Prosztataizgató

Kellemes érzés, maximális élvezet - prosztataizgatók a Vágyaim szexshop kínálatában!

Urak a prosztata egészségeének megőrzése rendkívül fontos, melyhez számtalan prosztata masszírozó áll már rendelkezésre, kezdő méretben is! A masszírozókkal nem csak a prosztata egészsége tartható fent, de megnaggyobbodás esetén, vagy műtét utáni regeneráció esetén is tökéletes választás! Urak, engedjék el magukat, nem kell félni ettől a csodálatos örömforrástól! Prosztata masszírozók széles választékban, melyek a prosztata egészségének megőrzésén túl, bizsergető vibrációs élménnyel kényeztetnek.

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim szexshop

 


 

Nagyon kevés férfi tudja, és még kevesebb tapasztalta már meg, hogy milyen egyedülálló élményeket okozhat a prosztata izgatása. Pedig ez a kis méretű, alig gesztenye nagyságú mirigy, ami a húgyhólyag mögött bújik meg tényleg csodákra képes, ha megfelelően közelítünk hozzá.

 

Erre az általában eléggé elhanyagolt szervre a férfiak G-pontjaként is szokás hivatkozni, és ez nem véletlen. Stimulálásával gyors és intenzív orgazmus érhető el, persze csak akkor, ha hozzáértő módon közelítjük meg.  

 

Prosztata masszírozó, prosztata izgató a Vágyaim.hu szexshopban

 

Mi az a prosztata?

 

Ez a picike mirigy felel az ondó nagyjából 20-30%-át kitevő nemi váladékért (a maradékot a hímivarsejtek és az ondóhólyag váladéka teszi ki). A prosztataváladék segíti a hüvely savas kémhatásának semlegesítését, így a hímivarsejtek túlélését és célba jutását. 

 

A végbélen keresztül történő prosztatamasszázs során akár pusztán a prosztatamirigy izgatásával is el lehet érni az orgazmust. Ilyenkor kiürült a prosztatában és a prosztatavezetékben felgyülemlett váladék, a „pangó ondó”, ez pedig segít megelőzni az esetleges egészségügyi prosztatagondokat. Arra a kérdésre, tehát, hogy miért jó a prosztatamasszázs, két válasz is létezik: különleges élvezetet okoz, és segít megőrizni a férfiak egészségét.

 

Hol van a prosztata és hogyan lehet stimulálni?

 

Ahhoz, hogy megtaláld a P-pontodat, használhatod az ujjaidat vagy egy speciális prosztataizgató eszközt, de mindenképp használj síkosítót a könnyebb behatolás és a sérülések elkerülése érdekében. A kiindulópont az ánuszod, amihez képest körülbelül 5-7 centire találod a prosztatát a végbél elülső falán felfelé haladva. Enyhén hajlított ujjakkal haladj szép fokozatosan felfelé, amíg egy puha, labdaszerű dolgot ki nem tapintasz: ez lesz a prosztata. 

 

Bár a férfiak egy részénél a külső stimuláció is eredményes lehet (ilyenkor változó nyomáserősséggel kell masszírozni a gátrészt), a biztos eredményt és az igazán intenzív orgazmust a belső prosztatamasszázs jelenti. Ha már megtaláltad a prosztatádat a fent leírtak alapján, kezd kisebb-nagyobb nyomásokkal, apró, körkörös mozdulatokkal masszírozni, mígnem kirobbanó orgazmusban lesz részed. Ezt a hatást egy prosztatavibrátorral még könnyebben elérheted. 

 

Mi az a prosztatavibrátor és hogy működik? A Vágyaim.hu sexshop segít!

 

Épp ahogy a nőknek is készülnek G-pont-vibrátorok, melyek a formájuknak köszönhetően direkt módon kényeztetik a G-pontot, úgy a férfiaknak is készülnek prosztatavibrátorok. Ez a két vibrátortípus nagyon hasonlít egymásra a hajlított formának és hangsúlyos fejnek köszönhetően, sőt, vannak olyanok is, melyek uniszex módon, mindkét célra használhatók. 

 

Léteznek rezgő funkcióval ellátott kényeztetők (porsztatavibrátor) és rezgés nélküliek, ezek a dildók, melyek egyenletes nyomást gyakorolnak a prosztatára, a váltakozó kényeztetést ilyenkor a dildó mozgatásával érhetjük el. Mivel a végbélen belül nincsenek kontrollálható izmok, a prosztatavibrátorok és -dildók másik vége kiszélesedik, hogy meggátolja az eszköz becsúszását és bent ragadását. 

 

Ezek az eszközök általában különböző méretben elérhetők (nagyjából 6-tól 13 centiméter behelyezhető hosszig), hogy mindenki megtalálja a személyes preferenciái alapján legjobb prosztataizgató eszközt. Ha még csak most ismerkedsz ezzel a világgal, kezdj kisebb mérettel, főként a vastagság tekintetében!

 

Prosztata vibrátor, prosztata masszírozó és prosztata izgató - Vágyaim.hu sexshop

 

Hogy könnyebb legyen a választás, íme, három népszerű, különböző típusú prosztataizgató:

 

Rebel – hajlított prosztatavibrátor

 

A keskeny csúcsnak köszönhetően könnyen felhelyezhető eszköz, kivehető vibrátor résszel, így tetszés szerint dildó vagy vibrátor. 

 

Black Velvet – vékony análdildó pénisz- és heregyűrűvel

 

Rugalmas, jó tartású anyaga, sima felszíne és vékony kialakítása miatt nagyon könnyen használható kezdőknek is! A rezgés nélküli kényeztető aktus közben még a tartósabb, erősebb erekcióról is gondoskodik a gyűrűknek köszönhetően.

 

Svakom Vick - vízálló prosztata és G-pont vibrátor

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt ideális kényeztető, ami nem csupán rezeg, de 7 különböző módban és 5 intenzitási szinten teszi ezt! Ráadásul távirányítóval is váltogathatod a programokat