Előjátékszerek

Igazán erotikus felvezetés egy maximálisan magával ragadó, mindent elsöprő aktus előtt! Kifejezetten az előjátékot megfűszerező termékek, melyek segítenek a ráhangolódásban. Mámorító illatú masszázsgyertyák, valódi tollból készült, csiklandozó cirógatók, gyengéd kikötöző szettek és bizsergető, játékos vibrációs, ujjra húzható kis termékek, csiklóizgatók, masszírozók.

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim sexshop

 


 

Lassan a testtel! 

 

Igen, tudjuk, hogy végső soron mindenki szeretné egy hatalmas orgazmussal zárni az együttléteket. De ha jobban belegondolsz, melyik alkalmak voltak az igazán emlékezetesek? Amikor egyből a lényegre tértetek? Vagy inkább az, amikor megadtátok a módját és sokáig foglalkoztatok egymással a lezárás előtt? Nagy valószínűséggel elég kevesen válaszolnának erre az első opcióval, ugye? És ez nem véletlen! 

 

Még akkor is, ha nem párkapcsolatról van szó, hanem akár csak egy éjszakás kalandról, a felvezetésnek nem elhanyagolható a szerepe. Minden (jó) szex – még ha folytatás nélküli is – igényel bizonyos szintű bizalmi kapcsolatot, ezt pedig ki kell építeni. Nem csupán a klasszikus értelemben vett ismerkedéssel, hanem az ágyban történővel is.

 

Erotikus előjáték ötletek - Vágyaim sexshop

 

Az előjáték fontossága épp ezért vitán felül áll, hiszen érzelmi (és itt most nem a szerelemről van szó) és fizikai szerepe is van. Érzelmi szinten az előjáték segít, hogy elengedjük magunkat, hogy rábízzuk magunkat a partnerre, hogy megnyíljunk előtte, és így ki tudjuk fejezni a vágyainkat. Fizikai szinten pedig… hát, nem bonyolítjuk túl: ha rendesen be akartok indulni, semmiképp se hanyagoljátok el! 

 

Gyakran hallani, hogy az előjátékot a nők akarják, a férfiak legszívesebben hanyagolnák, de fontos tisztázni, hogy ez így koránt sem igaz! Tény és való, hogy egy átlagos férfi fizikálisan könnyebben produkál erekciót, mint amilyen könnyen egy átlagos nő például nedvesedik, de a szexuális érettség ott kezdődik, hogy nem pusztán ösztönlényként viselkedünk az ágyban. Ha pedig valóban jól szeretnénk teljesíteni, akkor érdemes odafigyelni a partnerre, és – akár önzetlenül is – kényeztetni őt, amíg a tetőfokára nem hág a hangulat. 

 

De nehogy azt gondoljuk, hogy az előjátéknak csak a kapcsolatok elején van kulcsfontosságú szerepe! Sok pár esik abba a hibába, hogy az együtt töltött idő előre haladtával már szinte csak projekt alapon szexelnek, a hódítás, az intimitás és ebből eredően az előjáték kikopik a párkapcsolatból. Szexuál- és párterapeuták gyakran számolnak be róla, hogy a hozzájuk forduló páciensek kapcsolata a nem megfelelő szex, a szexuális odafigyelés ellaposodása miatt kerül válságba. 

 

Épp ezért nagyon fontos az előjáték, hogy változatos, izgalmas és odaadó módon élesszük fel a tüzet a partnerünkben, legyen szó akár friss ismertségről, akár hosszú évek, évtizedek óta tartó szerelemről. Hogy hogyan? Jöjjenek az ötletek és módszerek a jó előjátékhoz!

 

Előjáték az előjátékhoz

 

Eleinte természetes, hogy meg akarjuk, sőt, meg kell hódítani a másikat. Idővel aztán természetessé válik a jelenléte, mindennapos a lehetőség, hogy lefeküdjetek egymással. Ám a természetesség érzete gyakran lustaságot szül, ha pedig valakinek nem teszik újra és újra kecsegtetővé a szex lehetőségét, ha nem ébresztik fel a vágyat, akkor a szex csupán a napi (heti, rosszabb esetben havi) rutin részévé válik. Egy vacsora, egy romantikus randi, de akár egy szexi fehérnemű is remek lépés a csábítás útján. Ha pedig sikerrel jársz, kezdődhet a tényleges előjáték.

 

Erogén zónák

 

Testenként, személyiségenként és persze vágyanként, fantáziánként változik, hogy kinél melyik testrész ingerlése a nyerő. Hosszú kapcsolat esetén már biztos tudsz pár tuti befutót, afféle biztonsági játékot. De valószínűleg még a saját testeden is fel tudnál fedezni néhány olyan erogén zónát, amikről te magad sem tudtál, hát még a párodén. Ismerjétek meg egymás testét, s közben persze a magatokét is!

 

Változatosság

 

Pont mint az erogén zónáknál, az ingerlés típusánál is nagy eltérések vannak. Van, aki csak a gyengédséget szereti az előjáték során, de olyan is van, akit az erőteljesebb érintések hoznak lázba. Kísérletezzetek az érintések típusával, a simogatástól kezdve, a csókoláson át akár a harapdálásig is!

De ne csak a kezeteket – és egyéb testrészeiteket – használjátok, hanem bátran próbáljatok ki néhány szexuális játékszert is. A Vágyaim Előjátékszerek kategóriájában csupa olyan eszközt találtok, amivel feldobhatjátok az előjátékot!  Többek között:

► puha cirógatókat, hogy olyan lágyan simíthassátok végig a partnereteket, ahogy a kezetekkel soha nem sikerült még,
► ujjvibrátorokat, melyet az ujjaitokra húzva vadító kézimunkát produkálhattok,
► szemtakarókat, hogy pusztán az érintésekre hagyatkozva bízzátok egymásra magatokat.

Vágyaim.hu szexshop