Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Womanizer 2GO – a rúzs alakú csiklóizgató

Womanizer 2GO – a rúzs alakú csiklóizgató

Csak úgy kapkodjuk a fejünket, hiszen már önmagukban is különlegességeknek, igazi szexkütyü-csemegéknek számítottak az első Womanizer kiadású termékek, ám azóta is egyre csak fejlődnek ezek a szuper csiklóizgatók. Alig néhány hónappal a Womanizer Pro 40 piacra kerülése után a fejlesztők újabb típussal rukkoltak elő, melyet egyszerűen imádnak a nők. Hogy miért? Elsősorban azért, mert annyira hatékony, hogy ez is néhány percen belül képes orgazmust okozni, mi több, annyira csajos, hogy azt már fokozni se nagyon lehet. Íme, a rúzs alakú csiklóizgató, vagyis a Womanizer 2GO, ami háromféle színben is elérhető: klasszikus fehérben, bohó magenta-zöldben és elegáns feketében.

Min alapszik a Womanizer technológia?

Ezeken a tojás alakú szerkezeteken van egy szívófejhez hasonlító dolog, amit a csiklóra kell helyezni, majd a fokozatokat lehet állítgatni rajta addig, míg gyönyört nem okoz. Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztetik a csiklót és ennek köszönhetően garantált az orgazmus, akár egymás után több ízben is és akár egy-két percen belül. Egyszerű használni őket, több fokozatosak, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetsző erősséget és olyannyira exkluzív a megjelenésük – főleg a Swarovski kristályokkal ellátott daraboknak –, hogy azok már-már az ékszerek felé hajaznak.

Miben más a 2GO típus?
Csupán annyiban, hogy teljesen rendhagyó a formája, ám ugyanazokat a dolgokat tudja, mint elődje és ebbe a vízállóság is beletartozik. Méretében töredéke az eddigieknek, így nem túlzás azt mondanunk, hogy még a legapróbb női kézitáskába is könnyedén befér, így bárhova magunkkal vihetjük. Ezek után már tényleg nem kell pironkodva lehajtsuk a fejünket, ha véletlenül kiborulna a táskánk tartalma, hiszen ez a szexkütyü teljesen úgy néz ki, mint egy rúzs, s nem úgy, mint egy csiklóizgató. A készülék mindössze 128 milliméter hosszú, valamint 35 milliméter széles, emellett a tömege sem haladja meg a 117 grammot így utazásokkor is tökéletes, mert nem foglal sok helyet még a legtömöttem kézipoggyászban sem.

Womanizer 2Go

Miben maradt a régi?
Szinte mindenben. A termék beépített akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt, egyedi csatlakozóval ellátott kábel segítségével tölthető fel, nagyjából két óra alatt. Jó hír, hogy a kábel másik vége egy szabványos USB portban végződik, így töltőfej hiányában akár egy számítógép segítségével is feltölthetjük.
A korábbi egy szívóharanghoz képest most már két eltérő méretű szívóharang jár a termékhez. Mivel nincs két egyforma csikló, ezért a két fej, na és azért, hogy a kisebb és nagyobb klitorisszal rendelkező hölgyek is megtalálják a számukra megfelelő fejet. Ugyanúgy megmaradt a vízállósága, a túlmelegedés elleni védelme, az egyszerű, egygombos vezérlése és hogy maximálisan bőrbarát anyagból készült.

Hogyan használd?
1. Ha van valamilyen intim ékszered, azt először mindenképp távolítsd el, és első használat előtt tisztítsd meg a terméket is.
2. Nyomd hosszan a ki-/bekapcsoló gombot, aminek hatására elindul a gyengéd szívóhullám.
3. Húzd szét a szeméremajkaidat, majd a szívóharangot helyez gyengéden a csiklódra megtalálva azt a pontot, ami igazán kellemes neked.
4. A gomb rövid lenyomásával, fokozható a szívóhullámok intenzitása 6 különböző fokozatban.
5. A kikapcsoláshoz a ki-bekapcsoló gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartanod, majd használat után is jó megtisztítanod a terméket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek blog