Jelmezek, parókák

Különféle erotikus jelmezek és parókák a szerepjátékok szerelmeseinek.

Ha hálószobai showműsort tervezel, itt megtalálhatod a neked való darabot a szemérmes iskolás lány jelmezektől a vadul erotikus rendőrnő ruhákig... Javasoljuk, hogy mielőtt vásárolsz, minden esetben ellenőrizd le a méreted. Mérettáblázat.
 

Rendezés:

Egy szerepjáték során te is LEHETSZ MÁS a Vágyaim szexshop segítségével

 

Kivetkőznél magadból? Elcsábítanád kedvesedet egy szexi jelmezben? Vagy egyszerűen csak imádod a szerepjátékokat? Nálunk jó helyen jársz! És most el is áruljuk, mi a tökéletes jelmezes öltözet titka!
Először is el kell döntened, milyen célból szeretnél jelmezt ölteni. Ha szerepjátékot játszanál és elcsábítanád a kiszemeltedet, akkor kínálatunkban bőven találsz majd ehhez méltó öltözéket!

 

Lehetsz például: 

► szexi nővérke, amihez már csak egy sztetoszkópot kell beszerezz a jelmez mellé, és indulhat a móka,
► főkötő és csipkés kötény kombinációjával kihívó szobalány, aki bármekkora rendetlenséget ural,
► a kapitányod legszexibb légiutaskísérője, a kék miniruhához tökéletesen illő kalappal és szatén kendővel együtt,
► fegyelmező rendőrnő, aki a testhez simuló minioverallban szó szerint bármelyik férfit képes lebilincselni,
► merész és csábító nyakkendős szettben hódító titkárnő,
► buján bájos diáklány.

 

Jelmezeink természetesen elérhetőek szolidabb, a testet jobban elrejtő és extrémebb, az idomokat még inkább kiemelő, szinte alig takaró kivitelben is, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb stílusban elkészült kosztümöt.

 

Ha azonban egyszerűbbre vágysz, és szimplán csak feldobnád a hálószoba hangulatát, ahhoz is tudjuk mi a tökéletesen buja öltözet receptje! Végy egy testet alig takaró bodyt, adj hozzá egy érzéki harisnyakötőt, ezt fűszerezd meg egy szexi álarccal, esetleg parókával és kész is a tökéletesen csábos maskara.

 

A legnépszerűbb szerepjátékok, férfi és női fantáziák 

 

A jelmezes buliknak nálunk a farsangi időszakban, s az utóbbi években halloween környékén van nagy divatja, de ez nem jelenti azt, hogy szexi jelmez csak ebben a két időszakban kerülhet elő a szekrényből.

 

Akik már tettek vele egy próbát, csak megerősíteni tudják, hogy mennyire pezsdítő hatása van a szexuális életre, ha néhanapján valaki más bőrébe bújunk. Ilyenkor mindent szabad, amit a szerep megenged, még olyan dolgokat is kipróbálhattok, amit egyébként nem szoktatok csinálni. Ez egyfelől felébreszti (és ki is elégíti) a kíváncsiságot, másfelől pedig tökéletes önismereti eszköz, ha fel szeretnéd fedezni a saját szexualitásodat. 

 

Persze mint minden esetben, amikor arról van szó, hogy valami új dolgot próbálnátok ki a hálószobában, előbb meg kell beszélni egy-egy ötletet, nehogy végül fordítva süljön el a dolog. 

 

A tökéletes eredmény érdekében érdemes végiggondolni az esetleges forgatókönyveket, és jó előre felkészülni minden lehetőségre, főként ami a kiegészítőket illeti. Lássuk, mik hát a legnépszerűbb fantáziák – a Vágyaim szexshop jelmezeinek vásárlásai alapján.

 

A diáklány és a tanár

 

Térdzokni, rakott szoknya, egy szexi blúz és két copf, máris fiatalodtunk vagy tíz évet. Diáklánynak lenni nem nehéz, mi több, kifejezetten jó dolog, az ártatlanságért pedig egyenesen rajonganak a férfiak. Ám kislányos báj ide, vagy oda, a rossz feleletért büntetés is jár…

 

A szobalány és a háziúr

 

Ha már úgyis minden hétvégén takarítanod kell, miért ne tennéd ezt egy szexi kis ruhában? Cseréld le a macinacit valami csipkecsodádra, így biztosan elvonod majd párod figyelmét a tévéről.

 

A nővérke és a beteg

 

Nemcsak a kicsik szeretnek doktor néniset játszani, hanem a felnőttek is imádják az orvososdit a hálószobában. Légy egy (vagy több) estére nővérke párod legnagyobb örömére, és bizonyítsd be, hogy Te aztán kézrátétellel is képes vagy gyógyítani…

 

Az utcalány és a kuncsaft

 

Bevállalósabb pároknak ajánlott szerep, amihez nincs is szükség túl sok kellékre, elég egy necc harisnya, esetleg testharisnya, magas sarkú csizma, szexi fehérnemű szett, kihívó ruha és egy tűzpiros rúzs. Épp ezért konkrét jelmezt ehhez nem is ajánlunk, ám a felsorolt ruhákat nálunk is összeválogathatod!