Satisfyer Pro 2+ - akkus csiklóizgató vibrátor (barna)

Leírás

Különleges kialakítású csiklóizgató és csiklóvibrátor egyben, mely apró szívó impulzusokkal és vibrációval együttesen ingerli, bombázza a csiklót!


Miért jó?

  • 15 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!
  • Könnyű kivitelezésű kényeztető
  • Kézbe simuló kialakítással
  • Bőrbarát anyag - érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális
  • A szívó impulzusok 11 különböző módban vezérelhetőek.
  • A fej levehető, így egyszerűen tisztán tartható és cserélhető
  • Beépített akkumulátor - nem kell vesződni az elemekkel


Erre figyelj:

  • a termékek síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt
  • minden használat előtt és után alaposan tisztítsd, fertőtlenítsd

Vezérlés:
A kis kerek gomb hosszabb lenyomásával kapcsolható be- és ki a rezgés, rövid lenyomásával váltogathatunk a rezgésmódok között. A babapiskótaszerű gomb felső részének hosszan lenyomva tartásával indítható el és kapcsolható le a szívóimpulzus. Az erősség egyszeri lenyomásával fokozható, az alsó rész lenyomásával pedig csökkenthető a impulzuserősség.

A csomag tartalma:

  • 1 darab csiklóvibrátor
  • 1 darab USB-töltőkábel

Tulajdonságok:

  • beépített akkumulátor
  • bőrbarát, levehető szívóharang
  • 11 szívó impulzus mód
  • 10 rezgésmód
  • egyszerűen tisztítható
  • teljes hossz: 16,5cm
  • fej méret: 4,5 x 3,5 x 2cm
  • szívókorong belső átmérője: 1,3cm
  • kávébarna színben, fehér koronggal
  • anyaga: ABS, szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, pthatlát-mentes)

Tisztítási javaslat:
Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: Speciális tisztítószer használata (06302500000) - külön rendelhető.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és DISZKRÉTEN szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Satisfyer Pro 2+ - akkus csiklóizgató vibrátor (barna) termék ára 17.990 Ft.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

17.990 Ft
(16)
Cikkszám: 4049369016525
Raktárkészlet: Raktáron
Várható szállítás: július 30. Szállítási infók»
Szállítási díj: 999 Ft
100% diszkrét csomagolás
30 napig meggondolhatod magad
2%5% hűségpont jóváírás: 900Bővebben »
Gyártó: Satisfyer
Csatlakozz a Vágyaim Klubhoz a további kedvezményekért!
Elmentem későbbre
17.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Teszteltük

Vélemények

4.88
16 értékelés
(15)
(0)
(1)
(0)
(0)
Mondd el véleményed és megháláljuk!

Örömszerzés csupán szavakkal? Nekünk bejön! Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, melyet egy 25.000 Ft-os vásárlás felett tudsz felhasználni!

Értékelés írásához bejelentkezés szükséges!

