Szex horoszkóp 2024

Szex horoszkóp 2024

Erotikus horoszkóp! Nézd meg mi vár rád a szerelmben és az erotikában jövőre!

Kos

A jegy szülöttei 2024-ben sem hazudtolják meg önmagukat, hiszen ha hódításról van szó, ők az új esztendőben is jeleskedni fognak. A lepedőakrobatizmus igazi erősségük, azonban nem árt vigyázni szex közben az ágyrácsokkal és az extra pozitúrákkal, mert mindkettővel meggyűlhet a bajotok! Úgy tűnik a Kosok legtöbbször nem csak frenetikus orgazmusok sorozatával, de néhány kék-zöld folttal, esetleg némi derékfájással távoznak majd a hálószobából, vagy te pont így szereted? A szex közbeni balesetek veszélye megnő, így nem árt, ha a vibrátor, a síkosító és a párod mellé az elsősegélydobozt is bekészíted!

Bika

Nagy általánosságban az összebújásra és romantikázásra hajlamos énedet könnyedén elő tudja hozni egy megfelelő partner, 2024-ben azonban sokszor még egy tökéletes párnak is meggyűlhet veled a baja. Előfordul majd többször, hogy megmakacsolod magad, hangulatodat több hónapon keresztül bizalmatlanság, féltékenység is beárnyékolhatja, ami sem a szexuális életednek, sem a munkádnak nem tesz jót. Keresd a nyugalmat és a harmóniát az új évben és ha van partnered beszélgess vele sokat, hidd el, így az ágyban is gördülékenyebben fognak működni a dolgok.

Ikrek

Az új esztendőben új dimenziók nyílhatnak meg a szerelmi életedben is, annak ellenére, hogy 2024-ben bizony gyakran önértékelési problémák is felmerülnek nálad. Ha ezekkel meg tudsz küzdeni, bizony nagy eséllyel találhat el Ámor nyila, sőt szexuális kisugárzásodon is hatalmasat lendíthet egy kis önbizalom. Figyelj magadra, légy mindig ápolt és jólöltözött, próbálj meg arra is időt fordítani, hogy ne csak a munkáddal, de magaddal is foglalkozz, hiszen így lesz esélyed arra is, hogy önfeledt napokat élj meg egy új társ oldalán!

Rák

Ne rágódj azon, ha „páratlanul” indul az új esztendő, hiszen neked is számos forró pillanatot ígér 2024! A fülledt erotika és romantikus pillanatok mellett, talán egy életre szóló szerelem is bekopogtat az ajtódon, ha pedig párkapcsolatban élsz a szex új lehetőségeit fedezheted fel. Szerezz be néhány új szexjátékszert, vagy vesd be azokat, amiket már rég elfelejtve félre dobtál. A hálószoba izzik majd, annyi bizonyos!

Oroszlán

A 2024 nem túl nagy szerencsével kecsegteti az Oroszlánokat, legalább is ami a szerelmi és szexuális életet illeti. Sokkal nagyobb erőkifejtést igényel majd a részükről a párkeresés és hogy egyáltalán valami összebújós, szexélmény összejöjjön, mint általában, így nem árt ha felkötitek azt a bizonyos fehérneműt. Amennyiben mégis köttetik valami könnyed ismeretség, le kell majd nyelned a dominancia átadásának békáját és ha az erotikus kalandozásokban részt szeretnél vállalni, bizony háttérbe kell maradnod és a gyeplőt az ellenkező nem kezébe adni. Nem lesz egyszerű…

Szűz

Egyébként is hajlamos vagy arra, hogy a problémákat nagyító alatt szemléljed, 2024-ben ez sokkal inkább felerősödik, így ha párkapcsolatban élsz nagyon oda kell majd figyelned arra, nehogy elriaszd magad mellől azt, aki minden hibáddal együtt elfogadott. A szerelmi életed nagy mozgásteret kap ebben az évben, számos váratlan és megdöbbentő fordulatra is számíthatsz, de ne ijedj meg! Végül mindegyik a te javad szolgálja, és új élményekkel gazdagítja szexuális életedet is.

