Barion Pixel

Testápolás

Intim higiénia. Gyakran halljuk a kifejezést, de ha mindenki őszintén a szívére tenné a kezét, kevesen lennének, akik ilyenkor többre gondolnának a nemi szervek általános tisztán tartásánál, amit egy rutinszerű zuhanyzás során meg lehet ejteni, esetleg az intim szőrtelenítésnél. Pedig az intim higiénia, az intim testápolás ennél sokkal többet takar!

A hajunkat, az arcbőrünket például különleges bánásmódban részesítjük, figyelembe véve alkatunkat, adottságainkat és speciális igényeinket. Az intim testrészeink épp ilyen odafigyelést és törődést igényelnek.

 
 • Vágyaim.hu tipp

  Válts menstruációs kehelyre!

  Cseréld le a tampont egy olcsóbb, kényelmesebb, egészségesebb és környezetbarátabb megoldásra!

 •  
 • Rendezés:

Magic Shiver

Labdás intimmosó - fekete (400ml)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  4.990 Ft
 

Rush Gold Original - Amil (10ml)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  3.990 Ft
Rebel

Rebel - intimmosó

Értékelés: 4 (3)

 • Raktáron

  8.990 Ft
Obsessive

Obsessive Sexy - feromonos fürdőbomba (100g)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.990 Ft
BGP POPPERS

Rush JJ Amsterdam Special Rush - Pentil (10ml)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  3.990 Ft
You2Toys

You2Toys - Shower Me - intimmosó szett

Értékelés: 4 (1)

 • Raktáron

  6.590 Ft
Durex

Durex Naturals - Intim gél (100ml)

Értékelés: 5 (4)

 • Raktáron

  4.990 Ft
Nexus

Nexus - intimmosó (fekete)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  5.990 Ft
Obsessive

Obsessive Fun - feromonos fürdőbomba (100g)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.990 Ft
Obsessive

Obsessive Spicy - feromonos fürdőbomba (100g)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  1.990 Ft
Dream Toys

MenzStuff 9 Hole - anál zuhany (310ml)

Értékelés: 5 (1)

 • Raktáron

  6.990 Ft
Intimate Earth

Intimate Earth Intense - intim gél nőknek (3ml)

Értékelés: 5 (1)

 • Utolsó 1 db raktáron

  1.790 Ft
Obsessive

Obsessive Sexy - feromon parfüm (30ml)

Értékelés: 5 (2)

 • Raktáron

  10.990 Ft
Black Velvets

Black Velvet - intimmosó - fekete (kicsi)

Légy az első, értékeld!

 • Raktáron

  6.990 Ft
 • Ez is a tested része, figyelj oda rá!

   

  Az intim testápolás nagyon sokrétű. A higiéniának ez a fajtája nem csupán általános tisztán tartást jelent, hanem magában foglalja a speciális fertőtlenítést aktus előtt és után, a nemi szervek, illetve azok környékének esztétikai gondozását, a speciálisabb problémák kezelését, a szőrtelenítést, és még rengeteg egyéb eljárást. 

   

  Csak azért, mert ezek a területek általában el vannak rejtve a tekintetek elől, a karbantartásuk még nem válik másodlagossá, hiszen a szexuális kapcsolataink alapja az önbizalom, ehhez pedig elengedhetetlen a szégyenérzet leküzdése! Ahhoz, hogy büszkén vállalhassuk azokat a részeinket, amiket a ruhák, s főként a fehérneműk egyébként elfednek, gondos ápolásukra van szükség.

   

   

  A Vágyaim szexshop Testápolás kategóriájában egytől-egyig olyan termékeket találsz, melyek használatával gondoskodhatsz róla, büszkén tudd vállalni a testedet, hogy mindig minden egyes porcikád ápolt, igényes, tiszta, és persze vágykeltő hatású legyen. De hogy milyen jellegű termékeket találsz itt pontosan?

   

  Fertőtlenítés az intim részeken

   

  Ideális esetben elegendő lenne a hagyományos tisztálkodás is ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, elkerüljük a fertőzéseket. Ám még egy stabil, monogám párkapcsolat esetében is előfordulhat, hogy önhibánkon kívül kisebb-nagyobb kellemetlenségek érnek minket azokon a részeken (akár csak egy nyilvános wc jóvoltából is). 

   

  Mivel nagyon érzékeny területekről beszélünk, fontos, hogy mindig gondoskodjunk a fertőtlenítésről, főleg, ha néha egy-egy szexjátékszer is előkerül. A legtöbb speciális fertőtlenítő csak a termékek karbantartására alkalmas, azonban itt találsz olyan fertőtlenítőszereket is, mint például a Clean Safe spray, ami az intim testrészeken is bátran használható. A különböző kivitelezésű intimmosó eszközök gondoskodnak róla, hogy belül is pont olyan tiszta legyél, amilyennek lenni szeretnél. 

   

  Ellenállhatatlan megjelenés mindenütt

   

  A bőrünk néha kegyetlenül árulkodik az évek múlásáról, idővel minden nő (és sok férfi) bőre különleges kezelésre szorul. De nem csak a szemek körüli ráncot, a kézfej öregedő bőrét kell kezelésbe venni! Hagyományos, de extra vágykeltő illatú testápolóink mellett itt kifejezetten az intim részek gondozására szánt készítményeket is megkapsz. A mell- és popsifeszesítő krémek mellett egyre népszerűbbek az anál- és intim fehérítők is, amik segítségével visszanyerhető a fiatalos megjelenés odalent is. 

   

  Szintén fontos tényező az intim higiéniában és megjelenésben a szőrzet, mely ugyancsak speciális gondozást igényel. Erre jelentenek megoldást az itt található intim szőrtelenítő készítmények, borotvák és eszközök.

   

  De az együttlétek minőségén javító készítmények is helyet kaptak ebben a kategóriában: a hüvelyszűkítők segítenek visszaállítani a hüvely falának rugalmasságát, míg a hüvelyszárazság elleni szerek hosszú távú hatást képesek elérni a nedvesedés terén.

   

  Extra élmény fürdéshez 

   

  Persze a hagyományos fürdés élményéről nem kell lemondani, sőt, fel is lehet dobni egy kis extrával! Tegyétek feledhetetlenné az estéket egy közös, forró fürdővel, a fürdővizet pedig dobjátok fel az érzékeket felfokozó fürdősó, habfürdő vagy fürdőbomba segítségével. Az illatok azonnal meghozzák a kedvet egy romantikus, szenvedélyekkel teli éjszakához.

   

   

  Afrodiziákum az orrnak

   

  Vannak ételek, melyek fogyasztásával növekszik a vágy, miért ne lennének hát illatok, amik ugyanezt a hatást érik el? Az izzadságban található szexuális illatanyagok, azaz a feromonok a napi tisztálkodások, a parfümök és izzadásgátlók miatt a háttérbe szorulnak, ám egy fermonos parfüm vagy testpermet segítségével ismét bevetheted a csábítás eszközeként. 

     

  Nehéz napokra

   

  Egy átlagos nő élete során 35 éven keresztül, havonta 4 napon keresztül kénytelen elviselni a menstruációval együtt járó gondokat és nehézségeket. Ezek közül csak egy, a költséges, körülményes és cseppet sem környezetbarát tamponok és betétek használata, amire olcsó és környezetkímélő, praktikus megoldás a menstruációs kehely, más néven intim tölcsér használata.

   

  Szintén a nők menstruációs napjait könnyítik meg a puha tamponok is, melyek segítségével nem kell lemondani az úszásról, a szaunáról, de még a szexről sem! 

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1 500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés