Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Womanizer Pro 40 Termékteszt

Termékteszt: kipróbáltam a magenta színű Womanizer Pro 40-et

Mivel is kezdhettem volna a kísérletezést a szexuális kütyük terén, mint egy sokak által ajánlott Womanizer termékkel. Sok helyről, sokat hallottam már ezekről a játékszerekről, vagyis inkább a márkanév volt ismert, mert valamiért megragadt az emlékezetemben.

Miközben forgattam a kezemben a Womanizer Pro 40 magenta színű csiklóizgató csomagolását, azon járt az eszem, hogy vajon mire ez a sok hűhó a termékek körül, mit tudhat ez többet elődeinél vagy akár olcsóbb társainál.

Mert hát az ára, valljuk be, nem túl baráti (36.990 ft), és első szexjátékszer vásárlásnál nem biztos, hogy az ember lánya szeretne egy vagyont áldozni rá, főleg úgy, hogy lehet, csak kipróbálja, aztán többet elő szem veszi a dobozból.

Persze csábító, hogy annyi jót lehet róla olvasni, meg, hogy kinézetre is igazán nőcis, ráadásul vízálló, de a legkevésbé az tűnt hihetőnek, hogy orgazmust okoz akár 1 percen belül (azzal, hogy többször is, azzal már csak-csak tudtam mit kezdeni).

De kipróbálás után azt mondhatom, ez tényleg maximálisan megéri az árát. Több dolog miatt is.Csak úgy repült vele az idő…

Mivel nem volt stopper a kezemben és legkevésbé arra tudtam összpontosítani, hogy vajon hány perc alatt érek a csúcsra, azt nem tudom megmondani, hogy 60 másodpercen belül történt-e a dolog. Ám azt biztosra mondhatom, hogy megtörtént: újra és újra és újra, amint rájöttem a használati titokra.

Senki sem születik úgy, hogy tudna csiklóizgatót használni, így nem szégyen a kísérletezés, miközben rájössz, hogy a még jobb hatás eléréséért két ujjaddal finoman fel kell húzni és kitárni a szeméremajkaidat azért, hogy a csiklóizgató kis szívó-szopogató korongja éppen oda helyeződjön, ahol a legtöbb idegvégződés található, így pedig a legfrenetikusabb orgazmust érheted el vele.

A kinézete sem elhanyagolandó

A Womanizer Pro 40 kinézetre nem olyan luxusvibrátor, mint Swarowski kristályos ki-be kapcsoló gombbal ellátott társai, de ez is nagyon jól néz ki. USB-töltős, a vezérlője sötétben is világít, tapintásra puha, bőrbarát anyagból készült (orvosi szilikonból), vannak hozzá pótfejek, extra halk, ugyanakkor mindehhez apró, tenyérbe simuló formatervezés is társul, valamint egy fel-le kapcsoló fokozatgomb is található még rajta.

Az pedig biztos, hogy a szívórésze miatt ilyen hatékony, mert nem csak vibrálással dolgozik, mint elődei, hanem szívó-szopogató korongjával, sokkal komplexebb érzést nyújt.

Fontos!

1. Mivel vízálló szerkezet, ezért kizárólag vízbázisú síkosítóval lehet használni.

2. Miután kicsomagoltad, jó, ha az első használat előtt megtisztítod (aztán minden használat után is).

3. Ha vannak intimékszereid, azokat mindenképp távolítsd el, mielőtt használnád az izgatót.

4. Ne feledkezz el a 30 napos pénz-visszafizetési garanciáról illetve az 1 év cseregaranciáról sem, ha mégse válna be, elromlana, vagy hibás terméket kapnál kézhez.

5. Ne azon járjon az eszed. hogy szexkütyüt használsz, inkább add át magad teljes egészében az élvezeteknek, és ha bevált, ajánld barátnőidnek is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek blog