Legjobb termék. Első szerzemèny , de egy ideig nem is nézek màsik után
Igazolt vásárlás 2023. 04. 16.
Páromnak vettem, még soha nem használt ilyet, eléggé megtetszett neki :D
2023. 01. 26.
Eleinte haboztam, hogy megvegyem mert már megvan a másik satisfyer vibrátor, de érezhetően nagy a különbség a kettő között és cseppet sem bántam meg. Az egyetlen hátránya az, hogy kicsit hangosabb, de amúgy abszolút tudom ajánlani.
2023. 01. 24.
Nagyjából 1 perc kell az orgazmushoz. Elképesztően jó.
2022. 08. 03.
Igazolt vásárlás 2022. 04. 28.
A Satisfyer Pro 2 next generation összességében megéri, élvezet és ár arányában is teljesen jó.
Érdemes megvenni hozzá a kiegészítő pótfej készletet, hogy mindenkinek megfelelően simuljon a maximális élvezet érdekében.
Fontos, hogy mindig jól fel legyen töltve a legjobb teljesítményhez. Az első néhány fokozat nem túl intenzív érzés, de hangulattól függően 5-ös fokozattól felfelé nagyon klassz tud lenni. A vibrálás funkció kiegészíti a működését és változatossá teszi. Órákig lehet vele játszani, de garantált a múlti orgazmus.
Igazolt vásárlás 2021. 10. 19.
Gyerekek! 20 másodperc.
Ennyit bír alatta a párom.
Fantasztikus élményt nyújt neki. Úgy sikít mint amikor a farkad beletörlöd a függönybe
Igazolt vásárlás 2021. 08. 01.
Fantasztikus termék. Nem hittem volna hogy ennyire jó lesz. Egyetlen bajom vele hogy túl hamar el lehet tőle élvezni. Nekem a négyes fokozat a legjobb.
2021. 07. 18.
Sokat gondolkodtam, hogy bevállaljam-e de végül megvettem és nem csalódtam benne. Tényleg tök jó érzés csak kicsit zavaró, hogy hangos.
Igazolt vásárlás 2021. 05. 07.
"egy csiklóizgató és csiklóvibrátor, apró szívóimpulzusokkal és vibrációval együttesen ingerel. „Kézbe véve kifejezetten kényelmes a vastagsága, tökéletesen át lehet markolni és nem kell félni, hogy kiesik az ember kezéből, amikor a hangulat a tetőfokára hág”

link: https://velvet.hu/elet/2020/12/17/on_sem_tudja_milyen_vibratort_vegyen_nagy_hirtelen/
2021. 04. 21.
Ajánlom a készüléket, barátnőmnek nagyon tetszett.
Könnyen tisztítható és tölthető.

Egyetlen negatívum, hogy kissé hangos a működése.
2021. 04. 15.
A párom csiklója túl erzékeny, nagyon finoma lehet csak játszadozni vele. Nagyon sokáig tartott, mire kitapasztaltam a tutti játékokat. A vibrátorokkal is csak nagyon óvatosan lehet izgatni.
Aztán több helyen olvastam a léghullámos csikló izgatókról, gondoltam kipróbáljuk, megrendeltem a terméket, hozzá síkosítót. Mivel ez közvetlenül nem éeintkezik a csiklóval, a siker 100%-os. Olyan orgazmusokat él át a párom ezzel a csiklóizgatóval, hogy ilyeneket nem láttam még. A 11 fokozatból kb. a felénél jibban fel sem gerjesztettük. Minden nőnek csak ajánlani tudom, brutál jó!
2021. 02. 06.
Tényleg hatásos, kellemes élményt nyújt, változatosabbá teszi az eggyüttléteket.
Igazolt vásárlás 2020. 03. 24.
Kicsit hangosabb mint amire számítottunk, annyira nem tetszett neki. Igazából olyan mint egy masszázs wand, nagy különbséget nem találtunk. Viszont egyszerű tölteni.
2019. 09. 04.
Szuper termék!
Ajánlom a csajoknak:))))))))))
2019. 06. 18.
Várva várt csomagunk tökéletes időzítéssel, valentin napra futott be hozzánk a megígért diszkrét, felismerhetetlen csomagolásba. A csomagból kibontva azonnal kellemes meglepetés ért bennünket. A színe elegánsan nőies, a formája pedig erősen formabontó a hagyományos csiklóizgatókhoz képest. Kézbe véve kifejezetten kényelmes a vastagsága, tökéletesen át lehet markolni és nem kell félni, hogy kiesik az ember kezéből, amikor a hangulat a tetőfokára hág. A vibrátoron kívül a dobozba egy rövid használati utasítás (magyar nyelvű nem volt benne) és egy töltő kábel foglalt helyet. A töltésről csak a kábel gondoskodott, de az első kézbe akadó mobiltöltő feje tökéletesen alkalmas a használatra, de számítógépről is ugyan így feltölthető. Kifejezetten impozáns a mágneses töltő. Nem kell keresgetni a lyukat és valószínűleg a vízállóságát is elősegíti a kis csodagépnek. Alapos szemügyre vételezés után töltőre tettük és várva vártuk az estét, hogy a gyerekek elaludjanak, és kezdetét vehesse a valentin nap érzéki része.
A vibrátor kb. 2 óra alatt töltődött fel teljesen és azt kell mondani, hogy a párosunk női tagját is feltöltötte becsülettel. Mivel vibrátoros csiklóizgató már képezte a hálószaba részét, ezért első körben a rezgő funkció nélkül, csak a léghullámos funkciót használva történt meg az első találkozás csiklómmal. Úgy döntöttünk, hogy a sok pozitív előrejelzés hatására, keményen próbára téve, mindenféle előjáték és kedvcsinálás nélkül, némi síkosító felvitele után azonnal, a közepébe csapunk a dolgoknak. A léghullámos funkcióban az első két fokozat nagy változást nem hozott az izgatás mezejére, ezért ezen a két fokozaton gyorsan átlendültünk. A satisfyer a párom kezébe volt, ő diktálta a tempót. A harmadik fokozat, azonnal kéjes sóhajokat csalt a csöndes hálószoba. Párom nem hezitált újabb fokozatot kapcsolt a játékszeren, ez pedig azt eredményezte, hogy puncimhoz érintéstől számított kevesebb, mint egy perc alatt párnák közé szorítkozva, hangos sikolyokkal és égbe emelt remegő lábakkal éltem át azt a csodát, amit az satisfyer okozta orgazmus hozott.
Nem adtunk sok időt a pihenésre, ahogy pulzusom abba a tartományba ért, ahol nagyobb az esélye az életbe maradásnak, párom nem tétlenkedett azonnal visszanyomta puncimhoz a csodagépet. Most viszont a rezgő funkcióval fűszerezte meg a hangulatot. A rezgő funkcióról az derült ki számomra, hogy kedves próbálkozás volt a gyártótól, hogy minden egy vibrátorba akart belerakni, de ez közel semmilyen eredményt nem hozott. A kialakítása sehogy se engedi, hogy a csiklómhoz úgy érjen hozzá, hogy a rezgésből bármit átadhasson nekem, ezért egyik rezgő funkcióját se tudtuk hatékonyan kihasználni. Ráadásul rezgő funkcióba sokkal hangosabb is, ami megtörve a léghullámos funkció kellemes kattogását, már-már zavaró volt, tudva, hogy a szomszéd szobába alvó gyerekek bármilyen felesleges neszre megtörhetik a valentin napi élvezetet. Kikapcsolva a rezgést, maradva a léghullámoknál, párom nem kegyelmezve sem nekem, sem a puncimnak, nagyobb fokozatra kapcsolt. Nekem az ötödik fokozat után, furcsa érzéseket okozott. A rezgés, mely eddig csak a puncimat rezegtette kéjes gyönyörökbe, most átáramlott a lábaimon egészen bokámig. Nagy panaszra nincs ok, mert így is két újabb sikolyokkal teli orgazmust hozott, de nem tudtam eldönteni, hogy jó vagy rossz-e az az élmény, amit a lábaimba éreztem ilyenkor.
Összegezve nekem a 3. és 4. fokozat léghullámai hozták meg azt az érzést, amire valóban vágytam a satisfyertől. Rövid valentin nap címet kapott a cikk, mert kb. 5 perc leforgása alatt sikerült négy eszméletlen orgazmust kihoznia belőlem, de ezek után már teljesen le is fárasztott így többre már inkább én nem voltam képes, mint az új játékszerünk. A rezgő funkciót közel feleslegesnek ítéltem meg, csak az akksi időt csökkenti. Magányos estékre eszméletlen, közös estékre pedig a tökéletesnél egy kicsivel több, de csak előjátékra. Nekem a teljességhez kell az is, hogy a hüvelyem is kitöltésre kerüljön, de amit egy csiklóizgató megtehet, azt a satisfyer kamatostul hozza.
2019. 02. 21.

Hasonló termékek

Vásárlói vélemények