Barion Pixel

Vágyaim.hu

 

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Péniszpumpa és pénisznövelés

Nagyon sok férfi küszködik a stresszes élet miatti merevedési problémákkal. A péniszpumpa kiválóan segíti az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, kúraszerű használatával, akár pénisznövekedés is elérhető. Persze nem utolsó szempont az erőteljes szívó hatás sem, mintha soha nem fáradó ajkak kényeztetnének.

 
 • Vágyaim.hu tipp

  Így tedd jobbá a szexuális életed péniszpumával! Tippek és fortélyok

  Ha szeretnél bővebb információkat, olvasd el a péniszpumpákról szóló cikkünket.

 •  
 • Rendezés:

You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - fekete

  7.890 Ft

Értékelés: 5 (44)

You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - kék

  7.490 Ft

Értékelés: 5 (15)

You2Toys

Mister Boner Professional - péniszpumpa

  8.990 Ft

Értékelés: 5 (4)

You2Toys

Mister Boner Starter - péniszpumpa

  7.990 Ft

Értékelés: 5 (10)

You2Toys

You2Toys - Deluxe péniszpumpa

  15.990 Ft

Értékelés: 5 (6)

You2Toys

You2Toys - Crystal potenciapumpa

  8.290 Ft

Értékelés: 5 (14)

Lonely

Lonely Men - péniszpumpa (áttetsző)

  8.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Dream Toys

MenzStuff - automata péniszpumpa (22cm)

  15.990 Ft

Értékelés: 4 (3)

You2Toys

You2Toys - Mega vákuum pumpakar

  7.490 Ft

Értékelés: 5 (13)

You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - áttetsző

  6.990 Ft

Értékelés: 3 (3)

You2Toys

You2Toys - Szilikon pótmandzsetta (szürke)

  3.990 Ft

Légy az első, értékeld!

You2Toys

You2Toys Bang Bang - ollós péniszpumpa (fekete)

  9.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Seven Creations

Péniszpumpa vibrációval

  7.590 Ft

Légy az első, értékeld!

Fröhle

Orvosi péniszpumpa - áttetsző

  12.490 Ft

Értékelés: 5 (2)

 • 100% diszkréció - Vágyaim szexshop

   


   

  Légy maximalista, mindig LEHETSZ JOBB

   

  Nagyon sok férfi küszködik a stresszes élet miatti merevedési problémákkal. A péniszpumpa kiválóan segíti az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, kúraszerű használatával, akár pénisznövekedés is elérhető. Persze nem utolsó szempont az erőteljes szívó hatás sem, hiszen mintha csak soha nem fáradó ajkak kényeztetnének.

   

  A merevedési problémák kezelésére a legalkalmasabb eszköz a péniszpumpa!Egy kis levegőmegvonással csodákra képes a vákuumpumpa, ami mára nem csak a merevedési zavarokkal küzdők hatásos segédeszköze lehet, hanem sokak kedvelt szexuális játékszere is egyben.

   

  Kicsi a péniszed? Így növeszd nagyobbra! Péniszpumpa - Vágyaim.hu szexshop

   

  A péniszpumpát (vákuumpumpát) eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy a vérkeringés serkentését segítve, könnyebben elérhető, valamint fenntartható legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban túllépte az eredeti funkcióját, és a szexshop-ok kelendő alapterméke lett.

   

  Legjobb az egész folyamatban, hogy használhatod segédeszközként és maszturbációs játékszerként is!

   

  A péniszpumpa legegyszerűbb és legelterjedtebb változata egy hengerből és a hagyományos vérnyomásmérő pumpájához hasonlatos gumilabdából áll. A labda nyomkodásával azonban nem pumpáljuk, hanem elszívjuk a levegőt a péniszre illeszkedő hengerből. Ha csökkenteni szeretnénk a nyomást akkor egyszerűen nyissuk ki a zárószelepet és igyekezzünk megtalálni a legideálisabb állapotot. 

   

  Aki még sosem használt ilyen szerkezetet, ne ijedjen meg! Működtetése pofon egyszerű! Ezt követően kezd el finoman pumpálni és ha érzed, hogy félerekciós állapotba kerültél, állj meg és csak add át magunkat az érzésnek. (Pumpálni csak addig szabad, amíg az semmilyen fájdalommal nem jár.) Ha még kezdő vagy, a pumpálás időtartama ne haladja meg a 20 percet.

   

  Amikor elérted a kívánt merevedést, finoman távolítsd el a pumpát, de a gyűrűt hagyd fent és kezdődhet kedveseddel a móka, vagy ha önkielégítés a cél, akkor folytasd tovább.

   

  Erekciós zavarokkal küzdők se keseredjenek el, ha nem érnek el hirtelen sikereket. Tapasztalatok alapján közel 6 hónapra van ahhoz szükség, hogy a merevedés tartóssá váljon. Hetente 3-4 alkalommal ajánlatos a pumpát használni.

   

  A BathMate a péniszpumpák közül az egyik legkiemelkedőbb márka, hiszen ez az egyik legjobb dolog, ami egy férfival zuhanyzás közben történhet.  Az intenzív gyönyörökön felül akár 30-40%-kal nagyobb méret is elérhető a BathMate hydropumpákkal. Használatuk egyszerű és kialakításuknak köszönhetően látványosan és fájdalommentesen növeli meg a szexuális teljesítményt, a pénisz méretét fokozva.

   

  Figyelj, fontos!

   

  Mindig nagyon figyelmesen olvasd el a használati utasítást, de a lényeg tulajdonképpen, hogy miután az eszközt kiöblítetted langyos szappanos vízzel, helyezz síkosítót mind a péniszre, mind pedig a pumpának arra a részére, ahol a hímvesszőre illeszkedik. Ehhez mindig vízbázisú síkosítót használj, így biztosíthatod a pumpa hosszú élettartamát!

   

  Pénisznövelés valódi eredménnyel a Vágyaim.hu szexshop termékeivel

   

  Mindig is nagyobb szerszámra vágytál? Mostantól nem kell a kétes eredményekkel járó szerekhez és készülékekhez folyamodnod, hiszen megérkeztek az első, orvosilag is bizonyított, hosszú távú eredménnyel rendelkező pénisznövelők a Vágyaim.hu kínálatába.

   

  Ezek a készülékek tökéletes választást jelentenek a természetes, biztonságos pénisznövekedéshez, orvosi beavatkozás nélkül képesek maradandó eredményt produkálni!

   

  Male Edge

   

  A sejtosztódás és a test regenerálódásának erejét használva! Kutatások szerint a hímtag hossza akár 28%-kal, kerülete pedig akár 19%-kal is megnőhet! Természetes pénisznövelő készülékek, melyek valóban működnek.

   

  Jes-Extender

   

  Tökéletes választás a természetes, biztonságos pénisz növekedéshez. Orvosi beavatkozás nélkül a maradandó eredmény elérése érdekében! Néhány hónap alatt már látványos eredmény érhető el rendszeres alkalmazásával.

   

  Ezekkel a Vágyaim.hu szexshopban kapható termékekkel tudod megnövelni a péniszed!

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés