Fleshlight Nicole Aniston Fit - vagina

Leírás

Nicole Aniston Fit - vagina - A FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának új tagja, mely az erotika híres Csillagainak mintázta meg intim testrészeit, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat!

FLESHLIGHT!!! A teljesen élethű kéjélmény! Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált - mindez elmondható a Fleshlight termékekről.

Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely a pornódíva, Nicole Aniston ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk (kb. 1cm), de nagyon rugalmas kéjnyílással.
Különleges, változatos, bizsergető, gömbös-redős-dudoros, tüskés, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket kirobbanó extázissá varázsolhatja.
A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag, dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Nicole még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Tulajdonságok:
-egyedülálló USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-diszkrét, praktikus, selyemfényű tárolótok
-víz alatt is használható
-Teljes hossza: kb. 25cm
-Anyaga: TPR, TPE (Eu-rendeletnek megfelelő, Phthalát-mentes)

TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

Eredeti Fleshlight termék, hiteles hologramos zárjeggyel lezárva, valódi Fleshlight tokban.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és DISZKRÉTEN szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Fleshlight Nicole Aniston Fit - vagina termék ára 32.990 Ft.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

32.990 Ft
(4)
Cikkszám: 05242980000
Raktárkészlet: Raktáron
Várható szállítás: július 30. Szállítási infók»
Szállítási díj: Ingyenes
100% diszkrét csomagolás
30 napig meggondolhatod magad
2%5% hűségpont jóváírás: 1650Bővebben »
Gyártó: Fleshlight
Csatlakozz a Vágyaim Klubhoz a további kedvezményekért!
Elmentem későbbre
32.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Teszteltük

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Mondd el véleményed és megháláljuk!

Örömszerzés csupán szavakkal? Nekünk bejön! Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, melyet egy 25.000 Ft-os vásárlás felett tudsz felhasználni!

Értékelés írásához bejelentkezés szükséges!

Nagyon jó a termék, csak ajánlani tudom
2024. 04. 09.
Sokkal jobb élmény, mint a pusztakezes megoldás. Tisztítását (meleg szappanos vízzel történő átmosás/öblítés) egyszerűnek találtam és a következő használatig megszárad. Számomra megérte az árát.
2019. 06. 10.
Puha, tapintása közel élethű, kellő átmelegítés után a belső redőzés kellemes, a tisztítása eléggé időigényes.
2018. 12. 28.
Egészen realisztikus az élmény, amit nyújt. Nekem nem hiányzik belőle a vibráció. Szerintem megéri az árát. Csak ajánlani tudom másoknak is.
2018. 12. 19.

Vásárlói vélemények