Barion Pixel

Szórakozás

Társasjátékok, finomságok, ajándékok, természetesen erotikus kivitelben!

A party csomag tartalmazza a születésnapi, névnapi partik vagy más összejövetelek pajzán, humoros kellékeit. A jókedv garantált!

 •  
 • Rendezés:

%
Bohema Games

Hancúr párbaj társasjáték

9.890 Ft-14% 8.495 Ft

Értékelés: 5 (34)

Black Velvets

Black Velvet análkúp - kicsi

  3.190 Ft

Értékelés: 5 (35)

Orion

Monogamy társasjáték

  11.990 Ft

Értékelés: 5 (30)

Creative Conceptions

Szexpedíció - felnőtt társasjáték

  9.990 Ft

Értékelés: 5 (6)

Basix Rubber Works

BASIX análdildó

  6.290 Ft

Értékelés: 5 (17)

 •  


   

  Játék, ajándék, szórakozás

   

  Mindent el kell kezdeni valahol! Ez alól nem jelent kivételt a szexjátékokkal való ismerkedés sem, sőt! Ha valahol, itt biztos kiemelten igaz, hogy nem szabad rögtön a mélyvízbe ugrani, hiszen az egész a kísérletezésről, önmagunk, a szexualitásunk megismeréséről szól… no, meg a szórakozásról. 

   

  Sokan akkor találkoznak először szexjátékokkal, amikor egy lány- vagy legénybúcsúban az ünnepelt mindenféle vicces, pikáns ajándékot kap. Ezekenek a rendezvényeknek ugyanis szinte elengedhetetlen kellékei a cisis-fütyis nyalókák, a felfújható szexjátékok, a néhol zavarba ejtő kellékek, s ezeket mai napig legkönnyebben egy szexshop kínálatában találhatod meg.

   

   

  Itt, a Vágyaim oldalán is külön kategóriákba rendezve fedezheted fel a legnépszerűbb búcsúztatós ajándékokat, de olyanokat is bőven találsz, amik más bulikat tehetnek pajzánabbá, viccesebbé. De olyan klasszikus darabok is helyet kaptak a kínálatunkban, mint az erotikus falinaptárak, a nemi szervek formáját magukra öltő párnák és ruházatok, az ehető, de szexi finomságok.

   

  Sőt, hogy még emlékezetesebb házibulikban lehessen részetek, felnőtteknek szóló társasjátékok között is válogathattok: a cicis memóriakártyák vagy épp a szigorúan felnőttes humort igénylő társasjátékok garantálják a szórakozást.

   

  Persze néha szükség van egy kis komolyságra is! Nálunk olyan ajándékokat is megkapsz, amik valóban értékes, mégis szexi alternatívát kínálnak a fantáziátlan bonbon és virágcsokor helyett! 

   

  Ha pedig arról van szó, hogy végre rászántad magad, hogy saját használatra vásárolj valamit szexshopban, akkor is jó helyen jársz, hiszen a Szórakozás kategóriában ehhez is kapsz segítséget!

   

  Első játékszereim

   

  Ha azt sem tudod, eszik-e vagy isszák, nem kell kétségbeesni! A szexuális segédeszközök tárháza szinte végeláthatatlan, nap mint nap érkeznek az újdonságok, így nekünk is állandóan tanulnunk kell. Nem csoda hát, ha friss érdeklődőként azt sem tudod, merre indulj. Épp ezért állítottuk össze az Első játékszereim kategóriát, amiben minden terület legjavát megtalálhatod!

   

  Leánybúcsú

   

  A barátnőd épp élete nagy napjára készül, de a te dolgod, hogy az utolsó „szabad” estéjét felejthetetlenné varázsold. Ne csak a lánybúcsús programok szervezésébe fektess energiát, gondolj a körítésre is! Néhány apró kellék, vicces dekoráció sokat tud dobni az este hangulatán, és persze egy igaz barát gondol a jövőre is: a Leánybúcsú kategóriában jó pár olyan apró ajándékot találsz, amikkel a házaséletet is feldobhatja majd az ifjú feleség!

   

  Legénybúcsú

   

  Mit ér egy legénybúcsú néhány kínos pillanat nélkül, amin aztán évtizedek múlva is nevethettek? Persze nem kell túlzásokba esni, de egy plüss bilincs, vagy egy elefántos tanga biztos sokat dob majd az este hangulatán! És persze azokról a legénybúcsús ajándékokról sem szabad megfeledkezni, amiknek majd a friss házasok vehetik hasznát az előttük álló közös élet során. 

   

  Társasjátékok

   

  Ha a legjobb szórakozást keresed, amely izgalmakkal, intim élményekkel vár, és mindig képes felforrósítani a hálószoba hangulatát is, nem is kétség, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer: a szextársasjátékok.

   

  De nem minden felnőtt játék szól csak a szexről! Webshopunkban olyan különleges tábla- és kártyajátékokat is találsz, melyek ugyan nem szexuális tevékenységre buzdítanak, de témájuk vagy nyelvezetük miatt bizony csak felnőtteknek valók… a nem finom lelkű felnőtteknek.

   

  Ajándékok

   

  Egy megfelelő körültekintéssel kiválasztott ajándék többet mondhat sok-sok szónál. Akár párodnak, akár egy hozzád közel álló barátodnak keresel különleges ajándékot, itt nőknek, férfiaknak és pároknak is találhatsz valami újdonságot! Díszcsomagolású szexjátékok, erotikus szettek és vicces, pajzán apróságok várják, hogy kifejezd velük a törődésedet és a szeretetedet!

 • Születésnap, évforduló vagy legény-, leánybúcsú közeledik?!

   

  Pajkos, vidám ajándékok százaiból válogathatsz, így kedves meglepetést szerezve párodnak illetve ismerőseidnek, vagy akár kollégáidnak. Az már csak természetes, hogy egy jó buliból nem hiányozhatnak az erotikusan vicces ajándéktárgyak. 

   

  Az otthondekorációról sem feledkeztünk meg, termékeinkkel könnyedén buja kéjlakká varázsolhatod lakásodat - akár véglegesen, akár egy házibuli erejéig. A kellemes, erotikus kikapcsolódásról szexi, egyedi, kapcsolatépítő szextársasaink gondoskodnak, hogy kedveseddel egy-két órára csak egymással és az intimitással foglalkozzatok.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés