Cicaruha

Vadmacskák figyelem!

A harisnyaruháink puha, rugalmas és kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek tökéletesen követik a test vonalát. Egy szexi cicaruha nagyon vadító tud lenni. Kérünk, minden esetben figyeld a mérettáblázatot, és így válaszd ki a számodra megfelelő darabot. Ruháink fél számmal nagyobbak lehetnek a Magyarországon megszokottaknál, ezért fontos a mérettáblázat használata. Mérettáblázat.

Rendezés:

Eltakar, felfed, megvadít - A Vágyaim sexshop szexi cicaruhái

 

Mi az a cicaruha vagy más néven testharisnya? Utóbbi elnevezésből könnyebb kiindulni, hiszen valószínűleg azzal, hogy mi az a harisnya, mindenki tisztában van, a testharisnya kifejezés pedig elég jól leírja, miről van szó: egy a teljes testet beborító harisnya szerű fehérneműről. 

 

Legtöbbször átlátszó vagy csipke anyagból készülnek, így az eltakart területeken is sejtetni engedik, mi lapul a harisnya alatt, még akkor is, amikor a teljes karokat és lábakat is befedik, mert hogy gyakran így kell elképzelni ezeket a darabokat. 

 

A stílustól függően találhatunk igazán visszafogott, sokat takaró, és merész, szexi verziókat is, amik épp csak elfednek valamit a testből. Ami viszont mindegyik – jól megválasztott – testharisnya esetében igaz, az az, hogy pont azokat a domborulatokat emelik ki, amiknél erre szükség van, és nincs olyan alak, amire nem találnánk megfelelő szabású cicaruhát.

 

A cicaruhák legnagyobb előnyei közé tartoznak, hogy rendkívül egyszerű és kényelmes viselni őket, ráadásul mivel egyben alsó és felső darabok, nem kell az összeillő fehérnemű szett kiválasztásával bajlódnunk, elég egyetlen szexi ruhadarab, és máris ellenállhatatlanná válhatunk. Ráadásul a megfelelő méret kiválasztásával sem kell sokat bajlódnunk, ugyanis egy testharisnya rendkívül rugalmas anyagból készül, így mindig felveszi az adott test alakját és méretét. 

 

Ezeknek köszönhetően pedig a cicaruha egy meglehetősen olcsó megoldást jelent arányaiban nézve, főként ha azt is számításba vesszük, milyen óriási hatást lehet vele elérni, ha csábításról van szó.

 

Kinek ajánljuk a testharisnya vásárlását? 

 

Alapvetően mindenkinek, hiszen tényleg minden női testet ellenállhatatlanná tudnak tenni. De kiemelt képpen javasoljuk azoknak a nőknek, akik valamiért kicsit elégedetlenek az alakjukkal, bőrükkel, esetleg a narancsbőr vagy régről megmaradt hegek miatt nem szeretik minden porcikájukat megmutatni. A jótékonyan elfedő hatása miatt ugyanis egy cicaruha eltereli a figyelmet a kisebb-nagyobb szépséghibákról. 

 

A testharisnyák óriási választéka miatt (ami színre, anyagra, szabásra egyaránt jellemző) a teltségüket vagy épp a túlzott vékonyságukat elfedni kívánó nők is könnyedén tudnak választani. A mintázatok változatossága pedig a különböző alkatok szexi megjelenését könnyítik meg. 

 

Cicaruha és testharisnya kínálat a Vágyaim.hu sexshopban

 

Testharisnyába bújva tehát minden nőt ellenállhatatlannak fog látni a párja, főként mivel ők maguk is annak érzik majd magukat. Sok típusnál pedig attól sem kell tartani, hogy a szexhez majd mégis fel kell fedni azokat a részeket, amiket eddig elrejtett az új fehérnemű, mivel számtalan nyitott verzió kapható.

 

A nyitott cicaruhák a szeméremrészt szabadon hagyják, így az aktus közben is magunkon hagyhatjuk, szabad hozzáférést engednek minden fontos részhez, ám közben továbbra is fenntartják a vizuális élményt, sőt a harisnya nyújtotta kellemes tapintás érzését is. 

 

Mire figyelj cicaruha vásárlásánál?

 

Természetesen azért itt is vannak szempontok, amiket mindenképp érdemes mérlegelni a testharisnya rendelése esetén (amit aztán bátran megtehetsz online is). 

 

Szín 

 

Biztosan kitapasztaltad már, hogy milyen szín ruhadarabok és fehérneműk illenek hozzád, akár a hajszíned, akár a bőrszíned miatt. Ezeket itt se hagyd figyelmen kívül! A nagyon világos bőrön például a fehér, vagy halvány színű testharisnya nem fejti ki olyan erőteljesen a hatását. 

 

Anyag sűrűsége

 

Látni fogod a kínálat végigböngészése közben, hogy nagyon eltérő sűrűségű szövésekkel találkozhatsz. Egyes darabok szinte csak egy-egy fonalnyi vastagságban takarnak, ami ugyan bizonyos alkaton, így valószínűleg a termékhez tartozó modellen is jól mutatnak, de egy molettebb hölgynél már nem feltétlenül. Ha találsz vásárlói értékelést, véleményt az adott termékről, mindenképp olvasd el!

 

Szabás és minta

 

Az egyes testharisnyák mintázata és szabása is befolyásolja, hogy melyik idomokat emelik ki. Kis mellű nőknek érdemes olyat választani, ami a mintázatával inkább kidomborítja a mellrészt, a széles csípőt viszont nem érdemes a vízszintes motívumokkal még jobban kiemelni.