Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Womanizer Csiklóizgató

Womanizer csiklóizgatók, 30 napos orgazmus garanciával!

A Womanizer csiklóizgatók a szabadalmaztatott léghullámos technológiával egyedülálló termékek, mely a nőknek akár 60 másodpercen belül csiklóorgazmust okoznak. A megkérdezett nők 73%-a pedig multiorgazmust élt át! Magyarországon több mint 20.000 elégedett vásárló után bátran kínáljuk 30 NAPOS ORGAZMUSGARANCIÁVAL a Womanizer-t! Ha elmarad az orgazmus,  visszafizetjük a termék árát! Tedd próbára most!

 
  • Vágyaim.hu tipp

    A Womanizer termékek összehasonlítása

    Ha segítség kellene abban, hogy mi a különbség a Womanizer csiklóizgatók között, nézd meg összehasonlító táblázatunkat!

  •  
  • Rendezés:

%
Womanizer

Womanizer Wave - masszírozó zuhanyfej (króm)

46.990 Ft-11% 41.995 Ft

Légy az első, értékeld!

%
Womanizer

Womanizer Wave - masszírozó zuhanyfej (fekete)

46.990 Ft-11% 41.995 Ft

Légy az első, értékeld!

%
Womanizer

Womanizer Wave - masszírozó zuhanyfej (fehér)

46.990 Ft-11% 41.995 Ft

Légy az első, értékeld!

  •  


     

    Womanizer csiklóizgatók

     

    Tesztelőink véleménye:

    „Olyat tud, amit mi, hímek csak a legritkább esetben." –  Life.hu
    Hatásosan működött a gép, én azt mondom hogy minden pénzt megért"   Velvet.hu
    Az orgazmusok pedig olyan bődületesen gyorsan jönnek, hosszan tartóak és hatalmas utazások"   Player.hu

     
    Hogyan írnánk le három egyszerű, ám annál sokatmondóbb jelzővel egy Womanizer terméket? Gyors, hatékony és formás. Szerelem az első látásra. Garantáltan a kedvenc játékszered lesz! 
     
     
    A szexuális segédeszközök piacán is éppúgy fontos a folytonos megújulás és változatosság, mint bármilyen más termék esetében. Mivel a világ változik, és vele együtt változnak az igények is, így manapság is akadnak olyan termékek a szexjátékszerek palettáján, amik már ósdinak, unalmasnak számítanak.
     
     
    Womanizer termékek a Vágyaim szexshopban
     
     
    A kreativitást és igényességet nélkülöző eszközöket mi sem emelnénk le szívesen a polcokról.
     
     
    A Womanizer eszközökről sok minden elmondható , ám ezek a dolgok biztosan nem: azok, akik már kipróbálták esküsznek rá, hogy valóban újszerű élményt képesek nyújtani. Nemcsak több divatszínben kaphatóak ezek a már-már cukinak is mondható, inkább ékszerdobozra, mintsem szexuális segédeszközre hasonlító, örömszerző kütyük, de többet is ígérnek, mint rongyosra használt elődeik: képesek intenzív orgazmust okozni akár 1 percen belül és akár több ízben is .
     
     
    A Womanizer sajátossága, hogy a tojás alakú szerkezeten van egy szívófejhez hasonlító dolog, amit a klitoriszra kell helyezni, majd a fokozatokat lehet állítgatni rajta addig, míg gyönyört nem okoz. Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztetik a csiklót és ennek köszönhetően garantált az orgazmus, akár egymás után több ízben is.
     
     
    Szexshopunkban a Womanizer csiklóizgatók összes, forgalmazott változatát megtalálod, minden színben, változatos, akár kompakt méretekben és dizájnban.
     
     
    Mivel ezek a kis csodaeszközök kifejezetten a csikló izgatására lettek tervezve, ezért teljesen más érzést nyújtanak, mint amikor a csiklót egy vibrátorral próbálnánk izgatni…
     
     
    Nyaraláshoz, utazáshoz keresel egy kompakt méretű, ám annál hatékonyabb csiklóizgatót, esetleg valami olyanra vágysz, amit bárhova magaddal vihetsz még egy kézitáskában is?
     
     
    Ha igen, akkor a Womanizer Starlet-et imádni fogod. Ez tulajdonképpen a Womanizer léghullámos csiklóizgató kicsinyített mása. Ebben az esetben (sem) a méret a lényeg, hiszen bármennyire is kicsi, hatékonyságából semmit sem veszít. Minden Starlet eszköz vízálló , így bátran használható kádban, pezsgőfürdőben vagy medencében is.
     
     
    Az új Womanizer Duo-t pedig a legkielégítőbb orgazmushoz ajánljuk, melyet minden Hölgy megérdemel! Vele átélheted a csikló és a G-pont orgazmus varázsát! Míg a hüvelyi vibrátor rész kellemesen bizsergeti a G-pontot, addig a rövid karon található szívókorong egyedi, apró szívó impulzusokkal bombázza a csiklót.
     
     
    Szereted a luxustermékeket, és bármikor képes elvarázsolni a meglepetés ereje? A Womanizer Premium, a Womanizer luxus változata Auto Pilot móddal és Super Silent működéssel. A jól elkülönülő vezérlőgombok, a csillogó anyagberakás teszi még különlegesebbé és fényűzővé ezt a terméket, ami ráadásul maximálisan bőrbarát anyagból készül, töltése pedig egyszerűen, mágnesen töltőkábellel oldható meg.
     
     

    Tesztelőink véleménye:

     

    Olyat tud, amit mi, hímek csak a legritkább esetben. – Life.hu

     
    Hatásosan működött a gép, én azt mondom hogy minden pénzt megért – Velvet.hu
     
     
    Az orgazmusok pedig olyan bődületesen gyorsan jönnek, hosszan tartóak és hatalmas utazások – Player.hu

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés