Vágyaim születésnapi fétis party

 

Vágyaim X Ministry of Freedom

A Vágyaim.hu 17 éves lett és ezt az ország egyetlen fétis klubjában, a Budapest belvárosában rejtőző Ministry of Freedom-ban ünnepli meg. Ez egy másik univerzum, az életöröm és a hedonizmus titkos világa, ahol minden megélhető, de semmi sem kötelező. A valódi szabadság birodalmába csak nyitott szellemmel, a külső társadalom konvencióit odakint hagyva lehet belépni. Ez egy olyan parti, ahol nem kell éjszakázni, de mégis az éjszaka világa uralkodik. Már délután 4-kor indul a buli, 5:30-kor shibari műsor, és az esemény éjfélkor zár, hogy mindenki a legjobb, legfrissebb energiáit adhassa hozzá az élményhez.

Időpont: 2024. július 6. 16:00-00:00

Helyszín: A pontos cím az elővételes jegyen található.

Jegyvásárlás, regisztráció: a Ministry of Freedom oldalán, ezen a linken. Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

A megfelelő öltözék kiválasztása még sosem volt ilyen egyszerű

A Ministry of Freedomban átélhető nyitottságot biztosítja a szigorú dress code is, ugyanis fontos, hogy a buliban a fétis divatnak megfelelő öltözéket viselj. Megijdeni nem kell! Senki sem kéri, hogy testhámban lejts végig Budapesten: a Ministry of Freedom-ban ugyanis lehetőséged van öltözőben átalakulni.

Ha nincs még mit felvenned a fétis partira, nézz szét Fétis divat kategóriánkban. Ha ennél visszafogottabbra vágysz, akkor a női fehérneműk és a férfi ruházatok között is találsz a Ministry of Freedom-ban elfogadott darabokat. Tekintve, hogy sokaknak ez lesz az első fétis partija, ez alkalommal egy kibővített dresscode van érvényben, amit könnyebb teljesíteni, ennek a részleteiről itt olvashatsz

Dress code egy fétis bulin - Vágyaim.hu szexshop

Nincs születésnap ajándék nélkül!

Ez egy különleges születésnap, ahol az ünnepelt ad ajándékot: az első 100 lány számára egy igazán izgalmas ajándékkal készülünk, ami diszkrét, ám annál nagyobb élvezetet nyújt. A többi legyen meglepetés!

Hogy miként bulizol egy fétis partiban, az csak rajtad múlik. A báron és a tánctéren túl felnőtt játszóteret is találsz, számos különleges bútorral berendezve, sőt, ezen az estén egy olyan BDSM eszközt is kipróbálhatsz, amit máskor nem: egy latex vákuum torony érkezik erre az alkalomra Kanadából.

Vágyaim születésnapi fétis party - Vágyaim.hu szexshop

A legfontosabb a biztonság

A partin nagyon figyelünk a biztonságos közeg megteremtésére, különösen a konszenzusos közeledés szabályainak betartására, és arra, hogy senkiről ne készülhessen lesi fotó. Kérjük, ti is alaposan olvassátok el a szabályokat a klub honlaján, mert ezekben zéró tolerancia van!

Az élet túl rövid, hogy átlagos buliba menj!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek