Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Új Noir kollekció a webshopban - Szexi ruhák és fehérneműk a minőség jegyében

Egy fekete ruhával nem nagyon lehet melléfogni, és éppoly szexi tud lenni belőle egy igen kurta változat, mint egy testhez simuló, idomokat kidomborító térdig érő fazon. Különösen azoknak ajánlott a fekete rucikból rendhagyóbb, szexi változatokat is beszerezniük, akik kedvelik a domináns játékokat és szívesen öltöznek be párjuk (és természetesen saját maguk) szórakozására fényes, bőrhatású vagy éppen latex, lakk ruhákba. Az ilyen anyagból készülő ruhák viselése már önmagában is nagyon dögös külsőt kölcsönöz viselőjének; egyszerre extravagáns és szexi, aminek legjobb megtestesítői a kézzel készülő, kiváló minőségű Noir márkanévvel jegyzett ruhakollekciók, melyeket most már webshopunk kínálatában is megtalálsz.

Ma már nem kell visszafognod magad!
Bár sokáig a latex és a bőrszerű és fényes anyagok a fétis és az erotika világába tartoztak, ma már akár a hétköznapi megjelenésedbe is be tudod illeszteni őket. Persze csak ésszel, ha nem akarsz úgy kinézni a hétvégi buliban, mint egy Domina Istennő! (Ha pedig mégis, akkor ne fogd vissza magad!) 
A ruhaválasztás, a különböző stílusok keveredése manapság már olyan kötöttségektől mentessé vált, hogy simán felvehetsz egy koncertre vagy egy buliba merészebb, fényes hatású anyagból készülő ruhát is. Légy merész, és viseld bátran ezeket az anyagokat és találd meg hozzájuk a legjobban passzoló kiegészítőket. A férfiak amúgy is imádják, ha ilyen anyagokat viselsz, mert egyszerűen beindítja a fantáziájukat. Próbáld ki a Noir fényes, cipzáras forrónadrágját vagy a fényes, fodros női parti felsőt a következő nagyszabású buliban. Garantáljuk, hogy minden szem rád fog szegeződik.

noir fehérnemű

Az énekesnők is erre esküsznek
Madonna, Lady Gaga és Christina Aguilera is bújt már ilyen típusú fellépő ruhába egy-egy koncert erejéig, amit a rajongóik is imádtak. Bár tudjuk, jócskán kell ahhoz bátorság, hogy a hálószobán túl is ilyen szerelésben mutatkozz a nagy nyilvánosság előtt, mégis vannak azok a helyzetek – például a koncertek – amikor nagyot tud „szólni”, ha a színpadon ilyet viselsz. 

noir fehérnemű

Légy Domina!
Az alá- és fölérendelt játékokban nagyot tud dobni a hangulaton egy jól megválasztott ruhadarab. Igen, jól hallottad, hiszen a BDSM játékok nem minden esetben a meztelenségről szólnak, sokkal inkább a kiszolgáltatottság helyzetéről, és arról, hogy ott és akkor a másik fél irányít. A Noir fekete ruhái, fehérneműi között olyan erotikus darabokat is találsz, melyektől nemcsak könnyebb lesz magadra öltened a Domina szerepét, de tutira a társad is teljesíteni fogja, mi több teljesíteni akarja minden kívánságodat, hiszen amint meglát egy ilyen testhez simuló, feszes darabban, azonnal nyilvánvalóvá válik számára: itt most bizony Te irányítasz!

Figyelem! Választás előtt mindenképp tekintsd meg a Noir kollekció egyedi mérettáblázatát, hogy biztosan a megfelelő méretet rendeld!


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek blog