Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Legyen más a Valentin-nap: ajándékozz páros élvezetet!

Szexshopból Valentin-napra? Persze! Még ma is gyakori tévhit, hogy szexuális eszközöket főként csak az egyedülállók vásárolnak, pedig rengetegen vannak, akik párjukkal közösen, az együttlétek során használják játékszereiket. 

Ezek a kiegészítők ráadásul remekül megállják a helyüket romantikus ajándékként, így a Valentin-naphoz közeledve érdemes végignézni, milyen, kimondottan párok számára készült eszközök várják, hogy szebbé tehessék a szerelmesek napját – és persze számos további éjszakát.

Péniszgyűrűk

Ezek az apró eszközök nagyon jó szolgálatot tehetnek az ágyban, melyből mindkét fél profitál! Használatukkal tartósabb és erősebb erekció érhető el, a kínálat pedig igencsak széles: az egyszerű szilikongyűrűktől a távirányítású, rezgő darabokon át egészen az intelligens eszközökig terjed a skála. 

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni vásárláskor? Ha pusztán a hosszabb erekció és keményebb pénisz a cél, maradhatsz az egyszerű, extra funkciók nélküli gyűrűknél. Tudjuk, hogy mindenkinek mások az adottságai, de az olyan állítható méretű darabokkal, mint a Satisfyer Duellist, nem nyúlhatsz mellé! 

Ha a cél – az erekciótartáson kívül – a partner extra stimulálása, plusz tulajdonságok közül választhatsz. A legtöbb péniszgyűrű vibrációs funkcióval van ellátva, ám ma már az elemes darabokon kívül, újratölthető, akkumulátoros verziókat is találsz. Ezek mindegyike a férfit és a nőt is kényezteti, utóbbiakat általában egy csiklóstimuláló nyúlvánnyal. Szintén a nőknek való örömszerzés végett alakultak ki az úgynevezett péniszmandzsetták, melyek redős, bordázott felszínüknek köszönhetően a hüvelyi gyönyöröket fokozzák.

Teljes péniszgyűrű-kínálatunkat itt nézheted meg!

 

Okos kényeztetők

Míg a péniszgyűrűk elsődlegesen a férfiak számára készülnek, a vibrotojások és egyéb távirányítású örömszerzők már főként a hölgyek számára jelentenek kivételes élvezeteket. Ám partnereik számára is izgalmas pillanatokat szerezhetnek, hiszen ezeknél a daraboknál ők is kezükbe vehetik az irányítást, főleg ha intelligens játékról van szó! 

A különböző applikációk bármilyen távolságot képesek legyőzni., így olyan párok számára is ideális, akik néha kénytelenek egymástól távol tölteni az estéket. 

 

Előjátékhoz

Ha szexről van szó, valóban elmondhatjuk, hogy legtöbbször nem a célba érés, hanem az oda vezető út az igazán izgalmas, de hogy ez garantáltan így legyen, érdemes néha új praktikákat bevetni. Az előjáték feldobásához megszámlálhatatlanul sok termék közül válogathatsz, kezdve az érzéki masszázsokhoz tervezett kiegészítőkkel, a vágyat felkeltő párjátékokkal, egészen a fantáziák életre keltését szolgáló szexi ruhákig. 

Ugyanakkor a tettek mezejére lépve sem kell, hogy lemondjatok az eszközökről! A hölgyek kényeztetésére az egyik legpraktikusabb apróság egy ujjvibrátor lehet, melyet a partnere ujjára húzva használhatja a csikló ingerlésére, de aktus közben sem kell lemondani a bizsergető érzésről, sőt, a kalandvágyó párok akár fordítva is kipróbálhatják, mire képes egy ilyen kis kütyü. Egy masszírozó pedig mindkettőtöknek kellemes perceket okozhat, akár klasszikus masszázsról, akár az erogén zónák izgatásáról van szó. 

 

Párvibrátorok

Természetesen a legtökéletesebb ajándékok olyan eszközök lehetnek, melyek mindkettőtöknek egyszerre okoznak örömet, erre pedig az akár aktus közben is használható párvibrátorok a legjobbak! A párvibrátoroknál már megannyi szempont van, amit figyelembe vehetsz, mielőtt kiválasztod a nektek valót, de azzal, hogy a minőséget meg kell fizetni, valószínűleg nem árulunk el nagy titkot.

A leggyakoribb koncepció esetén a párvibrátornak van egy vékony, hüvelybe helyezhető része, valamint egy, a csiklóra ráfekvő karja. Előbbi a hüvely és a behatoló pénisz stimulálására szolgál (a kettő ugyanis kényelmesen megfér egymás mellett), utóbbi pedig a klitorális örömökért felel. Vásárlás előtt érdemes végigolvasni a szimpatikus eszközök technikai specifikációit, ugyanis ezek tényleg nagyban hozzájárulnak az élvezetek növeléséhez. Figyelj a motorok számára – minél több, annál változatosabb és intenzívebb élmény, a behelyezhető rész hosszára és vastagságára, hiszen szűkebb punci esetén nem biztos, hogy kényelmes egy nagyobb játék használata szex közben. A távirányítás megkönnyíti a használatot, hiszen aktus közben egyszerűbben váltogathatjátok a rezgéstípusokat.

De van még megannyi extra funkció: a kínálatunkban találsz léghullámos csiklóizgatóval rendelkező párvibrátort, hajlítható-formálható eszközt, okos telefonnal vezérelhetőt és programozhatót, de olyat is, mely érintésérzékeny, így magától reagál az éppen átélt gyönyörök intenzitására. Ha kíváncsi vagy a teljes választékra, kattints ide.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés