Barion Pixel

Péniszpumpák és pénisznövelés

Nagyon sok férfi küszködik a stresszes élet miatti merevedési problémákkal. A péniszpumpa kiválóan segíti az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, kúraszerű használatával, akár pénisznövekedés is elérhető. Persze nem utolsó szempont az erőteljes szívó hatás sem, mintha soha nem fáradó ajkak kényeztetnének.

 
 
 • Vágyaim.hu tipp

  Így tedd jobbá a szexuális életed! Tippek és fortélyok

  Ha szeretnél bővebb információkat, olvasd el a péniszpumpákról szóló cikkünket.

 •  
 • Rendezés:

You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - fekete

Értékelés: 5 (31)

 • Raktáron

  7.290 Ft
You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - kék

Értékelés: 5 (14)

 • Raktáron

  6.990 Ft
You2Toys

You2Toys - Crystal potenciapumpa

Értékelés: 5 (13)

 • Raktáron

  7.690 Ft
You2Toys

Bang Bang erekciópumpa - áttetsző

Értékelés: 4 (2)

 • Raktáron

  6.990 Ft
You2Toys

You2Toys - Deluxe péniszpumpa

Értékelés: 5 (5)

 • Raktáron

  14.990 Ft
Lonely

Lonely Men - péniszpumpa (áttetsző)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  8.990 Ft
You2Toys

You2Toys - Mega vákuum pumpakar

Értékelés: 5 (11)

 • Raktáron

  6.990 Ft
Seven Creations

Péniszpumpa vibrációval

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  7.590 Ft
You2Toys

You2Toys - Mr. Big - péniszpumpa

Értékelés: 4 (5)

 • Raktáron

  14.990 Ft
You2Toys

Mister Boner Professional - péniszpumpa

Értékelés: 4 (3)

 • Raktáron

  9.490 Ft
You2Toys

Mister Boner Starter - péniszpumpa

Értékelés: 4 (7)

 • Raktáron

  8.390 Ft
You2Toys

You2Toys - Profi péniszpumpa

Értékelés: 5 (2)

 • Raktáron

  10.390 Ft
Dream Toys

MenzStuff - automata péniszpumpa (22cm)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  15.990 Ft
Fröhle

Orvosi péniszpumpa - áttetsző

Értékelés: 5 (2)

 • Raktáron

  12.490 Ft
%
Lonely

Lonely Voice - nyögő, automata péniszpumpa (áttetsző-fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

34.990 Ft-30% 24.494 Ft
You2Toys

You2Toys - Erős, merev csodapumpa

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  16.890 Ft
You2Toys

Mister Boner Fantastic - péniszpumpa

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  11.490 Ft
Rebel

Rebel - automatikus péniszpumpa

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  20.490 Ft
 • Légy maximalista, mindig LEHETSZ JOBB

   

  Nagyon sok férfi küszködik a stresszes élet miatti merevedési problémákkal. A péniszpumpa kiválóan segíti az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, kúraszerű használatával, akár pénisznövekedés is elérhető. Persze nem utolsó szempont az erőteljes szívó hatás sem, hiszen mintha csak soha nem fáradó ajkak kényeztetnének.

   

  A merevedési problémák kezelésére a legalkalmasabb eszköz a péniszpumpa!Egy kis levegőmegvonással csodákra képes a vákuumpumpa, ami mára nem csak a merevedési zavarokkal küzdők hatásos segédeszköze lehet, hanem sokak kedvelt szexuális játékszere is egyben.

   

   

  A péniszpumpát (vákuumpumpát) eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy a vérkeringés serkentését segítve, könnyebben elérhető, valamint fenntartható legyen a merevedés. Elsősorban a gyógyszeres kezelés helyett akartak alternatívát nyújtani a rászorulóknak, mára azonban túllépte az eredeti funkcióját, és a szexshop-ok kelendő alapterméke lett.

   

  Legjobb az egész folyamatban, hogy használhatod segédeszközként és maszturbációs játékszerként is!

   

  A péniszpumpa legegyszerűbb és legelterjedtebb változata egy hengerből és a hagyományos vérnyomásmérő pumpájához hasonlatos gumilabdából áll. A labda nyomkodásával azonban nem pumpáljuk, hanem elszívjuk a levegőt a péniszre illeszkedő hengerből. Ha csökkenteni szeretnénk a nyomást akkor egyszerűen nyissuk ki a zárószelepet és igyekezzünk megtalálni a legideálisabb állapotot. 

   

  Aki még sosem használt ilyen szerkezetet, ne ijedjen meg! Működtetése pofon egyszerű! Ezt követően kezd el finoman pumpálni és ha érzed, hogy félerekciós állapotba kerültél, állj meg és csak add át magunkat az érzésnek. (Pumpálni csak addig szabad, amíg az semmilyen fájdalommal nem jár.) Ha még kezdő vagy, a pumpálás időtartama ne haladja meg a 20 percet.

   

  Amikor elérted a kívánt merevedést, finoman távolítsd el a pumpát, de a gyűrűt hagyd fent és kezdődhet kedveseddel a móka, vagy ha önkielégítés a cél, akkor folytasd tovább.

   

  Erekciós zavarokkal küzdők se keseredjenek el, ha nem érnek el hirtelen sikereket. Tapasztalatok alapján közel 6 hónapra van ahhoz szükség, hogy a merevedés tartóssá váljon. Hetente 3-4 alkalommal ajánlatos a pumpát használni.

   

  A BathMate a péniszpumpák közül az egyik legkiemelkedőbb márka, hiszen ez az egyik legjobb dolog, ami egy férfival zuhanyzás közben történhet.  Az intenzív gyönyörökön felül akár 30-40%-kal nagyobb méret is elérhető a BathMate hydropumpákkal. Használatuk egyszerű és kialakításuknak köszönhetően látványosan és fájdalommentesen növeli meg a szexuális teljesítményt, a pénisz méretét fokozva.

   

  Figyelj, fontos!

   

  Mindig nagyon figyelmesen olvasd el a használati utasítást, de a lényeg tulajdonképpen, hogy miután az eszközt kiöblítetted langyos szappanos vízzel, helyezz síkosítót mind a péniszre, mind pedig a pumpának arra a részére, ahol a hímvesszőre illeszkedik. Ehhez mindig vízbázisú síkosítót használj, így biztosíthatod a pumpa hosszú élettartamát!

   

  Pénisznövelés valódi eredménnyel

   

  Mindig is nagyobb szerszámra vágytál? Mostantól nem kell a kétes eredményekkel járó szerekhez és készülékekhez folyamodnod, hiszen megérkeztek az első, orvosilag is bizonyított, hosszú távú eredménnyel rendelkező pénisznövelők a Vágyaim.hu kínálatába.

   

  Ezek a készülékek tökéletes választást jelentenek a természetes, biztonságos pénisznövekedéshez, orvosi beavatkozás nélkül képesek maradandó eredményt produkálni!

   

  Male Edge

   

  A sejtosztódás és a test regenerálódásának erejét használva! Kutatások szerint a hímtag hossza akár 28%-kal, kerülete pedig akár 19%-kal is megnőhet! Természetes pénisznövelő készülékek, melyek valóban működnek.

   

  Jes-Extender

   

  Tökéletes választás a természetes, biztonságos pénisz növekedéshez. Orvosi beavatkozás nélkül a maradandó eredmény elérése érdekében! Néhány hónap alatt már látványos eredmény érhető el rendszeres alkalmazásával.

   

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés