utólag kell fizetned a csomag átvételekor (Utánvétes fizetésnek minősül a Futárnál, Átvevő helyen, illetve Csomagautomatánál történő bankkártyás fizetés is. Az utánvétes fizetési mód drága, Neked is - Nekünk is. Emiatt, ezen fizetési mód választása esetén – a rendelés végösszegétől függetlenül – utánvét kezelési felárat vagyunk kénytelenek felszámítani.) Az utánvét díja: 599 Ft
 • Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen a boltunkban - díja: br. 499 Ft

Külföldre szállítás:

Ha rendelésedet előre kifizeted bankkártyával (MasterCard, VISA, OTP Simple), akkor a következő országokba is kiszállítjuk a rendelésedet a GLS futárszolgálattal.
A szállítási díjak országonként, és a rendelés összegétől függően eltérőek lehetnek. A pontos szállítási díjak a kosár/pénztár oldalon lesznek láthatóak.

Az alábbi országokba szállítunk:

Ausztria
Bulgária
Csehország
Horvátország
Lengyelország
Németország
Olaszország
Románia
Szlovákia
Szlovénia