Barion Pixel
 • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Hagyományos óvszerek

Magas minőségű óvszerek széles választéka, kisebb-nagyobb kiszerelésben és akár egyedi méretezéssel is a biztonságos, vagy extra élményt adó együttlétek kedvelőinek. A megfelelő minőségű óvszer kiválasztása mindkét fél számára nagyon fontos. A különleges élmények kedvelőinek ajánljuk a rücskös, gömbös felszínű, vagy ízesített, színes óvszereket, vagy a sötétben is jól látható, világító óvszert. A gumira érzékenyeknek Latexmentes óvszereinket ajánljuk, a hátsó örömökhöz pedig vastagabb falú, vagy akár extra síkosítással ellátott kondomok a legmegfelelőbben. Innovatív óvszerünk a LELO Hex. Extra erős és természetes élményt nyújt! 

Az óvszer a modern kor vívmányának is tekinthető, megóv az esetleges fertőzésektől, nem kívánt teherbeeséstől és felpezsdíti az erotikus életet is. 

 •  
 • Rendezés:

Ryder

Ryder - kényelmes óvszer (12db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.890 Ft
Durex

Durex Real Feel - latexmentes óvszer (10db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  4.590 Ft
Durex

Durex óvszer Love - Easy-on óvszer (4db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.290 Ft
Durex

Durex Extra Safe - biztonságos óvszer (18db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  5.990 Ft
Durex

Durex extra safe - biztonságos óvszer (12db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  3.190 Ft
Durex

Durex Classic - óvszer (18db)

Értékelés: 5 (1)

 • Raktáron

  5.990 Ft
LELO

LELO Hex Original - luxus óvszer (12db)

Értékelés: 5 (3)

 • Utolsó 1 db raktáron

  7.990 Ft
LELO

LELO Hex Original - luxus óvszer (3db)

Értékelés: 5 (6)

 • Utolsó 1 db raktáron

  3.990 Ft
Durex

Durex extra safe - biztonságos óvszer (3db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.990 Ft
Manix

Manix Skyn - ultra vékony óvszer (10db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  5.990 Ft
Feelx

FeelX óvszer - normál (144db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  11.990 Ft
EXS

EXS Air Thin - latex óvszer (3db)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.490 Ft
 • Fő a biztonság!

   

  Bár megannyi alternatíva létezik ma már a fogamzásgátlás területén, mai napig az óvszer az, ami majdhogynem 100%-ban védelmet nyújt nem csupán a nem kívánt terhességgel, de az olyan, nemi úton (is) terjedő betegségekkel szemben, mint az AIDS, a szifilisz vagy a chlamydia. 

   

  Az óvszer hatékonysága mindkét tekintetben kimagasló, ehhez azonban elengedhetetlen a jó minőségű kondom kiválasztása és a megfelelő használat is. A gumióvszer ugyanis csak akkor nyújthat biztonságot, ha megtanuljuk a helyes alkalmazást, és mindig oda is figyelünk erre. Az alábbiakat betartva óvszer használat mellett a terhesség esélye elenyészővé válik.

   

  Mire kell figyelni óvszer vásárlása során?

   

   

  Minőség

   

  Mindig jó minőségű, megbízható gyártótól és boltból származó gumióvszert vegyünk! A Vágyaim.hu kínálatában csakis megbízható márkákat (például Durex, Secura, Manix Skyn, My Size) és készítményeket találsz! Soha ne vásárolj olyan óvszert, amin nincs márkajelzés, valamint amin nem található CE jelölés. 

   

  Szavatosság

   

  Sokan nem tudják, hogy az óvszereknek lejárhat a szavatossága, pedig pár év után a bontatlan csomagolású kondomnak is a kukában a helye. Ne kísérletezz olyan óvszerrel, ami épp csak nemrég járt le, mivel ilyenkor az anyaga sokkal könnyebben sérül, így átengedheti a nem kívánt testnedveket, még úgy is, hogy szemmel esetleg nem látható a sérülés.

   

  Csomagolás

   

  Soha ne használj sérült csomagolású óvszert! Még ha úgy is tűnik, hogy csak egy kis szakadás van a külső csomagoláson, a napfény, a magas hőmérséklet és a levegő okozta kiszáradás is roncsolja a gumi anyagát.

   

  Óvszer méretek

   

  Nem csupán normál és extra nagy vagy extra kicsi méretű óvszerek léteznek! Sokak számára azért kellemetlen élmény az óvszer viselése, mert a nem a megfelelő méretet használják, ez pedig még a hatékonyságot is csökkentheti. Ha szeretnéd megismerni a speciális méretezésű kínálatot, kattints ide!

   

  Hogyan kell óvszert használni?

   

  Ha megvan a megfelelő óvszer, meggyőződtél a csomagolás és a kondom épségéről, akkor már csak a körültekintő használat van hátra. De mit is jelent ez?

   

  Jó időben, jó helyen

   

  Az óvszer felhúzása nem mindegy, mikor történik. Sokan épp csak a behatoláshoz veszik fel, miközben az előjáték során már lehetséges, hogy a nemi szervek érintkeztek, így pedig az izgalmi állapotban keletkező előváladék átkerülhetett a partner testére. Nem szabad tehát túl későn felhúzni az óvszert, de a túl korai felvételtől sem árt tartózkodni, mivel esetenként az erekció elvesztéséhez vagy gyengüléséhez vezethet. 

   

  A felvétel

   

  Az óvszert tehát még a behatolás előtt, a merev péniszre kell felhúzni. Ha nincs ondótartály kialakítva, az óvszer végét kicsit csípd össze, hogy ejakulációkor legyen hova gyűlnie a spermának. Ha síkosítót is használtok, figyelj rá, hogy óvszerbarát készítmény legyen!

   

   

  A levétel

   

  Bár nem biztos, hogy ez lesz az első gondolatot, még merev állapotban húzd ki a péniszed a partneredből, ha ernyedt állapotba kerül, akkor ugyanis ereszteni. Arra is figyelj, hogy kihúzáskor a kezeddel fogd meg a kondom gyűrűjét, hogy a helyén maradjon, és ne tudjon szivárogni. 

   

  Milyen óvszerek vannak?

   

  A hagyományos óvszereken túl ma már számos, különleges kialakítású óvszer rendelése, vásárlása lehetséges.  

   

  Teljesítmény- és élménynövelő óvszerek

   

  Egyes óvszerek kialakításánál arra figyeltek a gyártók, hogy segítsenek a hosszabb aktus és az intenzívebb orgazmus elérésében. Ez történhet például potenciagyűrű beépítésével a belső felület ejakulációkésleltető készítménnyel való kezelésével, bordázott felszín kialakításával, mely masszírozza a hüvelyfalat.

   

  Szem-szájnak ingere

   

  Mivel az orális szex során is szükség lehet óvszer használatára, ezért nagyban növelheti az élményt, ha nem az óvszer gumis ízét érzi a partner, hanem például finom eper vagy vanília ízét.
  De a szemnek is lehet különös élményt szerezni egy színezett, feketében vagy épp pirosban pompázó hímtaggal. 

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés