Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Párvibrátorok

Vigyetek egy kis változatosságot párkapcsolatotokba! Próbáljátok ki egyedülálló, aktus közben is használható párvibrátorainkat az utánozhatatlan élményért!
Nem kevesebbet nyújtanak a páros vibrátorok, mint szex közben felhelyezve mindkét fél intim zónáját bizsergetik, ezáltal kitörőbb, intenzívebb orgazmus élhető át!

  •  
  • Rendezés:

Couples Choice

Couples Choice - akkus, dupla vibrátor (fekete)

  20.990 Ft

Légy az első, értékeld!

  •  


     

    Mindenkinek jut a jóból

     

    Egy vibrátor nem csupán maszturbálás során tehet jó szolgálatot, hanem az együttléteket is feldobhatja! Főként akkor, ha kifejezetten páros használatra tervezett eszközhöz folyamodtok. 


    Léteznek ugyanis kimondottan szexhez kifejlesztett szexjátékok, sőt! Egy párvibrátor tulajdonképpen nemcsak egy játék, de szexsegédeszköz is, mely megoldás jelenthet túl kis hímvessző, vagy szülés után kitágult hüvely esetén is, ha emiatt valamelyik fél nem érzi elég élvezetesnek a szexuális aktust.

     

    Gondoljunk csak arra, hogy a nők rendkívül nagy százaléka sokkal erősebb orgazmust tud átélni, rövidebb idő alatt, ha a hüvelyi izgatás mellett a csiklója is ingerelve van. Sőt, sokan csak így képesek orgazmust elérni.

     

    A párvibrátort használni nem csak problémák esetén érdemes, hiszen általa játékosságot, extra stimulációs élményt tapasztalhattok meg együtt, közösen, mellyel még jobban egymásra hangolódva élhettek át intenzívebb, kitörőbb orgazmust.

    Folyamatosan bővülő kínálatunkkal minden igényt kielégítve, vezeték nélküli távvezérlős és telefonról vezérelhető változatokkal! Irányítsd akár a föld másik oldaláról is partnered eszközét és éljétek át a határok nélküli szerelmet fizikailag is!

     

    Párvibrátor kínálat - Vágyaim szexshop

     

    A párvibrátor felülírja és átveszi a vezetést minden egyes páros intim-játék felett, új színt, fűszert visz a szürke hétköznapokban megfakult, megszokássá átalakult együttlétekbe! Újra felébreszthetitek az intimitást, amikor az együttlét csak kettőtökről szól, az odafigyelésről, törődésről.

     

    Kezdjük az alapoknál

     

    Egy átlagos vibrátort a kezünkbe fogva használunk, és a testünk bármelyik pontját kényeztethetjük vele, hiszen a rezgése minden erogén zónához érintve jól esik. Épp ezért az előjáték során is jó szolgálatot tehetnek, nemcsak a saját, de párunk testét is bebarangolhatjuk vele, az igazán intim részekről nem is beszélve.

     

    A legtöbb vibrátor azonban egyszerre csak egy ember kényeztetésére szolgál: az irányítást ugyan átadhatjuk a párunknak, ami kétség kívül önmagában is élvezetes, de a vibráció hatását egy időben csak egyikünk élheti át. 

     

    Ezzel szemben a legnagyobb különbség a párvibrátorok esetében, hogy egyszerre képes örömet szerezni mindkét félnek, hiszen a kialakítása minden esetben azt a célt szolgálja, hogy magát az aktust is feldobja az eszköz. 

     

    A másik szembetűnő különbség, hogy a párvibrátor használata nem igényel kezeket… amint a megfelelő helyre illesztettük, ott is marad, így nem tereli el a figyelmet szex közben.

     

    Ez a két állítás szinte valamennyi párvibrátorra igaz, ám ezen kívül sok mindenben eltérhetnek egymástól a különböző készülékek.

     

    Milyen párvibrátor típusok vannak?

     

    C-formájú párvibrátorok

     

    A legklasszikusabb, s egyben legnépszerűbb típus az úgy nevezett C formájú párvibrátor – helyenként U alakúként is hivatkoznak rá. Lényege, hogy a párvibrátor két szárral rendelkezik: az egyik a hüvelybe helyezve a hüvely elülső falához simul, míg a másik ráfekszik a nő szeméremdombjára, így izgatva a csiklót is.

     

    Vízálló párvibrátor - Vágyaim szexshop

     

    És hogy jön a képbe a férfi? A hüvelyi szár formája lehetővé teszi, hogy mindeközben ő is behatoljon, és a szokásos örömökön túl még a rezgést is élvezhesse!

     

    Előnye: könnyen kezelhető, kéz nélkül használható

    Hátránya: egy elhelyezési módja van, csak heteroszexuális pároknak

     

    Multifunkciós párvibrátorok

     

    Ha párvibrátor vásárlása előtt állsz, bizonyára neked is fontos a szexben a változatosság. Épp ezért érdemes olyan vibrátort is fontolóra venned, amit több módon is használhatsz! 

     

    A párvibrátorok között akadnak olyanok, amiket kedvedre formálhatsz és programozhatsz, és olyanok is, amiket különböző módon is fel- és elhelyezhetsz szex közben.

     

    Előnye: sokoldalú felhasználás, nem csak heteroszexuális párok használhatják

    Hátránya: bonyolultabb kezelés 

     

    Péniszgyűrűk

     

    Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de valójában egy rezgő funkcióval ellátott péniszgyűrű is párvibrátor! Mivel azonban annyi fajtája létezik, ha ez érdekel, érdemes rögtön a saját kategóriájában nézelődni

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés