Péniszgyűrű

Péniszgyűrű használatával erősebb, tartósabb erekció érhető el. A vibrációs péniszgyűrűk használatával nem csak extra bizsergető élményt élhettek át aktus közben, de erősebb, tartósabb erekció is elérhető. Nyűgözd le partnered latex, vagy szilikon péniszgyűrű adta gyönyörrel, melyek akár vibrációs változatban is kaphatóak, extra bizsergető élménnyel.

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim szexshop

 


 

Egy gyűrű mind felett

 

Te próbáltad már valaha, mit tud egy péniszgyűrű? Sok férfi nem szánja rá magát egy ilyen eszköz vásárlására, mivel még mai napig közkeletű elképzelés, hogy ezekre csak az erekciós problémákkal küszködőknek van szükségük. Pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnének!

 

Péniszgyűrű - Vágyaim.hu szexshop

 

Mire jó a péniszgyűrű? A Vágyaim.hu szexshop válaszol!

 

A péniszgyűrű az egyike azoknak a szexshopban kapható eszközöknek, melyeknek éppúgy célja az élvezet maximalizálása, mint az esetleges gondok, jelen esetben erekciós gondok – orvosolása. Az ebben a kategóriában található péniszgyűrűk nem rendelkeznek vibrációs funkcióval, ami a leginkább hozzáad az élvezeti faktorhoz mindkét nem részére, így az itt található gyűrűk elsődleges célja az erekció megerősítése vagy a hosszabb fenntartásának segítése. Ha a vibrációs péniszgyűrűk érdekelnek, itt megtalálod őket!

 

Ezt egy nagyon egyszerű elv alapján teszik. Az általában a pénisz tövéhez helyezett gyűrű segít bent tartani a péniszbe áramlott vért, mely az erekciót eredményezi. Ennek köszönhetően segít elérni a lehető legnagyobb és legkeményebb merevedést, valamint ahhoz is hozzájárul, hogy ezt minél tovább élvezhesd te is és partnered is.

 

Egy péniszgyűrű minden férfi – és persze partnere – számára különleges szexuális élményt nyújthat. A fő cél természetesen az erekció megerősítése, de ebből az egyébként „normálisan” működő pasik is profitálhatnak! 

 

Hogyan zajlik a péniszgyűrű használata? Útmutató lépésről lépésre

 

A péniszgyűrű használata - Vágyaim.hu sexshop

 

1. lépés: Alaposan tisztítsd meg az erekciógyűrű minden részét langyos, szappanos vízzel és speciálisan szexjátékokhoz kifejlesztett fertőtlenítőszerrel!

 

2. lépés: Figyelj rá, hogy milyen típusú gyűrűt készülsz használni, több péniszgyűrű-típus létezik ugyanis. Van, amelyik egy viszonylag vékony gyűrű, amit a péniszed tövéhez kell húznod, akadnak olyanok, amik a heréket is körülölelik egy-egy gyűrűvel, és olyanok is melyek plusz részekkel, például prosztataizgatóval vannak ellátva. 

 

De nem csak ez befolyásolja, hogy miként használd, hanem az anyag is, amiből a gyűrű készült. A ruganyos, puha anyagú, például szilikon péniszgyűrű felhelyezése a már merev hímtagra történik, míg a rugalmatlan, például fém erekciógyűrűt az erekció elérése előtt kell felhelyezni. 

 

Ha vibrációs péniszgyűrűről van szó, arra is figyelni kell a felhelyezésnél, hogy hol található a ki-bekapcsoló, illetve szabályozó gombja, hogy aztán használat közben könnyen irányíthasd az eszközt. Vibrációs péniszgyűrű-kínálatunkért kattints ide!

 

3. lépés: Mindig, amikor egy új játékszert, jelen esetben péniszgyűrűt használsz, olvasd el alaposan az útmutatót, amit a csomagolásban, vagy a Vágyaim.hu szexshop termékleírásában találsz hozzá! Ezekben a speciális irányadások mellett azt is megtalálod, hogy miként, hova illesztve a legjobb az adott gyűrűt használni.

 

4. lépés: Készítsd elő a síkosítót, és figyelj arra is, milyen típusút használsz! Egyes síkosítók ugyanis nem kompatibilisek mindenféle szexjátékszerrel. Ha biztosra szeretnél menni, használj vízbázisú vagy hibrid készítményeket, ezek nem tudnak reakcióba lépni a gyűrűvel, de a fémből készült játékokhoz például bátran választhatod a szilikonos síkosítókat is!

 

5. lépés: Mindenképp használj síkosítót a felhelyezéshez, hogy elkerüld az esetleges, hirtelen akár észrevétlenül is maradó hámsérüléseket, és persze azért is, hogy fokozd az élményt! Ügyelj a mennyiségre, épp csak annyit használj, amennyit feltétlen szükségesnek látsz, különben a túlzott síkosság miatt a péniszgyűrű leeshet, elcsúszhat a helyéről.

 

6. lépés: Helyezd fel a péniszgyűrűt a típusnak megfelelő helyre. Ehhez használd akár mindkét kezed, hogy megfelelően széthúzd, ahelyett, hogy végiggörgetnéd a péniszeden, így nem fog megtekeredni és kellemetlen becsípődéseket okozni.

 

7. lépés: Figyelj oda a tested jelzéseire! A péniszgyűrű használata jó dolog, ha valami kellemetlenséget, rosszabb esetben fájdalmat tapasztalsz, az viszont nem jó jel. Ilyen esetben minél hamarabb – de óvatosan – távolítsd el a gyűrűt. 

 

Ha viszont nem tapasztalsz ilyet, már indulhat is a menet! Csak arra vigyázz, hogy ne hagyd magadon túl sokáig (maximum 20-30 percig), különben akár hosszú ideig tartó, de mindenképp igen kínos élmények várnak rád az élvezetek helyett!