Fleshlight Quickshot Shower Mount adapter - kiegészítő

Leírás

A Fleshlight most előállt egy igazán praktikus és leleményes kiegészítővel, mely kiteljesíti a Fleshlight termékek használatának tárházát.

Ennek a maximálisan időtálló, áttetsző műanyagból készült fürdőszobai szerkezetnek köszönhetően, már zuhanyzás közben is hódolhatsz az élvezeteknek, ugyanis, ha ezt felteszed a Fleshlight Quickshot termékekre, akkor már csatlakoztathatod a Fleshlight Shower Mount - kiegészítő tapadókoronghoz

Használata rendkívül egyszerű:
A kényeztetőről és a tapadókorongról is csavard le a végét. Helyezd fel az áttetsző feltétbe a Fleshlight Quickshot terméket, majd tekerd be a Fleshlight Shower Mount kiegészítőbe és tapaszd a kívánt felületre és rögzítsd. Máris élvezheted a különleges szex-élmény!
Anyaga: műanyag. Áttetsző színben.
Méret: 12 x 7,5 x 7,5cm

Figyelmeztetés: A kiegészítő önmagában nem használható, csak a Fleshlight Quickhot és a Fleshlight Shower Mount tapadókoronggal együtt.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és DISZKRÉTEN szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Fleshlight Quickshot Shower Mount adapter - kiegészítő termék ára 4.295 Ft.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

4.295 Ft 4.790 Ft Kedvezmény: -10%
Legyél Te az első!
Cikkszám: 92898700005
2%5% hűségpont jóváírás: 0Bővebben »
Gyártó: Fleshlight
Csatlakozz a Vágyaim Klubhoz a további kedvezményekért!
Elmentem későbbre
4.295 Ft 4.790 Ft Kedvezmény: -10%
Kívánságlistára teszem

Teszteltük

Vélemények

0.00
értékelés
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Mondd el véleményed és megháláljuk!

Örömszerzés csupán szavakkal? Nekünk bejön! Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, melyet egy 25.000 Ft-os vásárlás felett tudsz felhasználni!

Értékelés írásához bejelentkezés szükséges!

Vásárlói vélemények