Barion Pixel

Vágyaim.hu

 

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Szilikonos, hibrid és anál síkosító

A szilikonalapú síkosítók használata hasonló a vízalapúakéhoz, de sokkal tovább megtartják a síkosságot, nem száradnak ki olyan gyorsan. Vízállóak, ezért azoknak ajánlott, akik a vízi élvezeteket részesítik előnyben. Anális szeretkezés során a síkosító használata kötelező.

 
 • Melyik síkosítót válasszam? - Vágyaim.hu szexshop
 • Vágyaim.hu tipp

  Milyen síkosítót válasszak?

  Most megválaszoljuk kérdésidet a síkosító fajtákkal és azok használatával kapcsolatban.

 •  
 • Rendezés:

Just Glide

Just Glide - anál síkosító (200ml)

  2.490 Ft

Értékelés: 5 (34)

%
FAQ

FAQ - Bűn-e az…? anális síkosító (50ml)

2.690 Ft-26% 1.994 Ft

Értékelés: 5 (4)

Just Glide

Just Glide - anál síkosító (50ml)

  1.390 Ft

Értékelés: 5 (24)

Just Glide

Just Glide anál síkosító (1000ml)

  7.990 Ft

Értékelés: 5 (11)

Just Glide

Just Glide síkosító szett (3x50ml)

  3.690 Ft

Értékelés: 5 (5)

 • 100% diszkréció - Vágyaim.hu szexshop

   


   

  Miért érdemes szilikonbázisú síkosítót vásárolni? A Vágyaim.hu sexshop válaszol!

   

  Ha már picit is képbe kerültél a síkosítók fajtáival, akkor két dologra biztos rájöttél: rengeteg fajta síkosító létezik, lépten-nyomon hangsúlyozzák, hogy az óvszerekhez és a szexjátékokhoz csak azokkal kompatibilis síkosítót válassz, és ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél vízbázisú készítményt

  FONTOS: mivel az ánusz nem képes az önnedvesedésre. Az anális szex kezdőinek ajánlott a következő javaslatokat betartani: Síkosító használata | Fokozatos lassú behatolás | Tágítás során kisméretű izgató vagy tágító használata | Anális aktus esetén érdemes az ánuszt és a péniszt (vagy segédeszközt) is bekenni a síkosítóval.

  Hát jó, de ha mindig a vízbázisút kéne használni, akkor mégis mi értelme van a szilikonos verzióknak? Először is, a szilikonos síkosító nagyon kellemes, selymes állaggal rendelkezik, ami sokkal élethűbb érzést nyújt a vízalapú társainál, ráadásul a hatása is hosszabban érezhető. Arról nem is beszélve, hogy a víz kevésbé oldja, így a fürdőszobai játékoknál is nagyobb hasznát veszed.

  Szilikonos síkosító - Vágyaim.hu szexshop

   

  De akkor hol a bökkenő? Természetesen van hátrány, de mint minden vásárlásnál, érdemes a pro és kontra érveket egymás mellé tenni, és eloszlatni a tévhiteket. Össze is szedtük hát a négy legnagyobb tévhitet és gyakori kérdést a szilikonos síkosítókat illetően.

   

  1. tévhit: A szilikonos síkosító tönkreteszi a szexuális segédeszközöket és játékokat

   

  Mint sok tévhitnek, ennek is megvan az alapja, ráadásul ez az állítás elég sok igazságot tartalmaz. Ám nem szabad ilyen általános kijelentést tenni! A szilikonbázisú készítmények tényleg tönkre tehetnek sok játékszert és óvszert, de nem mindegyiket! Az ugyanis, hogy melyikkel lépnek reakcióba, az adott eszköz összetételén is múlik! 

   

  Szexjátékszerek nem csak puha műanyagokból készülnek (mint például a PVC, a szilikon vagy a gumi), hanem keményebb anyagokból is. Az üvegből, fémből és egyéb keményebb anyagból előállított játékokat bátran használhatod szilikonos síkosítóval, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a hibrid összetevőjű készítményeket.

   

  2. tévhit: A szilikonos síkosító irritálja a bőrt

   

  Míg az első pontnak meglehetősen sok alapja van, ennek annál kevesebb! A szilikonos síkosítók ugyanis hipoallergén készítmények, tehát szinte senkinél, még az érzékeny bőrűeknél sem okoznak irritációt vagy allergiás reakciót. Ráadásul a vízalapú anyagokkal szemben a szilikonos készítmények selymessége még a bőrt is hidratálja!

   

  Ha mégis attól tartanál, hogy bántja majd a bőrödet, első alkalommal rendelj kisebb kiszerelést, és az első használat előtt próbáld ki a kézfejeden egy nagyon kis mennyiséggel.

   

  3. tévhit: A szilikonos síkosító maszatol

   

  Bár a szilikonos síkosítók valóban kevésbé oldódnak vízben, ezáltal a ruhából, lepedőből nehezebb lehet az eltávolításuk, szerencsére rendelkeznek olyan tulajdonságokkal is, amiknek köszönhetően mégsem okoznak akkora tisztasági problémákat, mint elsőre hinnénk.

   

  A legfontosabb ilyen tulajdonságuk épp a viszkozitásukban rejlik, aminek köszönhetően kevésbé csöpögnek le, mint a vízbázisú társaik. Így ezek a síkosító fajták sokkal valószínűbben maradnak azon a test- illetve bőrfelületen, ahol eredetileg is használni szerettük volna őket, és nem kell annyira attól tartanunk, hogy nem kívánatos helyeken is felbukkannak a cseppjeik. 

   

  Mire való a szilikonos síkosító - Vágyaim.hu szexshop

   

  Ráadásul mivel a szilikonbázisú síkosítók hatása tovább tart, nem kell újra és újra megszakítani az együttléteket, hogy a flakonért nyúljunk, amivel még tovább csökkentjük a maszatolás esélyét. 

   

  4. tévhit: A szilikonos síkosítók túl drágák

   

  Ha nem vagyunk járatosak a síkosítók világában, és nem tudjuk, egyik-másik termék milyen tulajdonságokkal rendelkezik, valóban azt láthatjuk, hogy ezek a termékek valamiért drágábbak a vízbázisú alternatívákhoz képest. 

   

  Ám pont az imént is említett tartósságuk miatt ár-érték arányban sokszor jobban járunk, ha ezeket választjuk. Kevesebb mennyiséggel hosszabb ideig gazdálkodhatunk, így összesítve már anyagilag is jobban jövünk ki, ha egy szilikonbázisú síkosító mellett tesszük le a voksunkat. 

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés