Gésagolyó

A keleti kultúrából is ismert kéjgolyó – avagy gésagolyó – hozzásegít a kéjes érzések eléréséhez, és a hüvely izomzatának tréningezéséhez. Amit mindenképp tudnod érdemes, az az, hogy az izomzat erősítésével javulhat az orgazmuskészség, és szülés után is sokkal gyorsabban regenerálódnak az izmok, ezáltal az esetleges hüvelytágulat, illetve vizeletvisszatartási problémák is orvosolhatóvá válnak. A kegel balloknak, vagy gésagolyóknak számtalan változata létezik, de mi segítünk a választásban.

 
  • Gésagolyók - Vágyaim sexshop
  • Vágyaim.hu tipp

    Amit a Kegel-tornáról és a gésagolyókról tudni érdemes

    A Kegel-torna olyan edzés, amire idővel minden nőnek szüksége lesz élete során. Jobban mondva lenne, ugyanis bármilyen fontos, a legtöbben alig tudnak róla valamit. Összeszedtünk hát minden alapot, amit tudni érdemes a medencefenék izmainak erősítéséről és a gésagolyó használatáról!

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim sexshop

 


 

Egy edzés, amit garantáltan imádni fogsz! 

 
A szexshop oldalán böngészve biztosan az izgatóbbnál izgatóbb játékszerek tárházára, a szexuális fantáziák megvalósításához szükséges eszközök végtelen sorára számítottál, nem pedig arra, hogy rendszeres és tudatos edzésre próbálunk majd rávenni az egészséged érdekében. 
Márpedig most éppen ez történik: a gésagolyók ugyanis nem csupán, sőt, elsősorban nem a nemi örömszerzés eszközei, de legalábbis nem úgy, ahogyan például a vibrátorok.
 
Kegel torna gésagolyóval - Vágyaim sexshop
 
Ezek az apró „golyók” valóban jobbá és tartalmasabbá tehetik a szexuális életedet, de igazi hatásukat csak hosszú távon fogják kifejteni. A hatáshoz ráadásul a te munkádra és kitartásodra is szükség lesz. De kezdjük az elején!
 

Mire jó a gésagolyó?

 
Tudtad, hogy a nőknek csak nagyjából a harmada képes a pusztán vaginális orgazmus elérésére? Hogy már 18-20 éves korban elkezdenek gyengülni a hüvely izmai, főként az ülő munkát végzők esetében? Hogy Európában a 18 év feletti nőknek közel 40%-a küzd vizelettartási problémákkal? Hogy sokaknál a szülés utáni regenerálódás hosszú és fájdalmakkal teli hónapokig tart?
 
 
Na és azt, hogy mindezek a medencefenék izmok gyengeségére, csökkent működőképességére vezethetők vissza a legtöbb esetben?
 
 
A jó hír, hogy akárcsak a látható izmaidat, ezeket is tudod edzeni a megfelelő módszerrel, ezáltal pedig megelőzheted a probléma kialakulását, vagy épp orvosolhatod azt. A megfelelő módszer pedig az intim torna gésagolyó használatával. 
 
 
Ez az úgy nevezett Kegel-torna tehát segít:
 
► megerősíteni a medencefenék izmait,
► szabályozni a vizelettartást,
► felkészülni a szülés okozta megterhelésre,
► felgyorsítani az intim izmok regenerálódását szülés után,
► megőrizni a hüvely feszességét és rugalmasságát a vérellátás javításával,
► javítani a hüvelyi orgazmusra való készséget,
► tudatosítani az intim izmok használatát szex során,
► elnyújtani az orgazmusok hosszát. 
 
 
A legnagyobb gésagolyó kínálat kegel gyakorláshoz - Vágyaim.hu
 

Mi az a gésagolyó és hogy működik? 

 
A gésagolyó alapvetően egy nagyon egyszerű szerkezet. Változó, de kis méretű és súlyú golyó (vagy golyók) egy stabil zsinóron, melyet a hüvelybe kell helyezni, majd az intim izmok segítségével a helyén kell tartani. A külső borításon belül legtöbbször egy másik golyó is található, aminek mozgása extra erőt fejt ki, és persze élvezetet is, ha épp örömszerzés céljából használjuk.
 
A gésagolyó titka abban rejlik, hogy nem kell, sőt, nem is szabad nagyon magasra felhelyezni a hüvelyen belül! Az izmok, melyeknek az edzésére szolgál, ugyanis mindössze 3-5 centivel a hüvely nyílása felett találhatók. A Kegel-gyakorlatok arra irányulnak, hogy ezeket az izmokat összeszorítva és ellazítva a helyén tartsd a gésagolyót. 
 
Bár első hallásra a feladat nem tűnik bonyolultnak, a gyakorlatok helyes elvégzése nagy odafigyelést igényel! Ha nem vagy benne biztos, hogy képes vagy megfelelően elvégezni a gyakorlatokat, vagy csak szeretnéd nyomon követni a fejlődésedet, válassz intelligens gésagolyót! Az olyan, okostelefonos applikációval összekötött eszközök, mint az Elvie Trainer vagy a Lovelife by Ohmibod KRUSH ráadásul személyre szabott edzéstervet is készítenek neked!
 

Mi alapján válassz gésagolyót?

 
Abban az esetben, ha Kegel-torna céljából érdekel a gésagolyó vásárlása, két fontos szempontot kell figyelembe venned. 
 
 

Méret

 
 
A golyók átmérője nagyban befolyásolja, hogy mennyire egyszerű elvégezni velük az egyes gyakorlatokat. Kezdőknek, valamint azoknak, akik tudják, hogy a medencefenék-izmaik legyengült állapotban vannak (például szülés miatt), érdemes a nagyobb méretű gésagolyók közül választani, mivel ezeket egyszerűbben össze tudják szorítani a hüvelyükkel. Ahogy erősödnek az izmok, úgy lehet egyre kisebb kialakításúra áttérni.
 
Gésagolyó szükséges a Kegel tornához - Vágyaim.hu szexshop
 
 
Súly
 
 
A golyó súlyánál épp fordítva van: kezdőknek a könnyű, haladóknak a nehéz golyók javasoltak. Nem kell megijedni, ez nem feltétlenül jelenti, hogy újra és újra a szintednek megfelelő gésagolyót kell venned. Ma már olyan, variálható gésagolyókat is rendelhetsz tőlünk, amiket a haladásod során az igényeidhez és képességeidhez alakíthatsz!