PDX Elite Mega Milker - olvasói teszt

PDX Elite Mega Milker - olvasói teszt

Egy nagyon izgalmas eszköznek tartom a PDX Elite Mega Milker maszturbátort, ami kíváncsivá is tett, hogy többi maszturbátor vajon mire képesek még más maszturbátorok.

 

A PDX Elite Mega Milker csomag és tartalma

Talán minden férfitársam tud azonosulni azzal az érzéssel, amikor arra vár, hogy megkapja az új játékát és természetesen játsszon vele. Szóval mos egy kicsit én is olyan voltam, mint egy kisgyerek. Izgatottan vártam, hogy megérkezzen a futár, és át tudjam venni tőle a „játékomat”, ami a megszokottakhoz híven egy egyszerű, jelöletlen, barna kartondobozban érkezett. A csomagolás nem hagyott semmi kivetnivalót maga után, mivel a kartondobozon belül a PDX Elite Mega Milker a saját dobozában érkezet, aminek a kinyitását követően látható volt, hogy a készülék buborékfóliába van betekerve, szóval nem kell attól tartani, hogy a szállítás alatt megsérül. 

A kicsomagolást követően el is érkeztem ahhoz a ponthoz, amikor ellentmondásba kerültem a fenti kijelentéseimmel, mivel a munkám és a betervezett nyaralásom végett a készüléket félre kellett tennem egy kis időre és el kellett halasztanom a kipróbálását. Ezt követően elkezdtem informálódni és felkészülni, hogy mire számítsak a készülékkel kapcsolatosan. Találkoztam olyan véleménnyel, amely azt írta, hogy nehéz a készülék tisztítása, valamint a művagina visszahelyezése. Itt megjegyezném, hogy a készülék nem vízálló, talán ez okoz némi nehézséget a tisztítása során. Amit érdemes megemlítenem a művaginával kapcsolatosan, hogy tárolása során érdemes hintőporral lekezelni, hogy megőrizze a bársonyosságát.


A vélemények elolvasását követően több témakört is érintettem, majd belefutottam egy érdekes cikkbe, ami a japánok szexuális kultúrájával foglalkozott. Nagyvonalakban a japán szexualitás nagyon „fejlett”, így a vágyaikat könnyen meg tudják élni, de mégis van egy ellentmondás, mivel alig szexelnek. A japánok rengeteget dolgoznak, a túlóra már elvárás és a magánéletükre egyre kevesebb idejük, energiájuk van. A társadalmuk részévé váltak a szexuális játékszerek, amit mindenki teljesen elfogad. Tehát előtérbe került a maszturbáció, amely azt eredményezte, hogy olyan gyártók jelentek meg a piacon, amik kifejezette, férfi szexuális segédeszközöket kezdett el fejleszteni és gyártani. Én is rendelkezem egy ilyen egyszerű eszközzel, ami nem más, mint a TENGA tojás. Egyszerű, de nagyszerű. A fentieket figyelembe véve van igény a maszturbátorokra, folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több termék is van a piacon. Ezt azért is tartottam fontosnak megemlítenem, mivel emiatt nem is olyan könnyű a választás.

 

 

A PDX Elite Mega Milker maszturbátor használata

De térjünk is vissza a PDX Elite Mega Milker maszturbátorra. Eljött az alkalom, amikor „élesben” tudtam használni. Maga a készülék egy fekete henger, oldalán kis mélyedésekkel, ami segít abban, hogy ne csússzon ki a kezünkből, ami a síkosító használata mellett azért nem elképzelhetetlen, de ezzel az elegáns megoldással kicsi az esély rá. Kicsit messzebbről nézve – amikor még a tetején rajta a kupak – egy hordozható hangszóróra hasonlít. 

Természetesen, ha már benne van a hozzá kapott vagina és a kupak sincs rajta, akkor már nehéz bármivel is összetéveszteni, hiszen a vagina hihetetlenül élethű és anyaghasználatából adódóan kellemes tapintású. A hüvely belső részén stimuláló, gömbös kialakítást kapott, amely valóban fokozza az élményt. A vaginán és készüléken kívül a dobozban található még három fekete péniszgyűrű és egy rögzíthető tapadókorong.  

