Barion Pixel

Így tedd jobbá a szexuális életed! Tippek és fortélyok

Az, hogy kinek mitől és hogyan jó a szex, az eléggé szubjektív, de léteznek bizonyos dolgok, amelyekkel tényleg jobbá teheted szeretkezéseidet. Ezek általában nem követelnek túl nagy ördöngösséget és az akrobata mutatványokat is nyugodtan hanyagolhatod az ágyban, sokkal inkább kellő intimitásra, kommunikációra és spontaneitásra lehet szükséged.

Szokás mondani, hogy minden fejben dől el, és bár közhelyesen hangzik, de van igazságalapja. Ha a szexre nem úgy gondolsz, mint a párkapcsolat kötelező velejárója, amiben ki kell szolgálnod a partneredet, miközben te önként háttérbe szorítod magad és a vágyaid, máris nagyot léptél előre egy kielégítő(bb) szexuális élet felé. Persze sok mindenen múlhat, hogy mennyire vagy elégedett, de íme, néhány jó tanács, ami közelebb visz a célhoz.

Légy spontán, de néha tervezgess is!
A szexben nagy szükség van a spontaneitásra, de néhanapján tervezgetni, ráhangolódni is kell. Mivel egy hosszú és fárasztó munkanap végén nem olyan könnyű ezt összehozni, így ha tudatosan készülünk rá, ha igyekszünk visszacsempészni az intimitást és a gyengédséget a mindennapokba is, máris nyert ügyünk van.

Ha ez megvan, ha kedvesebben, figyelmesebben viselkedünk egymással és nemcsak hétvégi programmá tesszük a szexet, máris tettük azért, hogy ne hűljön ki az ágyunk és vele együtt a kapcsolatunk se.

Éleszd fel a szunnyadó tüzet!
A régóta együtt élő pároknál néha alábbhagy a vágy, eltűnik a szex, de annak is kicsi az esélye, hogy meglepjék egymást akár apró kedvességekkel, bókokkal.

Pedig mindenkinek szüksége van arra, hogy szeretve érezze magát és az is nagyon fontos, hogy kívánatosnak, vonzónak érezzük magunkat a társunk szemében.

Vegyük rá a párunkat egy kis flörtölésre, hogy megint szexinek érezhessük magunkat. A hölgyek ilyenkor általában valamilyen szexi fehérneműt szoktak bedobni; ha úgy érzed, ez a te világod, nézz szét webshopunk kínálatában és találj rá egy csábító babydollra vagy egy falatnyi tangára, esetleg egy harisnyatartóra.


                                                           

Légy magabiztosabb!
Ha valaki jól érzi magát a bőrében és tud úgy szexelni, hogy nem kell lekapcsolnia hozzá a villanyt, az mindenkinek nagyon izgató.

Ez utóbbi mozzanat is igen fontos: ha nem érezzük magunkat jól a testünkben és elégedetlenek vagyunk valamelyik testrészünkkel, az gyorsan elveheti a kedvünket a szextől.

Beszélj a vágyaidról és hallgasd meg a másikét is!
Ne legyenek gátlásaid, főleg azzal szembe ne, aki már mindent látott belőled.

A férfiak például kifejezetten szeretik az újításokat, izgatónak találják, ha elmondod, mire is vágysz, miről fantáziálsz, így egész biztosan nem lesz ellenére, ha mesélsz neki arról, mi hozna még jobban izgalomba.

Sőt, bizonyára neki is vannak szexuális vágyai, amit talán még te is kedvelni fogsz.

Lehet, hogy mindketten régóta vágytok egy kis szerepjátékra a hálószobában, vagy kipróbálnátok néhány új pózt, esetleg valamilyen szexuális segédeszközt.

Ha ciki erről beszélni, írjátok le vagy vezessétek rá a másikat, hogy mire is vágytok.

Ami taszít, arra természetesen nem kötelező rábólintani, ám az új tippeket, javaslatokat és technikákat érdemes mérlegelni.


Merj újítani, kísérletezni!

Engedd szabadon a kreativitásod és fedezz fel új dolgokat, új utakat a szeretkezéseitekben.

A párkapcsolatok csendes gyilkosa a közöny, a megszokás, ami egy idő után unalomba csap át. Kísérletezni bármivel lehet, ami mindkettőnknek jólesik, hisz végső soron egy a lényeg: a szexben az a jó, ami mindkettő félnek jó.

Gátlásoknak pedig helye nincs, a szexet igazán csak akkor lehet élvezni, ha azt felszabadultan csináljuk.

Ha pedig további ötletekre vágysz, látogass el hozzánk budapesti szexshop boltunkba vagy nézz szét webáruházunk kínálatában a számtalan szexuális segédeszköz között, hátha valami megtetszik.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés