Barion Pixel

Biztonságos szexjátékok: 4+1 fontos tipp

Sokan tartanak tőle, hogy szexjátékot vásárolni, illetve használni nem biztonságos. Pedig pár egyszerű dolgot szem előtt tartva nemhogy biztonságos, de egyenesen fantasztikus élmény is!

 

Ha szeretnél Te is biztosra menni a biztonságodat illetően, olvass tovább, mert most összeszedtük a legfontosabb teendőket. Tehát honnan tudod, hogy biztonságos egy szexjáték?

1, Ellenőrizd az anyagát!

Fontos, hogy a szexjáték a megfelelő anyagokból készüljön. Elvégre magadba helyezed, magadat helyezed belé, de mindenképp hagyod, hogy a játék kölcsönhatásba lépjen a testeddel, bőröddel! Sőt, a legérzékenyebb területeken fog hozzád érni. 

Olyan játékszereket keress, amik nem porózus, hipoallergén anyagokból készülnek, amiken a baktériumok nem tudnak megtelepedni. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megszüntesd, de legalábbis minimalizáld a fertőzésveszélyt.

Milyen anyagok a legbiztonságosabbak? 

Ezen felül az is fontos, hogy a szexjátékod anyagai phthalát-mentesek legyenek, hiszen ez az anyag befolyásolhatja a hormonháztartásodat! Ne aggódj, a nálunk kapható játékszerek az EU-rendeletnek megfelelően mind ilyenek!

2, Vizsgáld meg a felületét, szerkezetét!

Egy különleges megjelenésű kényeztető felkeltheti az érdeklődésedet, de ami tetszik a fantáziánknak, nem mindig tetszik az intim részeinknek!

Például azt gondolhatnánk, hogy ami jó a hüvelybe, az jó az ánuszba is, de csak óvatosan! Az anális játékszerek egyik fontos kritériuma a kiszélesedő talp, ami meggátolja a teljes felcsúszást és bennragadást. 

Vagy egy apró felületi hiba szinte észrevehetetlen szemmel, sőt még ujjainkkal is alig-alig tudjuk kitapintani, az intim területeket található, érzékeny hámréteg viszont azonnal megérezheti, és fájdalmas, könnyen elfertőződő hámsérülést okozhat! Ne aggódj, nálunk kiemelkedő minőséget kapsz!

3, Vásárolj ismert és megbízható boltból!

Az online térben könnyű meglepően olcsó, ugyanakkor jó minőségűnek tűnő dolgokra bukkanni, még a szexjátékok piacán is. Ám a piactereken gyakran találkozhatsz visszakövethetetlen eredetű játékokkal, amik nem épp a legbiztonságosabb választást jelentik. 

Vásárlás előtt mindig járj utána a boltnak, webáruháznak is, ne csak a játék feltüntetett gyártójának! Egy megbízható bolt visszakövethető és átlátható működése alapfeltétel, ha egy új szexjátékot szeretnél vásárolni.

A több mint 16 éve működő Vágyaim.hu a szakma és a vásárlók által is elismert webáruház – ezt bizonyítja az eddig elnyert 23 db Ország Boltja helyezés is. Kínálatunkban csupa kiemelkedő minőségű kényeztetővel találkozhatsz, de ha kétségeid támadnának a leírás vagy a fényképek alapján, megnézheted őket személyesen is Ecseri úti boltunkban.

4, Olvasd el a véleményeket!

Egy gyártó vagy bolt állíthat bármit, az soha nem lesz olyan hiteles, mint egy első kézből származó vélemény. Mindig járj utána, hogy másoknak milyen tapasztalatai voltak a kiszemelteddel!

A témából fakadóan sajnos szexjátékokról jelentősen kevesebb értékelést, véleményt találhatsz, de a mi igyekszünk ezen is segíteni. Épp ezért ösztönözzük vásárlóinkat az őszinte vélemény megírásáért járó ajándékkal. De ha ez nem lenne elég, Teszteltük rovatunkban megannyi írásos beszámolót találsz az élményekről.

+1, Tisztítsd rendszeresen

Teljesen mindegy, milyen szigorúan tartjuk magunkat az előző pontokhoz, ha aztán nem adunk a higiéniára! Bizony, a szexjátékok alapos és körültekintő, valamint rendszerest tisztítást igényelnek. 

Bármilyen kényeztetőről is van szó – legyen az vibrátor, dildó, maszturbátor vagy gésagolyó – használat előtt és után is fontos a karbantartás. A langyos, szappanos víz is megteszi a dolgát, de ha biztosra akarunk menni, használjunk speciális fertőtlenítőszert! 

Ha szeretnénk megkönnyíteni a dolgunkat, válasszunk vízálló játékszert, így a karbantartás is egyszerűbbé válik majd.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés