BDSM

Szeretnél egy kis vadságot csempészni a hálószobába? Szeretnéd meglepni kedvesed egy lebilincselő éjszakával? A korbács, bilincs, maszk, szájpecek, nyakörv a szadomazo játékok legfontosabb kellékei. De még rengeteg egyéb pikáns kiegészítőt és kelléket találsz itt!

BDSM kellékek - Vágyaim sexshop

Bár a szexuális érdeklődési köröknek számos verziója van, kevés olyat találunk, amivel...

Elolvasom
Rendezés:
(7)

Szenvedély szemtakaró

1.890 Ft
Raktáron

BDSM kezdő kötöző csomag (4 részes)

10.360 Ft
- 20%
8.289 Ft
Raktáron

Ida Leather - nyitott szájpecek (fekete)

1.890 Ft
- 21%
1.495 Ft
Raktáron

100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

 


 

BDSM kellékek

 

Szeretnél egy kis vadságot csempészni a hálószobába? Meglepnéd kedvesed egy lebilincselő éjszakával? Ha mindketten bevállalósak vagytok, és nem riadtok vissza egy kis szerepjátéktól sem, érdemes lehet egy esélyt adni a BDSM területéhez tartozó játékoknak is. Ha szeretnéd megtudni, ez pontosan mit is jelent, esetleg éppen a következő segédeszközt keresed, akkor jó helyen jársz: kínálatunkban megtalálod a korbácsok, bilincsek, maszkok, szájpeckek, nyakörvek széleskörű választékát, az alábbiakban pedig azt is elmeséljük, pontosan mit is takar ez a betűszó.
 

Mi az a BDSM? - A Vágyaim sexshop válaszol!

 

Mi is az a BDSM?

 

Ez gyakorlatilag egy gyűjtőnév, melyben az egyes karakterek különböző szexuális tevékenységeket jelölnek: bondage (kötözés), discipline (fegyelmezés), domination (dominancia), submission (alávetettség), sadism (szadizmus) és masochism (mazochizmus).

 

Talán elsőre ijesztőnek tűnhetnek ezek a kifejezések (különösen az utolsó kettő), fontos azonban tudni, hogy a BDSM kapcsolat nem feltétlenül szól a másik fél eltiprásáról, esetleg arról, hogy az alárendelt félnek fájdalmat okozzunk. Ezen játékok hívei az együttléteket gyakran egyfajta szeánszként élik meg, ahol a szerepjátékot egy magasabb fokon űzik, azt a szexuális aktus részévé teszik.

 

A BDSM tehát nem egyenlő a fájdalom okozásával vagy elszenvedésével. Valóban vannak olyan BDSM játékok, melyben a fájdalom is szerepet játszik, ez azonban mindig beleegyezésen alapul és mindkét fél örömét szolgálja, ráadásul egyáltalán nem tekinthető kötelező elemnek. Bár a közmegítélés ezt az életformát a szigorú és durva mester-szolga kapcsolattal azonosítja, ennek kijelentése óriási általánosítás lenne. Ide sorolhatjuk ugyanis a visszafogott paskolásokat, izgalmas, erotikus játékokat is – de természetesen része lehet akár az extrém kötözés és fegyelmezés is. Ami viszont mindegyik tevékenységben közös kell hogy legyen, az az egymás iránti kölcsönös és feltétlen bizalom.

 

A BDSM partnerek a játékok által különböző fantáziáikat élhetik ki, melyek egy alá-fölé rendelt viszony köré épülnek. Érdemes tudni azt is, hogy az ilyen tevékenység nem mindig vezet konkrét szexuális aktushoz, sokszor ugyanis elegendő az erőviszonyok izgató, erotikus megélése egy szerepjáték keretein belül.

 

A BDSM során használt eszközök

 

A különböző BDSM történetek életre keltéséhez a legtöbb esetben elengedhetetlenek a megfelelő eszközök, melyek különböző funkciókat tölthetnek be. A szexuális fetisizmus tipikus eszközei lehetnek a féris divat darabjai, azaz a bőr vagy latex anyagú ruhák, csizmák, kesztyűk, szemmaszkok, extrém esetben pedig a kötelek, korbácsok és paskolók.
A Vágyaim szexshop kínálatában biztos lehetsz abban, hogy minden szükséges eszközt megtalálsz: korbácsokat, paskolókat, fegyelmezőket, kötözőket, de akár szexhintát, szexpárnát, fényes lepedőt vagy vibrációs szerelemszéket is. A termékek felsorolása a teljesség igényével gyakorlatilag lehetetlen, ezért az alábbiakban csak a leggyakrabban választott kiegészítőket vizsgáljuk részletesebben.

 

Ruhák, jelmezek

 

Legyen szó bármilyen szerepjátékról, a BDSM kellékek között természetesen különleges helyet foglal el a jelmez, hiszen ez adja meg azt az alaphangulatot, amire szükségetek lehet. Válassz szexi alsóneműket: melltartókat, tangákat, bodykat, harisnyákat és természetesen harisnyatartókat, különleges felsőket és szoknyákat – akár szegecses változatban is –, a derékvonalat gyönyörűen kiemelő fűzőket vagy mídereket: ha a párod ezekben lát meg téged, biztosan elakad majd a lélegzete. Persze a férfiakról sem feledkezünk meg, számukra lakkból készült mellényekkel, felsőkkel, overallokkal és boxerekkel készültünk.

 

Ha szeretnél egy magasabb szintre lépni, öltözz dominának és próbálj ki egy lakkból vagy latexből készült fénylő, fekete, testhez simuló ruhát, arra azonban ügyelj, hogy ezeket a darabokat csak speciális síkosítóval vagy púderrel használd, ha nem szeretnéd, hogy az első használat után elszakadjon – a kényelmetlen érzésről már nem is beszélve. 

 

A szerepjáték tárgya persze bármi más is lehet, akár a hétköznapi életből vett szituációk is: ha a fétised a tanár-diák, esetleg beteg-ápoló viszony, ebben is segítséget tudunk nyújtani. 

 

A kötözés kellékei

 

Talán nem meglepő senki számára, hogy a BDSM játékok egyik legnépszerűbb változata a másik kikötözése, mozgásának megnehezítése. Ez a legjobb módja annak, hogy az alá-fölérendeltségi kapcsolat kialakuljon, ehhez azonban különböző eszközökre is szükségetek lesz. 

 

Ha köteleket, bilincseket választasz, fontos hogy kifejezetten a szexuális célokra kifejlesztetten a szexuális célokra kifejlesztett változatokat használd: ezek a kötelek puhák, így nem sértik a bőrt, mégis erősen tartanak és biztosítják a játék idejére a teljes mozdulatlanságot. A bondage kötelek nagyszerűsége éppen az egyszerűségben rejlik, hiszen az eszközöket ezáltal lehet számos különböző módon használni. Attól függően, hogy pontosan mit is szeretnétek megvalósítani, különböző méretű kötelekre lehet szükségetek, éppen ezért a kínálatunkban elérhetőek a 3-tól 10 méteresig terjedő darabok is, ennek alternatívájaként pedig használhattok akár a bőrhöz nem, csak önmagához tapadó szalagokat is.

 

Nem feledkezhetünk meg természetesen a bilincsekről sem: ezek a plüss borítású darabok rögzíthetők a csuklóra vagy a bokára, de kiegészítheted őket különböző pántokkal, pórázzal felszerelt nyakörvekkel vagy éppen erényövekkel is.

 

Ha a játék során szeretnéd partneredet szótlan engedelmességre bírni, ezt a legegyszerűbben a szájpeckek segítségével teheted meg: ezek a kellékek biztonságosak, kényelmesek és igazán hatékonyak. Ha azt szeretnéd, hogy párod ne lássa, mi történik vele, egészítsd ki a gyűjteményedet egy szemtakaróval és meglátjátok, hogy ezen érzékszerv hiányában még egy egyszerű cirógatás is kimondottan intenzívebb élménnyé válik. 

 

Válaszd a Vágyaim.hu szexshop termékeit!

 

A Vágyaim.hu szexshopban minden termék gondosan kiválasztott és tesztelt, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink számára. A vágyfokozó termékek, segédeszközök diszkrét csomagolásban érkeznek, így a vásárlás teljesen privát marad. Nézz szét a kategóriánkban, és válassz a számos különleges termék közül, hogy felfedezd és élvezd a szexuális élmények új dimenzióit.