Mérleg

Rejtett problémák kerülhetnek felszínre 2024-ben, ami igen kalandossá teszi szerelmi és szexuális életedet. Nem kizárt, hogy több ágyban is megfordulsz majd és nem találod igazából senki mellett a helyed, próbálj majd meg egy kicsit lehiggadni és végig gondolni az eseményeket. Ne hazudtold meg önmagad és mérlegelj! Mi éri meg neked jobban? Egy rossz kapcsolatban jókat szexelni, vagy tökéletes összhangban, esetleg egy kicsit rosszabb lepedőakrobatával eltengetni a napokat? Ne csak a tested, a szíved is vezessen, hidd el, mindenre ott a megoldás a kezedben és ebben az évben jó eséllyel meg is találod majd!

Skorpió

Talán a Skorpiók számíthatnak legnagyobb változásra a szerelmi életükben 2024-ben. Szenvedélyük továbbra is megfékezhetetlenül tombol, így többször kellemetlen helyzetbe kerülhetnek amiatt, mert nem tudnak megálljt parancsolni testük igényeinek. Első olvasatra úgy tűnik, mintha a csillagok ezt rossz jóslatként tartanák számon, pedig korántsem! Ezek a kalandok ugyanis elvezethetnek olyan valakihez, aki mellett egy kicsit lehiggadhat a folytonos kalandvágyad és megad majd mindent neked, amire szíved, lelked és tested is vágyik.

Nyilas

Az új esztendőben, ahogy mondani szokták, visszanyal a fagyi, eddig ugyanis a te nyilaid találtak el másokat, most pedig Ámor fog téged célba venni és ahogy ismerjük, pont a megfelelő helyen el is talál majd. Hogy neked most van párod? Neki ez nem akadály, hiszen sosem tudhatod előre mit hoz a sors. Könnyen megeshet, hogy egy régi szerelem lobban új lángra, de az is, hogy a sarki fűszeres egyik alkalmazottja iránt kezdesz megmagyarázhatatlan érzelmeket táplálni. Ilyen szeszélyes lesz számodra a 2024, készülj fel!

Bak

A Bakok gyökeres változásokra számíthatnak életükben, az új esztendő nem lesz éppen sétagalopp! Szenvedélyes és fájdalmas szerelem, költözés, utazás, anyagi problémák – lesz mindenben részed! Elkeseredésre azonban nincs okod, míg mások összeroppannak a súly alatt, addig te tökéletes összerendezettséggel tartod majd kezedben a dolgokat és szívós kitartással viseled a sors pofonjait. Érdemes kitartanod és erősnek lenned, mert 2024 év végére teljes mértékben rendeződik majd az életed és harmonikus decemberre számíthatsz!

Vízöntő

Jobb év vár rád 2024-ben, mint amilyen a korábbi volt, így ha egy kicsit döcögőssebben is kezdődik az új esztendő, nem kell pánikolni! Szabadságod megőrzése mellett erős érzelmeket élhetsz át, a szexben pedig vad élvezetekre számíthatsz, azonban egy dolgot mindig szem előtt kell tartanod! A féltékenység a legjobb kapcsolatokat is megmérgezi, így ne hagyd hogy rajtad, vagy párodon (aktuális partnereden) eluralkodjon. A zöld szemű szörny felfalja a szerelmet, erre hangsúlyozottan figyelj 2024-ben!

Halak

Mozgalmas év lesz a Halak számára 2024, azonban érzelmi szempontból mégis békés, harmonikus és nyugalmas időszak köszönt rájuk. Maximálisan élvezik majd az ellenkező nem támogatását és ami a legfontosabb dolog számukra: meglelik lelki békéjüket és kiegyensúlyozottságukat egy olyan személy mellett, akire régóta vágytak. Azok a Halak, akik régóta párkapcsolatban élnek sem számíthatnak másra, számukra újult erővel tomboló szerelmet ígérnek a csillagok, hiszen a parázsló erotika ismét lángra lobbanhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek