Barion Pixel

Bilincsek, szájpeckek és kötözők

Különböző kötöző kellékek állnak rendelkezésre a kötözés szerelmeseinek. Játssz a kedveseddel, kötözd meg, és azt csinálhatsz vele, amit csak akarsz! Különleges élményben lesz része mindkettőtöknek. Bilincsek, kötöző szettek széles választékban, minden, ami korlátozza a mozgást. Na, és persze szájpeckek, mert hallgatni arany!

 •  
 • Rendezés:

Bedroom Fantasies

Bedroom Fantasies - ágyhoz kötöző szett (fekete)

  16.990 Ft

Légy az első, értékeld!

 • 100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

   


   

  A kellemest a hasznossal KÖSD ÖSSZE!

   

  A kötözés szerelmeseinek számtalan kiegészítő áll a rendelkezésére. Játssz kedveseddel, kötözd meg, és azt csinálhatsz vele, amit csak akarsz! Vagy fordítsátok meg a felállást, és vesd alá magad az ő akaratának! Különleges élményben lesz része mindkettőtöknek.

   

  A BDSM szerepjátéknak egy igen meghatározó területe a bondage, amely magában foglalja a kötözést, bilincsek használatát és minden olyan eszköz használatát, mellyel az alárendelt felet mozgásában, cselekedeteiben korlátozzuk. Webáruházunkban széles választék áll rendelkezésedre. számos kötöző szett és egyedi bilincs megtalálható webshopunkban, amik különböző módokon korlátozzák a mozgást.

   

  BDSM kötöző termékek - Vágyaim.hu szexshop

   

  Kötelek

   

  Fontos, hogy ha belevágunk a játékba, kifejezetten szexuális célra kifejlesztett köteleket és bilincseket használjunk. A kötelek puhák, így nem sértik a bőrt, mégis olyan erősen tartanak, mint a hagyományos kötelek. A megkötözött vagy kikötözött fél van az alárendelt szerepében, így aztán a másik azt tesz vele, amit csak akar, és a játék keretein belül nem is tehet ellene semmit, hiszen tökéletes mozdulatlanságot biztosítanak a kötözők. 

   

  Mivel a bondage kötelek a BDSM alapkellékei, és nagyszerűségük az egyszerűségükben rejlik, így azokat millióféleképpen lehet használni. A puha, fonott kötelek kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlottak. Rendkívül ellenálló anyagból készülnek, így kiváló szakítószilárdságúak.

   

  Attól függően, hogy mennyire vagytok ügyesek, profik, vagy mit szeretnétek megvalósítani, különböző méretű kötelekre lehet szükségetek. A Vágyaim szexshop online BDSM kínálatában 3-tól 10 méterig találsz kifejezetten szexuális játékokhoz kialakított köteleket.

   

  Léteznek bondage szalagok is, amelyek a kötelek tökéletes alternatíváit képzik. Webáruházunkban például találhatsz a többször is felhasználható, bőrhöz nem, csak önmagához tapadó, kiváló minőségű szalagokat.
   

  Bilincsek

   

  A lebilincselő élményekért a Vágyaim.hu webshop oldalán találsz szolid kidolgozású plüss bilincseket, impozáns kialakítású, csuklóra vagy éppen bokára rögzíthető bőr bilincseket, pántokat, pórázzal felszerelt nyakörveket, erényöveket. A bilincsek karabinerekkel ellátottak, így sokféleképpen használhatók. Akár kötéllel is kombinálhatod őket, hogy még változatosabb legyen a játék. 

   

  Mivel szorosan köthetőek a kötelekkel való játékokhoz, így kínálatunkban széles választékban megtalálhatóak azok a kötöző szettek is, amelyek a különböző eszközöket kombinálják, és kezdőknek, valamint profi BDSM-eseknek is remekül használhatók. 

   

  Szájpeckek

   

  Néha a BDSM játék része lehet az is, ha az alárendelt felet szótlan engedelmességre kényszerítik, ezt pedig a legegyszerűbben a szájpeckek segítségével lehet végrehajtani. A házi módszerekkel (mint például a rongyok szájba tömése) ellentétben ezek a kellékek biztonságos, kényelmes, nem utolsó sorban pedig hatékony megoldást jelentenek. A peckek a legtöbb esetben állítható pánttal rendelkezhetnek, így az adott személy méreteihez igazíthatók, de vásárlás előtt mindenképp nézd meg a termékek leírását, hogy mekkora a minimum-maximum méret!

   

  Szemtakarók

   

  Sokszor még olyan párok is, akik egyébként nem érdeklődnek a BDSM iránt, megpróbálkoznak egymás szemének eltakarásával. A látásról való lemondás az egyéb érzékszervekre koncentrálást erősíti, egy cirógatás éppúgy intenzívebb érzést vált ki, mint egy erősebb paskolás. 

   

  De az előjátékok mellett természetesen a BDSM szex esetében is kiváló kellék lehet egy olyan eszköz, ami tökéletesen fedi az alárendelt fél szemét. A Vágyaim kínálatában találsz kifejezetten szemtakarókat és bondage sálakat is.

   

  Figyeljetek egymásra!

   

  Űzd a BDSM típusának bármelyikét is, ügyelj rá, hogy azt egészséges keretek között tedd. A legfontosabb az, hogy a résztvevők tisztázzák egymás között, ki, meddig mehet el és mit engedhet meg magának. Sose korlátozzátok a másik akaratát, vagyis beleegyezése nélkül nem követhető el rajta semmi, legfőképpen nem erőszak. Ezt ugyanis tiltja a BDSM etikai szabályzata is.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés