Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Lepedők, párnák, szexhinták- és gépek

Valami különlegesre vágysz? Nincs ötleted? Már minden pózt megpróbáltatok? Nem olyan biztos az! Próbáld ki legújabb szexszékeinket, szexhintáinkat és fedezd fel a legdurvább, legújabb pózokat!

 •  
 • Rendezés:

Bedroom Fantasies

Bedroom Fantasies - ágyhoz kötöző szett (fekete)

  16.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Fetish

Fényes lepedő 200 x 220cm (piros)

  9.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Pipedream

Ajtó-hinta (Fantasy)

  18.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Liberator

Liberator - szexpárna szett - fekete

  239.990 Ft

Légy az első, értékeld!

 • 100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

   


   

  Nekem nem kell szexhinta... vagy mégis? 

  Egy kapcsolat kezdetén még minden érintés, minden póz az újdonság varázsával bír. Azonban idővel a megszokott pózok már nem lesznek annyira izgatóak, sokkal inkább a szex egy fajta megszokott tevékenységgé válik és a kapcsolat kezdetén tapasztalt varázs eltűnik.

  Ekkor nem kell rögtön temetni a kapcsolatot vagy a szexuális életet, ugyanis mindössze arra van szükség, hogy a másik testét újra felfedezzük, izgalmas új pózokat próbáljunk ki.

  A szex jól ismert hármasa a misszionárius, lovagló és kutya pózok, melyeket a többség kipróbál. Vannak pezsgő életű párok, akik egyéb pózokat és helyszíneket is előszeretettel kipróbálnak, hogy ezzel is színesítsék szexuális életük. Nem kell ahhoz a kámaszutra nyakatekert pózait kipróbálni, hogy ehhez is egy kis színt vigyünk szexuális életünkbe, ugyanis van más, egyszerűbb módja is. Még csak profi tornász múltra sincs ehhez szükség.

  A szexhinta egy izgalmas szexeszköz, aminek segítségével teljesen új élményekben lehet részetek. Ha még sosem hallottál erről a szex eszközről, akkor most valószínűleg felhúzott szemöldökkel azon gondolkodsz, hogy a gyerekek kedvenc játszótéri játéka hogyan vonható be a hálószobai lepedőakrobatikába. Nos, nem a hagyományos értelemben vett hintára kell gondolni, hanem egy olyan hintára, ami egy erős kampóval van a mennyezetre felszerelve és erős teherbíró övekkel rendelkezik, hogy elsősorban a nő biztonságosan elhelyezkedjen benne. 

  Bizonyos típusokon párnázott ülés is van, hogy a nő még kényelmesebben tudjon elhelyezkedni és az élvezetekre tudjon koncentrálni. A puha övek a combnál helyezkednek el, így a partner oda vissza tudja hintáztatni. A hinta segítségével különféle pózokat is kipróbálhattok, akár az extrémebbeket is.

  A szexhintában akár a hátulról való behatolás sem jelent akadályt, úgyhogy, ha a hátsó élvezetek hívei vagytok, akkor újfajta izgalmas élményekben lehet részetek. A szex hinta lány ringása hozzá segít a kellemes, gyönyörteli élményekhez.

  Sokan nem feltétlenül rajonganak a szexjátékokért, zavarja őket a tudat, hogy a párjuk ezektől az eszközöktől elégül ki, nem pedig általuk. A szexhinta egy olyan eszköz, amit nem kell behatolásra használni, sem izgatásra, ráadásul mindketten élvezhetitek az általa nyújtott izgalmakat a szexben.

  Némelyik szexhintába akár ketten is használhatjátok, hiszen vannak olyan hinták, amiket direkt ilyen célra terveztek. A szexhinta egy diszkrét eszköz, hiszen, ha szeretnétek, hogy ne legyen szem előtt, akkor egész egyszerűen csak leakasztjátok a kampóról. Ezek után csak a kampó marad, mint árulkodó jel, amiről csak ti tudjátok, hogy miért van ott.

  Hogyan vágjatok bele a BDSM eszközök használatába? A Vágyaim sexshop válaszol!

  A szexhinta használatához nem kell tornász múlt, mindössze némi fantázia, hogy izgalmasabbnál-izgalmasabb pózokat próbáljatok ki. Az elején valószínűleg pironkodtok egy kicsit, lesz pár mókás pillanatotok, de ha belejöttök, akkor gyorsan kedvenccé válik a szexhinta. A szexhinta rögzítésénél arra kell ügyeljetek, hogy lehetőleg ne gipsz kartonba vagy álmennyezetbe fúrjátok a rögzítést, mivel annak könnyen baleset lehet a vége.

  Precíz felszerelés esetén a szexhinta igazi gyönyörforrás lesz. Amikor egy játszótér mellett fogsz elsétálni pároddal, biztosan pajkosan összepillantotok majd. A szexhinta számos különböző változatban kapható, így a pénztárcádnak megfelelő terméket választhatsz.

  Ha nem szívesen fúrnátok kampót a falba, akkor érdemes olyan szexhintát venni, ami ajtóra akasztható. Természetesen a mennyezetre szerelhető, rugós változatok rejtik a legtöbb lehetőséget, azonban előfordulhat, hogy nem tudsz ellazulni a hintában, mert attól félsz, hogy esetleg leesel.

  Így elképzelhető, hogy kell egy kis idő mire megszokod a levegőben való elhelyezkedést. Azonban, ha adsz időt magatoknak, akkor számos alkalommal gyönyörteli élményben lesz részetek.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés