The Handy: Szexuális élmények új korában

The Handy: Szexuális élmények új korában

,,Zene ritmusára maszturbálhatnak a férfiak az Ohdoki recskakészülékével'' - így cseng a Telex cikke, mely bemutatja a CES techexpón debütáló, zenére szinkronizált maszturbátort. Egy új korszak kezdetét jelzi az intimitás technológiájában.

 

A Handy 1.1 egy forradalmi maszturbátor, amely új technológiákat hoz az intimitás világába. A Telex cikk alapján különlegessége abban rejlik, hogy a zene ritmusára képes mozogni, egyedi és személyre szabott élményt nyújtva a felhasználóknak.

Erotikus zene

Azonban ennél sokkal többet kínál. Az eszköz rendkívül rugalmas mozgással rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy testre szabják a lökések sebességét és hosszát. A mellékelt hüvely stimuláló felszínnel van ellátva, ami érzékien masszírozza a felhasználót a fel-alá mozgás során.

A Handy WiFi kapcsolattal rendelkezik, lehetővé téve az online vezérlést, valamint VR szex-élményt kínál, szinkronizálható online videókkal. A hálózati működésnek köszönhetően sosem merül le, és erős motorja még intenzívebb élményeket biztosít. Az érzékelők pedig lehetővé teszik a testreszabható élményeket.

Az Handy 1.1 a technológia és az intimitás találkozása, amely új dimenziókat nyit meg az érzéki élvezetekben. A zene ritmusával ötvözve egy teljesen egyedi élményt nyújt a felhasználóknak. A termék már megvásárolható webáruházunkban!



The Handy 1.1 - okos, hálózati, VR  maszturbátor (fekete)

89.990 Ft

Kosárba

A Handy specifikációi között szerepel a percenként akár 600 mozgás teljesítőképessége, ami a Telex szerint is új szintre emeli a maszturbációs élményt. Ezenfelül a készülék Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható, így könnyedén szinkronizálható a kedvenc zenékkel vagy más kompatibilis eszközökkel.

A Handy nem csak a technológiai innováció jegyében készült, hanem arra is törekszik, hogy a felhasználók számára egy teljesen új és izgalmas érzéki tapasztalatot nyújtson. Ez a készülék valóban a zene és az örömök találkozását jelenti a modern korban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfi Termékbemutató