Úgy gondolom, hogy a maszturbátor összeszerelése és kezelése nem fog gondot okozni senkinek sem. A művaginát csak a helyére kell illeszteni, ami azt jelenti, hogy a hengeralakú hüvelycsatornát bele kell csúsztatni a két körtartószerkezeten keresztül. A készüléken összesen három nyomógomb található, egymás alatt. A legfelső hullámjeles gomb hosszabb lenyomásával indítható el a rezgés. A középső gomb hosszabb lenyomásával elindul a szerkezet mechanikus mozgása, ami a rászorító és szívó érzetet imitálja. A harmadik gomb hosszabb lenyomásával pedig a LED világítást és a hangokat tudjuk elindítani. Itt ki is térnék a két funkcióra, amit egyszerre tudunk üzemeltetni. 

A maszturbátor merev vázán található egy kis ablak, amin keresztül láthatjuk a péniszt ahogy a vaginában mozog, illetve a maszturbátor mozgását is szemmel követhetjük. Továbbá a vázon található egy JACK csatlakozó, amin keresztül hozzá tudunk csatlakoztatni egy fejhallgatót és már hallhatjuk is nyögdécselni a fejőgépünket. Meg is jegyezném, hogy nekem nem igazán jött be ez a funkció, mivel egy kicsit túlzónak éreztem és őszintén szólva feleslegesnek is, illetve minősége sem volt az igazi. Saját véleményem, hogy ha valaki nyögéseket akar hallani, akkor elég elindítania egy pornóvideót vagy egy audiopornót.

Élethű kialakítás, valódi élvezet

Az élethű vaginát húsos szeméremajkakkal és szűk, de rugalmas nyílással látták el, aminek az lett az eredménye, hogy a behatolás egészen valódi érzetet kelt. Számomra ez a készülék egyik legpozitívabb része. A behatolás során nagyon kellemes érzést keltet a szűk „bejárat” és a hüvelycsatorna falán lévő gömbös felület, ami folyamatosan stimulálja a makkot és együtt hihetetlen élményt nyújt. 

Ami nagy meglepetést okozott a számomra az, amikor elindítottam a vibrációt. Mivel a művagina szorosan körbeveszi a péniszt, így az érzés sokkal intenzívebb volt, mint amire számítottam. A vibrációnak köszönhetően folyamatos gyengéd impulzus éri a makkot, amitől egyre érzékenyebb lesz. Talán ezt a funkciót egy érzéki masszáshoz tudnám hasonlítani, amitől az orgazmust egyre „közelebb” és egyre erőteljesebben érezzük. Ha pedig nem csak a gyengédségre vágyunk, akkor már indíthatjuk is a mechanikai mozgást, ami a szorító és a szívó érzést kelti. 

Nos itt már az én véleményem is egy kicsit vegyesebb, hiszen nem minden esetben éreztem azt a pluszt, amit elvártam tőle. Rá kellett jönnöm, hogy mit is jelent az, hogy ki kell tapasztalni. Egyéntől és az adott „hangulattól” is függ, hogy épp mi az, ami jól esik, de ez természetes. Talán úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy a használata során volt olyan szituáció, amikor szívó, szorító érzésnek köszönhetően intenzívebb orgazmust éltem át, de olyan is volt, amikor inkább a gyengédebb érzésre vágytam és mellőztem a használatát. Talán egy kissé zavart a készülék hangja is, amikor szorító, szívó funkciót használtam, mivel a mechanikai mozgás során egy kissé hangos.

Nem szeretnék szó nélkül elmenni a tapadókorong mellett sem, mivel rendkívül jó ötletnek tartom, hogy ezzel a lehetőséggel a készüléket egy sima felületre tudjuk helyezni, ami nagyon kényelmes és izgalmas tud lenni. 

Összességében egy nagyon izgalmas eszköznek tartom a PDX Elite Mega Milker maszturbátort, ami a fentieken kívül, kíváncsivá is tett, hogy többi maszturbátor vajon milyen érzéseket válthat ki. Fontos megjegyeznem, hogy amennyiben valaki maszturbátor beszerzése előtt áll, mindenféleképpen tájékozódjon, hiszen a merev váznak köszönhetően, fizikai korlátjai is lehetnek a használatának, ezért érdemes tisztába a készülék méreteivel.   
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfi Termékbemutató Teszteltük