Tenga és Svakom maszturbátorok

A Tenga világhírű japán márka, ahol megtalálhatod a számításaid! Húsvéti hímes tojás álca, vagy szívó stimuláció? A Tenga megadja neked ezeket, hiszen az Air-Tech technológia olyan speciális szívó élményt nyújt, amelyet csak kevés nő képes utánozni! Próbáld ki és éld át ezt az élethű érzést!

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim szexshop

 


 

Dizájner külső, élethű érzés

 

A japán kreativitás nem ismer határokat a szexuális önkielégítést segítő termékek terén sem. Kiváló minőség és különleges dizájn ötvözete a japán gyártású TENGA.

 

Tenga és Svakom maszturbátorok a speciális szívó élményért! - Vágyaim.hu szexshop

 

A TENGA 2006-ban jelent meg Japánban. Feltalálója Mr. Matsumoto mérnök, ő álmodta és valósította meg ezt a különleges minőségű és dijáznú terméket, mely teljesen elkülönül a piacon kapható termékektől. 2007-re a TENGA termékekből már kétmilliónál is több darabot adtak el, ezzel a legnépszerűbb férfi örömszerző eszköz lett Japánban és azóta a világ más tájain is.

 

A TENGA maszturbátorok péniszhez idomuló szilikon hüvellyel rendelkeznek, amelyekhez tartozékként speciális síkosító is jár. 2008-ban a TENGA szabadalmaztatta a Flip Hole-t, amely egy egyedi hímes tojás.

 

Hokitojás vagy maszturbációs tojás néven is ismert, hiszen ezek a furcsa alakzatú, kis méretű eszközök a férfiak önkielégítését segítik, belsejük puha és különleges felszínű, és rendkívül könnyen nyúlik. Precíz belső megmunkálással – a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszi a mércét.

 

További különlegessége a struktúrált belső mellett, a rugalmas, könnyen összenyomható külső váz. Ennek segítségével a feszességet Te tudod szabályozni – ha szeretnéd, hogy teljes hosszában szűkebb legyen, akkor az egész tenyereddel szorítsd össze, ha csak bizonyos szakaszon, akkor a mutató és hüvelykujjaddal.

 

Tojás alakú termékei legtöbbször egyszeri használatra javasoltak, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört. Síkosítót a komfortérzet növelése érdekében természetesen minden alkalommal újra lehet, sőt, javasolt használni hozzá. Mélysége alapállapotában kb. 7cm, de akár 30cm hosszúra is képes megnyúlni.

 

A világhírű Japán márka azóta újabbnál újabb, már többszöri használatra is alkalmas típusokkal rukkolt elő, amik óvszer nélkül is nyugodtan használhatóak. A máshoz nem fogható élményt nyújtó alkotások különlegesek és valósághűek is egyszerre. Kialakításuk egyedi lézertechnikán alapszik, így nemcsak férfias, de modern hatást is keltenek.

 

A geometriai formák, ismétlődő minták a szemet és a férfiasságot egyaránt kényeztetik, használat után pedig akár a hálószoba díszítőelemei is lehetnek! 

 

TENGA FLIP széria

 

Ezekben a kényeztetőkben 10 év gyártói tapasztalata mutatkozik meg, aminek köszönhetően mind anyagában, mind technológiájában, kidolgozásában és felhasználhatóságában is a legmagasabb szintre emelik a minőséget! A merev tokon belül ebben az esetben is puha, bársonyos szilikon rejlik, ami biztosítja az élethű érzést, míg a külső megformálásnak köszönhetően kényeztető vákuum-hatás jön létre. 

 

TENGA GEO széria

 

A geometriai formákat, a szimmetriát és az élethű kéjélményt tökéletesen ötvöző, prémium maszturbátorok. Amik eddig a szerkezetek belsejében rejtve maradtak, azok most szem elé kerültek, az eredménynek köszönhetően pedig akár dekorációs elemként is használhatóvá váltak a TENGA kényeztetői… főként a téli időszakban, hiszen első pillantásra dizájner hógömböknek tűnnek. 

 

Tenga Crystal maszturbátor - Vágyaim.hu szexshop

 

TENGA 3D széria

 

Egyedülálló ultra-realisztikus, 3D élményt nyújtó maszturbátorok, melyek különleges lézertechnikával készültek. Napközben olyanok mint egy egyedi műalkotás, a magányos percekben azonban mennyei kényeztetést nyújtanak. Ráadásul a szilikon hüvely kifordítható, így mindig eldöntheted, hogy a mintázott vagy az egyenletes felületét szeretnéd használni.

 

TENGA CRYSTA széria

 

Funkcionális forma és futurisztikus megjelenés keveréke a TENGA maszturbátorok legújabb szériája. A puha rugalmas anyagot merev geometriai formák ölelik körül, melyeket oldalról benyomva, még intenzívebb kényeztetést érhetsz el!

 

Vigyázz rá!

 

Mint minden szexuális segédeszköz, a TENGA maszturbátorai is megérdemlik a törődést! Használat során mindig gondoskodj a vízbázisú síkosítóról, de a karbantartásról se feledkezz meg! 

Speciális termékfertőtlenítőink segítségével biztosíthatod a kényeztetőd hosszú élettartamát!