Barion Pixel

Vágyaim.hu

 

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Dildó kérdezz-felelek

Miért jó ha van dildóm? Miért számít a dildó színe? És az anyaga? Mekkora méretűt vegyek? Ezekre, és hasonló kérdésekre adunk válaszokat a cikkben, hogy a dildó vásárlás ne okozzon fejtörést, csakis élvezeteket!

Milyen vibrátort vegyek? Miért jó ha van otthon egy (vagy több) dildóm? És milyenek legyenek? 

Azért, mert cipőből is sok van! Van piros körömcipő, fekete, kék, esküvős, bulizós. Van fehér edzőcipő, fekete, khaki. Van edzőcipő, túrázós, téli, nyári, mindenféle. Akkor dildóból miért ne lehetne több? 

És hogy miért? Mert mindegyik mást tud. A szilikon dildók sokkal barátságosabbak és lágyabb érintésűek, azonban egy üveg vagy egy fém dildó masszivitásával és tapintásával is más érzékeket mozgat meg. 

És miért?

Mert van belőle realisztikus - ha hiányzik párod, de nem vágysz rezgő, izgő-mozgó vibrátorokra. Mert a tapadókorongos igazi fürdő barátod lehet! Gondolj csak bele, feltapasztod a zuhanyzó falára, és zuhanyzás közben élvezel egyet! Hát nem csodás? 

Tipp: haladók használhatják párjukkal együtt a zuhanyzóban! Elől-hátul teljes elégedettség! 

Számít, milyen színe van a dildómnak? 

Hogyne számítana! De csak azért, hogy neked minél komfortosabb legyen a használata, vagy hogy hangulatodhoz tudd igazítani, mikor melyiket veszed elő. 

Egy szivárványos dildó biztos, hogy a rossz napjaidon is mosolyt csal az arcodra! 

Üveg, szilikon, zselés… ajj, milyen anyagból legyen? 

Mindegyikből egy! Nehéz lenne megmagyarázni, miért ilyet vagy olyat vegyen az ember, mindegyikkel mást lehet elérni, más érzés, és mindenkinek más a preferenciája. 

Persze mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, és nem feltétlenül tudják ugyanazt. Például egy zselés/szilikon dildót hajtogathatsz, tekergethetsz a könnyebb beillesztés érdekében, míg egy üveg dildó esetében az van amit készen kaptál, és kész. Viszont az üvegdildót tudod hűteni vagy épp melegíteni, amivel egészen különleges örömöket élhetsz át, amit egy hagyományos élethű dildóval nem tudsz. De ha erre nem vágysz, és az üveg ridegsége megijeszt, egy szilikon dildó a bársonyos tapintásával igazán barátságos, és számodra is megnyerő lehet.

Mekkora dildót vegyek? 

Amekkorát csak szeretnél! Az egészen picitől a hatalmas méretekig találhatsz kedvedre valót! Vastagabbat, vékonyabbat, gömböset, heréset, közepeset, nagyobbat, akár egy cukorka boltban! 

A minden méret természetesen ugyanúgy viselkedik, mint a hagyományos pénisz, érzésre, tapintásra is. És igen, hiába nem igazi, ha egy 28 centis dildót próbálsz, ugyanúgy lehet kellemetlen mint egy nagyobb méretekkel rendelkező férfi, és egy kisebb ugyanúgy lehet “kevés”. 

Férfiként én is használhatok dildót? 

Persze, sőt! Kifejezetten férfiak számára is vannak játékszerek, amiket prosztataizgató vagy prosztatadildó néven megtalálhattok. Ezek a prosztata egészségének megőrzésében is segítenek, és a rezgő funkcióval ellátott darabok különös élményt nyújthatnak közben! 

Ezenkívül természetesen férfiak is használhatják a különböző dildókat és vibrátorokat is akár, ez nem termékfüggő. 

Az alapszabályok betartásával bárki használhat dildót! 

Kipróbálnék egy anál dildót, hogyan kezdjem? 

Lassan és türelmesen! De mindenekelőtt vannak alapszabályok, amiket be kell tartani akár egyedül, akár párban csinálod.

  1. Higiénia. Sokkal több és precízebb előkészítést igényel ez a terület, de szerencsére ma már erre is vannak megfelelő eszközök, például anális intimmosók.
  2. Lazulj el! Alapvetően egy izmot kell kontrollálnod, ami normál esetben reflexszerűen működik, nem te irányítod. Ez teljes odafigyelést és nyugalmat igényel. 
  3. Síkosítás! Újra és újra! Mivel a terület természetes síkosítással nem rendelkezik, és alapvetően sérülékeny, így erre neked/nektek kell odafigyelni! Használj vízbázisú-análsíkosítót!
  4. Ne ronts ajtóstul a házba! Attól, hogy esetleg már kellemesen ellazultál, egy pénisz még nem fog beférni csak úgy. Simogasd, ingereld, 1-2 ujjal vagy kisebb anál plugokkal. Ha ezek zökkenőmentesen mennek, akkor jöhet az igazi élmény!
Tartalomhoz tartozó címkék: Női Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés