Barion Pixel

Léghullámos csiklóizgatók

A prémium minőséget képviselik, ráadásul 100% orgazmust okoznak. A léghullámos csiklóizgatók a legnépszerűbb örömszerzők közé tartoznak a hölgyek körében, köszönhetően az egyedülálló technológiának. Az egyik legkeresettebb márka közülük a Womanizer csiklóizgató.

  •  
  • Rendezés:

  •  


     

    Üdvözlünk egy új világban! 

     

    Voltak idők, amikor egy vibrátor lényegében csak egyetlen dolgot tudott: vibrálni. Persze a kialakítások és a formák különbözőek voltak, némelyik fallikus formájú és natúr, realisztikus borítású volt, ami leginkább a hüvelyen belül fejtette ki a hatását, mások óriási masszázsgépekként kényeztettek a test bármelyik pontján, ismét mások pedig kifejezetten csak a csikló stimulálására lettek tervezve. 

     

    Nem nehéz belátni, hogy bár a motorok száma, az vibrátor formája sok extra élvezetet adhatott, eléggé egy kaptafára készültek ezek a játékszerek. Így vagy úgy, de végül mindegyik ugyanazzal a módszerrel, a rezgéssel próbálta a csúcsra juttatni a használóit. Ráadásul míg a férfiak számára évtizedek óta sorra készültek nemcsak a popsit, puncit, de a szájakat, így az orális kényeztetést imitáló maszturbátorok, addig a nőknek sokáig meg kellett elégedniük a behatolásos szex élményének másolatával. 

     

    Vízálló csiklóizgatók - Vágyaim.hu

     

    Félreértés ne essék, nincs semmi baj a hüvelyi izgatással, sőt! Nem véletlenül számítanak mai napig a fallikus vibrátorok az egyik legnépszerűbb kategóriának. Ám miután a nőknek közel csak negyede képes elélvezni penetratív együttlét során, és extra stimulációval sem igen növekszik a hüvelyi orgazmusra képes nők száma, érthető, hogy miért volt akkora igény egy teljesen újfajta megközelítésre a nőknek készített szexjátékok terén! 

     

    Szerencsére a 2010-es évek közepén bombaként robbant be a szextech világába a ma már világhírű cég, a Womanizer, és a forradalmi újítása: a léghullámos csiklóizgató. Egy eszköz, ami nem csupán azt állította magáról, hogy teljesen más érzetű kényeztetést nyújt, hanem azt is, hogy használatával még olyan nők is képesek elérni az orgazmust, akiknek korábban ez nem – vagy csak nagyon nehezen – sikerült. 

     

    És valóban, a Womanizer által szabadalmaztatott Pleasure Air Technology azóta már világszerte meghódította a nőket. És bár akkortájt még csak 1-2 ilyen, ráadásul sokak számára megfizethetetlennek tűnő kényeztető létezett a piacon, hamar megjelentek az újabb gyártók a saját, akár jelentősen olcsóbb verzióikkal, és ma már a szexjátékok egyik legmeghatározóbb kategóriájának a léghullámos csiklóizgatók számítanak. 

     

    Hogyan működik egy léghullámos csiklóizgató? 

     

    Az elnevezésben nem véletlenül csiklóizgató szerepel a csiklóvibrátor szó helyett. Ezek az eszközök ugyanis – alap esetben – nem rezegnek. Ehelyett egy, a csikló köré helyezendő csőrrel vannak ellátva, mely afféle vákuumot képez, amin belül egy kis hártya segítségével léghullámokat generál. Furcsán hangzik? Elsőre talán igen, ám amikor először tapasztalod meg, ahogyan a csiklódat lényegében érintés nélkül kezdi el hihetetlen intenzitással stimulálni egy ilyen apró készülék, már azt fogod furcsállni, hogy nem hamarabb találták fel! 

     

    Hogyan működik a léghullámos csiklóizgató? - Vágyaim.hu

     

    Ugyanis ha csak egyetlen fajta női örömszerző létezhetne, biztosan erre szavazna szinte mindenki, aki valaha próbálta. A ritmikus, pulzáló hullámok úgy remegtetik meg a csiklót, hogy a legtöbb nő percek alatt (sőt, több mint 50% kevesebb, mint egy perc alatt) ér el a csúcsra. Igen, még azok is képesek rá, akik korábban nem élték át a szexuális gyönyör beteljesedését. Sőt, rengetegen számolnak be teljesen újfajta szexuális élményről, és szintén sokan megtapasztalják végre a multiorgazmust is.

     

    Mára már valóban rengeteg gyártó jelentkezett a saját verziójával, és szinte mindegyik más elnevezést használ a technológiára: Pleasure Air (Womanizer), Air Pulse (Satisfyer)vagy épp lég- helyett hanghullámos csiklóizgató (Lelo). De ez ne tévesszen meg, mindegyik ugyanazon az elven működik, legfeljebb a kivitelezésben és extra funkciókban vannak kisebb-nagyobb eltérések.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés