Barion Pixel

Vágyaim.hu

 

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Péniszköpeny és -mandzsetta

Péniszköpeny és péniszmandzsetta használatával partneredet eddig nem látott mámorba repítheted. A péniszköpeny a péniszt extra stimuláló felszínnel ruházza fel, mely aktus közben érzékien masszírozza a hüvelyfalat. Egyes termékek kiválóan alkalmasak a péniszhosszabbításra és/vagy vastagításra. Bár egyes típusoknak zárt a vége, mégsem hatásos a nem kívánt terhesség elkerülésére, vagy nemi betegségek ellen, ezért mindig gondoskodj a védelemről!

 •  
 • Rendezés:

You2Toys

You2Toys - Japán mandzsetták

  2.890 Ft

Értékelés: 5 (11)

You2Toys

You2Toys - Orgazmusvarázs - fekete

  2.390 Ft

Értékelés: 3 (5)

Nature Skin

Nature Skin - péniszköpeny és műpunci - 18cm (natúr)

  11.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Rebel

Rebel - bordás péniszköpeny (füst)

  4.490 Ft

Értékelés: 5 (3)

 • 100% diszkréció - Vágyaim szexshop

   


   

  Túl keskenynek vagy rövidnek gondolod a péniszed? Esetleg merevedési zavar vagy korai magömlés miatt akadnak gondjaid? A péniszköpeny használata mindezekre egyszerű és olcsó megoldást jelenthet számodra!

   

  Mi az a péniszköpeny? A péniszköpeny olyan, hüvelyszerű, rugalmas anyagból készült szexuális segédeszköz, melyet a hímtagra húzva megnövelhetjük annak átmérőjét vagy hosszúságát. Ezt az egyszerű meghatározást rengeteg módon bővíthetnénk annak megfelelően, hogy épp milyen típusról van szó, a péniszköpenyek variációinak száma ugyanis végeláthatatlan.

   

  Az egyes péniszköpenyek méretben, anyagban, felszíni kialakításban vagy belső megmunkálásban mind-mind eltérnek egymástól, nem beszélve az olyan  kiegészítő funkciókról, mint például a vibráció.

   

  Miért és mire jó a péniszköpeny?

   

  Sok okból kifolyólag dönthet valaki a péniszköpeny használata mellett, ám a leggyakoribb egyértelműen a pénisz méretének növelése, akár a pénisz hosszúsága, akár a vastagsága okoz elégedetlenséget.

   

  Azonban olyan férfiak számára is megoldást jelent, akik az erekciós problémáik miatt nem képesek fenntartani a merevedésüket, ezért kénytelenek lemondani a szexuális behatolásról. A köpenyt viselve végre maguk is részt vehetnek az aktusban.

   

  Mivel a péniszköpeny viselője kevésbé érzi az együttlétek során a stimulusokat, ezért azok számára is megfontolandó, akik időnként a korai magömléstől szenvednek. Az érzetek csökkentésével így hosszabban élvezhetik az együttléteket.

   

  Péniszköpeny - Vágyaim.hu szexshop

   

  De arról se feledkezzünk meg, hogy nemcsak a péniszköpeny viselője profitálhat egy ilyen eszközből a fent említett módokon, hanem partnere is! Egyes típusoknak a külseje ugyanis különböző bordázatokkal van ellátva, ami extra élvezetet nyújt a hüvelyfal belső masszírozásával.

   

  Hogyan kell a péniszköpenyt használni? A Vágyaim.hu szexshop segít!

   

  A legfontosabb, hogy csakis olyan köpenyt használjunk, ami nekünk és partnerünknek is kényelmes viseletet és együttlétet jelent. Épp ezért az elsődleges szempont a péniszköpeny vásárlása során, az a méret.

   

  A köpenyek mérete mind hosszúság mind vastagság tekintetében széles skálán mozog. Ez egyfelől a belső átmérőre és hosszra is igaz, amit a viselő férfi igényei és adottságai alapján kell figyelembe venni, másfelől pedig a külső paraméterekre is, ez viszont már a partner igényeihez kell, hogy igazodjon.

   

  Ha képesek vagyunk a teljes értékű erekció elérésére, akkor mérjük meg magunkat, és ezeket az adatokat vegyük figyelembe a termék kiválasztásakor!

   

  Ha viszont erekciós problémáink vannak, és emiatt választjuk a használatát, akkor mindenképp olyan péniszköpeny rendelése mellett döntsünk, amelyet rögzíteni lehet egy, a herék köré húzható gyűrűvel vagy szíjjal.

   

  A maximális élmény érdekében mindig használjunk síkosítót (lehetőleg vízbázisút), de ne csak a köpeny külsején, hanem a belsején is.

   

  Milyen szempontok alapján válasszunk péniszköpenyt?

   

  Méret

   

  Mint azt már fent is említettük, a péniszköpeny mérete nem csak a külsejére, hanem a belsejére is vonatkozik. Vedd figyelembe a saját méreteidet, de a partneredét is!

   

  Típus

   

  Egyes péniszköpeny típusok a teljes hímvesszőt befedik, míg mások csak a makk részt, vagy épp azt hagyják szabadon. A nyitott végű verziók azok számára ideálisak, akik elégedettek a péniszük hosszával, csupán a vastagságon szeretnének javítani.

   

  A péniszmandzsetta fokozza az orgazmust - Vágyaim.hu sexshop

   

  Érzés

   

  Mivel ilyenkor a pénisz teljes vagy jelentős részét egy burok veszi körül, a szexuális együttlét kisebb intenzitású érzéssel jár. Azonban a belső felület formázásával, vagy rezgő funkció beépítésével nemcsak növelni lehet az élvezetet, hanem teljesen újfajta élményt is  átélhetünk vele.

   

  Anyag

   

  A legtöbb péniszköpeny szilikonból vagy gumiból készül. Ha te vagy partnered érzékeny bőrű, akkor az allergiás reakciók, illetve a bőrirritáció elkerülése érdekében a biztonságos, orvosi szilikonból készült köpenyeket válaszd!

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés