Barion Pixel

Minden a biztonságos anális szexről - tippek a biztonságos anális élvezetekhez

Az anális szex témája mindenkinek mást jelent: van, aki bele se mer gondolni, van, aki kacérkodik az ötlettel és vannak, akik már mesterei a dolognak. Bárhova is tartozol, fontos, hogy tudd: az anál során kifejezetten fontos a biztonság. A Vágyaim.hu most összegyűjtötte, hogy mire figyeljetek oda anális szex közben! 
 

Bár sokak számára tabunak számít, mégis egyre több pár nyitott az anális szexre. Ahhoz, hogy ez az élmény valóban mindkét fél számára kényelmes és biztonságos legyen, fontos az alapos előkészület, az odafigyelés és természetesen a megfelelő befejező lépések is. Nézzük, mire figyeljetek oda!

“Beszéljünk a vágyaimról!” - Őszinte kommunikáció az anális szex közben

A nulladik lépés, hogy őszintén megbeszéljétek, ki mire vágyik, ki mitől tart az anállal kapcsolatban. Neked hol a határ? Milyen elvárásaid vannak az élménnyel kapcsolatban? Mi történik, ha valamelyikőtöknek mégsem jön be a dolog? Beszéljetek róla őszintén és mindig tartsátok szem előtt egymás kényelmét és biztonságát. Itt nincs verseny vagy teljesítménykényszer. Ha nehezebben megy a kommunikáció, akkor ajálnjuk figyelmetekbe a Monogamy társasjátékunkat, amivel szuperül beindíthatjátok egymást. A Monogamy olyan feladatokkal vár rátok, amelynek során gyakorolhatjátok az erotikus témák őszinte kitárgyalását. 

Óvszerhasználat anális szex közben

A védekezés az anális szex közben kifejezetten fontos, hogy elkerüljétek a szexuális úton terjedő fertőzések átvitelét. Fontos, hogy mindig megbízható és jó minőségű kontont használjatok, és ne feledjetek gondoskodni a megfelelő síkosításról se! Ha tartasz attól, hogy az óvszer használata lohasztó élmény lesz, nyugodtan gyakorold a felvételét egyedül. Fontos, hogy olajbázisú síkosítót sose használj óvszerhez, mert gyengíti az anyagot és elszakadhat! Nem tudod melyiket válaszd? 
95-105 mm-es pénisz kerülethez S-es méret (47-50 mm)
105-120 mm-es pénisz kerülethez M-es méret (52-55 mm)
120-130 mm-es pénisz kerülethez L-es méret (56-59 mm)
130-150+ mm-es pénisz kerülethez XL-es méret (60-69 mm)

Melyik a legjobb síkosító anális szexhez? 

A biztonságos és kényelmes anális szex kulcsa a megfelelő síkosító használata - és nem is kell vele spórolnod! Fontos, hogy elegendő síkosítót használjatok, mivel az anális terület nem termel elegendő nedvességet. A legjobb síkosító az anális szexhez a szilikonos síkosító, de nyugodtan próbálkozhattok a hibrid síkosítókkal is. A Vágyaim.hu kínálatában több mint 3000 síkosító közül tudtok választani.

Relaxáljatok és kényeztessétek egymást

Az anális szexnél is kifejezetten fontos, hogy relaxált állapotba kerüljetek, és felizgulva kezdjétek el a dolgot. Ehhez például kifejezetten hozzájárul az erotikus masszázs, amihez kiváló masszázsolajakat tudtok találni a Vágyaim.hu-n. Ezzel megnyugtatjátok és felkészítitek az anális izmokat. 

Lassan és óvatosan 

Nagyon fontos: ne siessetek! Az anális szex fokozatos behatolást igényel, ennél a pontnál az egyik legfontosabb, hogy egyből adjatok visszajelzést a párotoknak, ha valami nem klappol. A gyors és durva behatolás komoly fájdalmakat okozhat - akár mindkettőtöknek is! Csak akkor haladjatok tovább, ha mindketten készen álltok a következő mozdulatra. Ha még kezdők vagytok, akkor javasoljuk, hogy gyakoroljátok az anális örömöket anál vibrátorral vagy análjátékokkal.

Gondoljatok a lezárásra is!

Ne felejtsétek el az anális szex után a higiéniát se! A közös tisztálkodási rutin is izgalmas tud lenni, ne ijedjetek meg tőle. Nézzetek szét anális szex utáni higiéniás termékek között, hiszen a Vágyaim.hu erre is számos lehetőséget kínál - nézd meg análmosó kínálatunkat! 

Az anális szex lehet izgalmas és élvezetes élmény, ha megfelelően felkészültök és odafigyeltek egymásra. Kövessétek ezeket a tippeket és tanácsokat, és ne felejtsétek el, hogy a kommunikáció és a kényelem mindig az elsődleges fontosságúak. Legyen a cél, hogy mindkét félnek kellemes és biztonságos legyen ez az intimitás formája.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés