Legyél Te is a Vágyaim Klub tagja!

Legyél Te is a Vágyaim Klub tagja!

Szereted az exkluzív kedvezményeket és azt, ha elsőként értesülhetsz egy újdonságról? Akkor légy Te is a Vágyaim Klub tagja, és mostantól soha nem maradsz le legjobb ajánlatainkról! 

 

A Vágyaim.hu visszatérő látogatóit évek óta különösen nagy becsben tartjuk, hűséges vásárlóinknak számos módon próbálunk kedveskedni. Tudtad például, hogy hűségrendszerünkben minden regisztrált vásárlásod után jóváírjuk a rendelésed értékének 4%-át? Vagy hogy folyamatosan több száz népszerű termékünket kaphatod meg akciós áron? 

De ha ez még nem lenne elég, mostantól extra kedvezményekkel is meglepjük azokat, akik feliratkoznak a Vágyaim.hu hírlevelére, ezáltal pedig a Vágyaim Klub tagjává válnak. Ha Te már korábban feliratkoztál hírlevelünkre, automatikusan a Klub Tagjává váltál, így jogosult vagy minden exkluzív ajánlatra. 

Amennyiben eddig még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most érdemes ezt pótolni! Legyél Te is a Vágyaim Klub tagja, és rögtön megajándékozunk egy 1 500 forintos kuponnal, amit a következő vásárlásodnál már fel is használhatsz! 

 

Amit a szexről tudni érdemes... 
Akciók, hírek, újdonságok első kézből! 
Iratkozz fel INGYENES hírlevelünkre!

Miért érdemes feliratkoznod?

1. Azonnali, 1 500 forintos kedvezményt adunk a következő vásárlásodhoz.

2. Rendszeresen meglepünk kizárólag a klubtagok számára elérhető ajánlatokkal, kedvezményekkel.

3. Elsők között értesülhetsz újdonságainkról és legjobb ajánlatainkról.

4. Extra információkat adunk termékeinkről heti hírlevelünkben, hogy megkönnyítsük a választást.

Lépj be a Vágyaim Klubba, és máris küldjük az azonnali 1 500 Ft-os kedvezményt!

  • Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy a Vagyaim.hu a nevemet és e-mail címemet marketing céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó üzeneteket küldjön.