Barion Pixel

Tartozékok, töltők és elemek

Kiegészítők szexeszközökhöz, szexjátékokhoz, extra feltétek, elemek, töltők, kopó alkatrészek. Pumpákhoz pótmandzsetták, pumpakarok, egyéb pótalkatrészek, melyek idővel kophatnak, elhasználódhatnak.

  •  
  • Rendezés:

Orion

Gombelemek (LR44) - 10db

  1.390 Ft

Légy az első, értékeld!

Orion

Elem (10db) - LR41

  1.290 Ft

Értékelés: 4 (1)

%
Lonely

Lonely Black - péniszpumpa pótmandzsetta (fekete)

2.490 Ft-44% 1.394 Ft

Légy az első, értékeld!

%
Satisfyer

Satisfyer Pro 2 - pótszívóharang szett (5db)

4.290 Ft-19% 3.495 Ft

Légy az első, értékeld!

Magic Motion

Magic Motion - USB-töltőkábel (A típus)

  2.990 Ft

Légy az első, értékeld!

  • 100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

     


     

    A Tartozékok, töltők és elemek kategória a Vagyaim sexshopban különleges és széleskörű kínálatot tartalmaz a szexuális játékok és eszközök kiegészítésére. A kategória olyan praktikus termékeket sorakoztat fel, amelyek nélkülözhetetlenek a szexuális játékok hosszú távú és biztonságos használatához. Például, a pótmandzsetták péniszpumpához elengedhetetlenek a kényelmes és hatékony használathoz, míg az USB töltőkábelek biztosítják az akkumulátoros eszközök folyamatos működését. Az intim mosók, mint az Easytoys zuhanycsőre szerelhető termékek, pedig az intim higiéniát segítik elő. Emellett, a kategória tartalmaz elemeket, mint a ceruza- és mikroelemek, amelyek az elemmel működő eszközök működését biztosítják. A szexjátékok tárolására szolgáló diszkrét táskák, mint a Safe Sex antibakteriális táskák, pedig a higiéniai és rendszerezési igényeket szolgálják ki. Ez a kategória a Vagyaim.hu webáruházban nem csak a szükséges kiegészítőket kínálja, hanem a szexuális játékok élményének gazdagítására is lehetőséget nyújt, mindezt magas minőségű és megbízható termékekkel.

    Ez a kategória azoknak szól, akik fontosnak tartják szexuális eszközeik karbantartását és optimális működését. A kínálat részét képezik a különböző típusú és méretű elemek, mint a tartós mikro- és ceruzaelemek, amelyek biztosítják, hogy az eszközök mindig készen álljanak a használatra. Továbbá, a kopó alkatrészek, mint a péniszpumpákhoz való pótmandzsetták és a többi pótalkatrész, segítenek a szexjátékok élettartamának meghosszabbításában, így hosszú távon gazdaságos választást jelentenek. A diszkrét tároló tasakok, például a Safe Sex antibakteriális szexjáték tároló táska, nem csak a tárolást könnyítik meg, hanem a higiéniai szempontokat is figyelembe veszik, így biztosítva, hogy a játékok mindig tiszták és biztonságosak maradjanak.

     

    A Tartozékok, töltők és elemek kategória így a praktikumot és a kényelmet helyezi előtérbe, miközben a szexuális élet gazdagításához szükséges eszközöket és kiegészítőket kínálja. A Vagyaim.hu webáruház ezen kínálata garantálja, hogy a vásárlók minden szükséges kiegészítőt megtaláljanak, amire csak szükségük lehet, legyen szó akár a hosszú távú használ

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés