Művagina, műpunci

Kellemes, bőrszerű, igazán valódi kéjélménnyel kényeztető anyagokból készülő műpuncik, melyek a férfi kielégülés tetőfokát jelentik. Változatos formákkal, és belső stimuláló kialakításokkal (redős, lamellás, barázdált, gömbös, stb.).

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim sexshop

 


 

Műpunci, művagina igazi élmény a Vágyaim szexshop kínálatában

 

A legtöbb művagina egyetlen, nagyon egyszerű dolgot ígér: élvezetesebbé teszi mindazokat az örömöket, amiket egy férfi a saját kezétől kaphat. Természetesen számtalan verzió, extra funkció és kialakítás létezik, de a lényeg valójában mindig csak az, hogy a maszturbáció még kellemesebb, esetleg változatosabb legyen. De senkit ne tévesszen meg a név, attól, hogy a műpunci elnevezéssel illetjük, ez nem csupán férfiaknak való játékszer, akárcsak a többi eszköz, amit egy szexshop kínál, páros használatra is épp úgy alkalmas lehet, csak kreatívnak kell lenni!

 

Egy művagina minden férfi kelléktárában szerepelhet, és emiatt nem kell, hogy bárkiben szégyenérzet alakuljon ki! Akárcsak a nőknek a vibrátor, a férfiaknak a műpunci bűntudatmentes örömöket okozhat. De először is tisztázzuk a legfontosabb és leggyakoribb kérdéseket!

 

Mi az a művagina és hogyan működik? A Vágyaim sexshop válaszol!

 

A művagina több féle anyagból, például elasztomerből (ami a zselés szexjátékok alapanyagának egy továbbfejlesztett verziója), szilikonból vagy hőre lágyuló gumiból is készülhet. Egyes verziókhoz, például a Fleshlight maszturbátoraihoz kifejezetten a valódi bőr hatását keltő anyagot használnak az élethű élményért.

 

Akárcsak az alapanyagok, a formák és kialakítások is nagyban eltérhetnek egymástól, de az alap koncepció mindig ugyanaz, egy puha, rugalmas anyagon belül található nyílásba helyezve a péniszt, és azt fel-le mozgatva extra stimulációt nyújtanak az önkielégítés során.

 

Műpunci, művagina - Vágyaim.hu szexshop

 

Mi alapján válassz műpuncit a Vágyaim szexshop kínálatából?

 

Mivel a művagina-kínálat óriási, a döntés nehezebb, mint hinnénk, de ha az alábbi kérdéseket megválaszolod magadban, máris közelebb kerülsz a számodra legjobb művagina megtalálásához! Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért érdemes tényleg végiggondolni, mire van igazán szükséged!

 

Mekkora összeget szánsz rá?

 

Van kifejezetten olcsó műpunci, de az extrább verziókért bizony már alaposan a zsebbe kell néha nyúlni! A Vágyaim.hu szexshop kínálatában már 2-3000 forintért is megkapsz bizonyos típusokat, de akár százezer fölé is mehetsz egy luxus művagina árát illetően. Ez utóbbiak is megérik az árukat, de ha még csak most ismerkedsz, érdemes a jó minőségű, mégis könnyen megfizethető műpuncik közül válogatni.

 

Szeretnék extra textúrát a belső kialakításban?

 

Egyes típusok egyszerű, sima felszínű hüvelyek, míg mások azzal fokozzák az élvezetet, hogy különféle belső felszíni kialakításokkal rendelkeznek. Gömbök, bordázatok, spirálok… a variációk száma végtelen, és mindegyik kicsit más érzést nyújt, de van, amikor az egyszerűség okozza a legnagyobb örömet! Ha még nem tudod, neked melyik jönne be jobban, próbálj ki egy egyszer használatos Tenga tojást kívül és belül, és máris tudni fogod, mire vágysz inkább!

 

Szeretnéd, ha a kezed érintését, nyomását is éreznéd műpuncival maszturbálás közben?

 

Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik a kérdés, de míg egyesek épp azt szeretik, ha nem érzik saját érintésüket, másoknak pont ez okoz igazi élvezetet. A műpuncik két verzióban érhetők el: az egyik verzió csak maga a rugalmas anyag, amin keresztül érezhető a kéz mozgása és szorítása, a másik verzió viszont egy merev tokban érkezik, aminek köszönhetően csak a műpunci okozta gyönyört élvezheted. Természetesen léteznek olyan típusok is, melyeknek a tokja eltávolítható, így ha nem tudod biztosan a választ, arra is van megoldás!

 

Mennyire számít a diszkréció?

 

Lehet, hogy te épp nem vagy az a szégyenlős típus, vagy olyan privát szférával rendelkezel, amin belül nem okozhat kellemetlen pillanatokat, ha elől marad a maszturbátorod, ám ha szeretnéd, hogy senki ne jöjjön rá, mi az a furcsa tárgy az éjjeliszekrényen, ma már olyan, dísztárgynak is beillő műpuncikat is kaphatsz, amik miatt senki nem fog gyanakodni.

 

Ha pedig esetleg vibrációs funkcióval rendelkező darabra vágysz, nézz körül a Művaginák vibrációval kínálatában a Vágyaim.hu szexshopban!