Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

BDSM

Mutasd a BDSM eszközöket!

Szeretnél egy kis vadságot csempészni a hálószobába? Szeretnéd meglepni kedvesed egy lebilincselő éjszakával? A korbács, bilincs, maszk, szájpecek, nyakörv a szadomazo játékok legfontosabb kellékei. De még rengeteg egyéb pikáns kiegészítőt és kelléket találsz itt!

 • Vágyaim.hu tipp

  Több mint fantázia - Mi az a BDSM?

  Bár a szexuális érdeklődési köröknek számos verziója van, kevés olyat találunk, amivel kapcsolatban annyi tévhit él a köztudatban, mint a BDSM esetében. Épp ezért idejét láttuk, hogy kicsit körüljárjuk a témát, és bemutassuk, miről is van szó igazából.

 •  
 • Rendezés:

Magic Shiver

Feel the Magic Shiver - szilikon bilincs (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.990 Ft
Orion

Szenvedély szemtakaró

Értékelés: 5 (7)

 • Raktáron

  1.890 Ft
Temptasia

Temptasia Cuffs - plüss bilincs (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  5.690 Ft
Dream Toys

Blaze Deluxe - fém bimbócsipeszek lánccal (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  4.990 Ft
Bad Kitty

Bad Kitty - ágyhoz kötözlek szett

Értékelés: 5 (8)

 • Raktáron

  8.990 Ft
Bad Kitty

Paskoló és cirógató egyben (fekete)

Értékelés: 5 (3)

 • Raktáron

  4.490 Ft
%
Orion

Bizalomjáték kötöző csomag (3 részes)

Értékelés: 5 (1)

 • Raktáron

17.470 Ft-20% 13.895 Ft
Easytoys

Easytoys Flogger - puha műbőr korbács (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  4.690 Ft
Easytoys

Sensual Hot Wax - BDSM testgyertya szett (3db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  3.690 Ft
Bad Kitty

Szíves varázspálca - minipaskoló

Értékelés: 5 (1)

 • Raktáron

  3.490 Ft
Obsessive

Obsessive Blindfold - bondage sál (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  2.490 Ft
You2Toys

You2Toys - Üveg anál kúp cicafarokkal

Értékelés: 5 (4)

 • Raktáron

  6.290 Ft
Bad Kitty

Bad Kitty - szilikon szájkarika (fekete)

Értékelés: 5 (5)

 • Raktáron

  8.690 Ft
Fifty Shades of Grey

A szürke ötven árnyalata - bondage kötél duó

Értékelés: 5 (2)

 • Raktáron

  8.690 Ft
Love to Love

Love to Love Attach me - plüss bilincs (pink)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  4.990 Ft
Bad Kitty

Bad Kitty - teljes kötöző szett

Értékelés: 5 (3)

 • Raktáron

  11.690 Ft
 • A BDSM-ről röviden

   

  A BDSM (Bondage & discipline, Domination & submission, Sadism and masochism) nem véletlenül a talán legnépszerűbb szexuális fétis. Visszafogott paskolásoktól az extrém kötözésig és fegyelmezésig nagyon széles skálán mozog a BDSM játékok köre. Ami viszont mindegyikben közös, hogy alapja az egymás iránti bizalom.

   

  A BDSM partnerek különböző fantáziáikat élhetik ki szex során. Ahogy sok BDSM videóban, pornófilmben is látható, a szerepjátékok mindig egy olyan alá-fölé rendelt viszony köré épülnek, melyben mindkét fél örömét leli.

   

   

  Még az sem feltétlenül igaz egy-egy ilyen jellegű együttlétre vagy játékra, hogy fizikai síkra, konkrét szexuális aktusra terelődik, mivel az erőviszonyok izgató, erotikus megélése egy szerepjáték keretein belül, pusztán a körítésben is lehetséges.

   

  Tény és való ugyanakkor, hogy a BDSM történetek életre keltéséhez sok esetben elengedhetetlenek a megfelelő eszközök. Az ezeket az együttléteket izgalmassá tevő eszközöket funkciójuk alapján könnyedén elkülöníthetjük, és ennek megfelelően megtalálod őket a Vágyaim online szexshop kínálatában.

   

  A Kötözés kategóriában olyan BDSM kellékeket találsz, melyek az alárendelt fél valamiféle korlátozását szolgálják. Lehet szó egyes testrészek vagy akár a teljes test mozgásának akadályozásáról vagy megnehezítéséről, valamely érzékelés, leginkább a látás gátlásáról, vagy a mozgás irányításáról is. 

   

  A BDSM kötözés eszközeinek vásárlása előtt több szempontot is érdemes figyelembe venni. Attól függően, hogy milyen mértékű korlátozottságot szeretnénk elérni, illetve hogy mennyire vagyunk rutinosak a kötözésben, érdemes különböző kellékeket választani. A bilincsek gyors és egyszerű módszert jelentenek a végtagok egymáshoz vagy külső tárgyakhoz való rögzítésekor, míg egy megfelelő hosszúságú bondage kötél esztétikus, változatos és önmagában is stimuláló kellék lehet.

   

  A fegyelmezés eszköztára is igencsak hatalmas, mivel ide sorolunk minden olyan BDSM felszerelést, melynek segítségével a szerepjátékok során büntetni és/vagy jutalmazni lehet. Ez a két dolog sok esetben átfedésben van egymással, az alávetett fél számára ugyanis gyakran a különböző fokozatú fájdalmak maguk is a szexuális öröm forrását jelenthetik. 

   

  Fegyelmezésre alkalmasak a csipeszek (pl. bimbócsipesz, szeméremcsipesz) a heregyűrűk és -nyújtók, valamint a paskolók és korbácsok, melyek különféle érzetű és mértékű ütések adását teszik lehetővé.

   

  Kezdőknek érdemes az előre összeállított BDSM szettek közül válogatni, ugyanis ezekben minden olyan alap kiegészítő megtalálható, melyekre szükség lehet a játékok során, némelyikben még vibrátor is van. Ha pedig már rendelkezünk némi tapasztalattal, a személyes igények és preferenciák szerint lehet továbblépni a vásárlás folyamatában.

   

  Nem csupán apró kiegészítőkkel lehet feldobni a szexuális együttléteket, ha BDSM-ről van szó! A Vágyaim Játszószoba-felszerelés alkategóriájában szexbútorokat is találhatsz, például a különböző pózok felvételét segítő szexpárna- és szexhinta-választék mellett az extrémebb kialakítású kötözős szexágy vagy hálózati szexgép is rendelkezésedre áll, hogy a latex vákuumágyat ne is említsük…

   

  Fontos, hogy rendelés előtt egyeztessenek a partnerek, kinek mik a határai, és ezek alapján történjen a BDSM fegyelmező és korlátozó eszközök vásárlása. 

   

  De a tökéletes szerepjátékokhoz és BDSM történetek, fantáziák maximálisan izgató életre keltéséhez érdemes a körítésről is gondoskodni! A Fétis divat kategóriában böngészve olyan, főként latexből és bőrből készült ruhákat és kiegészítőket találsz, melyek egy szempillantás alatt a BDSM barlangok és pincék hangulatát idézik. De szintén érdemes körülnézni a szexi jelmezek között, hiszen a leggyakoribb szub-dom fantáziák közé tartoznak a szolgálólány, nővérke vagy épp rendőr karakterek.

   

  A BDSM szex megéléséhez fontos, hogy szexuális segédeszközeitek megfelelő minőségűek legyenek, ugyanis így tudjátok garantálni a biztonságos, sérülésektől mentes játékokat és az eget rengető orgazmus megélését.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés